Kvällens utseende



Luncha med mamma

Glömde nästan, igår åt jag lite mat på kinaresturangen och umgicks! Super mysigt vare och jag älskar min underbara mamma!

Toves student 2010

Valborg

Nu ska jag snart gå ner och duscha och ta något och äta! För att sedan börja fixa mig lite, och vänta in Emina! Jag hoppas jag får en super valborg, och alla andra också! HADE

Bild från innan skolavslutningen förra året.

HELG

Min sista dag idag på praktiken. Det har varit svinroligt och jag ska verkligen vara där nästa gång om vi har någon mer praktik! Många härliga ord fick jag som avslutning idag och det gjorde mig verkligen super glad! IIH!! :D
Imorgon är det valborg, och det ska firas med världens bästa pojkvän, Emina och hennes kompisar! Uuh. Får se hur det blir! Haha! :)
Nu ska jag börja städa mitt rum (plocka iordning) Orkar verkligen inte damsuga idag! Fredrik är nere och har redan börjat göra pannkakor som vi ska äta! Sen ska vi fräscha upp oss, och ta en promenad och tända ljus o sånt och mysa ikväll!
Sen är det bara 11 dagar kvar till London smsade Mallan imorse, SHIT vad tiden går fort! Dags att börja tänka på att packa juuu!
Nu bjuds det på bilder på presenter jag fick som tack på praktiken idag! Super glad blev jag. Tavlan gav jag dock bort till min älskade pojkvän!


Veronica Maggio

Hennes nya album är gryyymt! Och något som är lika grymt är henne på PIP 2011!
Veronica Maggio – Satan i gatan

Slänger även in..

.. en bild på min vän Malin på bussen från igår!
Älskar min halva <3

Lunch!

Sitter hemma just nu på lunchen och äter panpizza, haha! ;$ Hinner inte tilllaga något annat. Som jag skrev förut ska jag ju till körskolan senare från 16-20.30. Kanske inte alltför pepp. Till kvällen blir det en promenad med min vän Pyykkö, som jag börjar tappa kontakten med.. Ses knappt längre :(
Gårdagensköp

Carling 350kr. Snyggare irl enligt min mening!

Och ännu en av Neutrogenas produkter. Vill ju få lite fin hy till sommarn så man inte får skämmas!


Ute i solen

Sitter ute i det fina vädret och mobilbloggar i väntan på min buss! Idag är jag helt galet trött, hade väldiga problem och somna igår... Idag blir det praktik så fort jag kommer in till Karlskoga och efter det ska jag till körskolan med pappa, äntligen!! Har inte mycket mer och säga. Men en tilläggande har jag, och det är att det finns omänskligt patetiska människor här i världen. Förstår inte hur vissa orkar, och det roliga är att du fortsätter. Kvittar vafan. Hoppas du en dag inser vad du gjort och får tillbaka!

Tagit ikapp!

Sådär nu har jag kollat på BigBrother avsnitten jag missat, och ska nog fråga Fredrik om han vill se lite OTH en stund! Var på marieberg och det förut och fick träffa Mallan en stund! Nicedet! Med mig hem fick jag en prickig jeansskjorta och någon ansiktsgrej Fia tipsat mig om!
Nej nu ska jag se oth, pössEN

Ledig idag!

Hade praktik igår och det var roligt!
Idag är jag däremot ledig för ska på ett möte idag, hos doktorn kan man väll säga.. Så hinner inte med praktik idag. Och Fredrik ska sitta utanför och vänta på mig, gulligt! Sen åker vi in till Marieberg. Jag får hoppas mina pengar har kommit in som skulle komma igår. Men dessa pengar har en förmåga att komma försent.. :(

if i ever will about you i'll push you down completely
they are the ones that make my life worth living
that you become the shadow of me

nu hoppas jag verkligen google translate har gjort sitt, så jag inte får sitta här och skämma (a)

Spotify

Har ju hört att spotify ska börja kosta redan 1maj. Jag kommer dö. Får nog se hur länge jag klarar mig utan det, haha. Kommer förmodligen köpa ett premium så småningom..
Tänkte visa skorna jag köpte när jag åkte in till Örebro med Emina i början av lovet!

Fettismåndag

Sitter och njuter lite av Håkan! Han är grym. Idag har jag ätit. Och bara tagit det helt lugnt. La oss en stund i solen förut jag och Fredrik, men han tyckte de blev för varmt så vi gick in.. Tråkmåns. Jag som vill bli liiiite brun iallafall :( Nu ska jag snart få med mig Fredrik ner så man kan ta en dusch och så inför en ny vecka. Då jag ska praktisera! På svenskahem. Jag hoppas på en rolig vecka! :)
Har haft en hård ångestkänsla i mig, inte pluggat något.. Vilket jag borde. Typiskt!

Brunett och grejjer!

9 månader

Idag är det nio underbara månader med min Fredrik (a)! Älskar dig gaaalet mycket <3. Kommer alltid vilja vara med dig ;$. Nu ska jag göra mig iordning lite för att ta en promenad och köpa ägg. För vi ska göra kladdkaka som vi ska äta på balkongen och myyysa! Love uuuu

Du får mig att le

Bilder från i onsdags






Bilder snodda av Emma Namnet är klickbart (;
Det är från innan vi drog iväg, när vi fixade oss!


Inne på ClubHaze taget av migggggggggggg

Imon börjar praktiken

Haft en underbar påskhelg med min familj och min pojkvän i sommarstugan. Har varit ett gaaaaaalet bra väder och jag kan inte gnälla ett DUGG! Låt de vara så? (a) Jag har försökt blevit brun hela helgen men lyckades inte, medans Fredrik satt i solen utan tröja max 1timme och fick färg DIRREKT!
Tänkte bjuda på några bilder, som jag tagit med mobilen! Kommer väll fler så småningom när jag får bilderna av mamma! :)
Idag är sista dagen på lovet, så imorgon börjar praktiken. Ska bli kul :)
Och en fundering bara... Hur fan kunde Rodney åka på bigbrother igår?!?!??!






Mobilblogg från Gullspång

Åkte som sagt till stugan igår och stannar tills imorgon förmiddag! Fick träffa småkusinena en kortis innan dom drog och även säga hej till marcus som jag inte träffat sen i jul. Idag kom även mormor och morfar hit och åt :) inte träffat dom heller på länge så de va ett tagsen. Varit nere på klinten och myst med min älskling som är med ner och så. Nu väntar vi på påskmat men jag får grillat eftersom jag inte är så försjust i påskmat (: snäll mamma man har. Har mysigt här med min lilla familj (à) Fikade med Cata i torsdags:D trevligt som satan!

Club Haze

Igår var det iväg till ClubHaze med mina brudar. Mycket strul under kvällen men vi kom dit iallafall halv elva! Och jag drog för började må illa eftersom jag inte ätit någonting mer än frukost. Så Fredrik mötte upp mig och vi gick hem till han och sov.
Dedär med att dansa har jag nu insett att jag nog aldrig mer kommer följa med på.. Haha! Inte min grej alltså. Roligare förra gången på Ritz av lite anledningar, hah!
Några få bilder kommer så småningom, eftersom jag inte är hemma. Antingen senare under dagen eller efter helgen. Eftersom jag ska med till sommarstugan över helgen!
Idag ska jag träffa Cata tror jag, gaalet längesen nu! :)

Jag igår

Första inlägget via iphone

Jaha. Då ska man testa på och blogga via min iphone. Hmm! Idag ska man åka in till Örebro för att träffa mina brudar och parta lite! Kommer bli grymt men har ångest för klädval..:) Igår träffade jag emina och vi åkte in till örebro, med mig hem fick jag ett par skor. Tog även ett eller två studs på studsmattan, årets första!

Lika bra väder idag?

Hoppas på ett lika vacker väder idag, nu sitter jag och väntar på frulle! Elin kom upp och sa att det bli pannkakor! Ohlala! Gemig! Blir sen att fixa sig lite och ringa Emina, som jag ska spendera min dag med. Tanken är att sola och äta massa gott! Som jordgubbar, persikoklyfter och glass! Tittar jag ut ser det ut och bli skit fint idag också! :)

Bild från förra sommarn på stranden <3

Underbar start på lovet

Vädret igår, gudars! Trodde nästan det var juli eller något där ett tag. Så jag tog ett träningspass mot min vilja och träningsverken idag är brutal... Orka knappt gå i slutet och var helt mör i benen imorse när jag vakna också. Efter det åkte jag hem till Fredrik och duscha, och gick in till stan och mötte upp Yasmine och Simone. Kolla lite i affärer och jag bjöd dom på glass snällaste är jag (;
Fredrik kom in till stan när dom åkte och jag fick en urläcker bikini av älsklingen min (a)

Den rosa färgen är snyggare irl!

Inte sugen alls

Idag är det lov, så gööött! Och jag ska försöka börja med att träna. Är inte sugen alls. Åhh, orkar inte, vill inte! För det är ju så bra väder... Men jag får väll se till att pallra mig iväg, har ju inte tränat på två kanske tre veckor?!?! Ska ta mig an ett riktigt träningspass där jag ska spruta svett.. Men efter det ska jag hem till pappa och packa ihop lite stuffs för att äntligen spendera lite tid med min kära mamma, min syster och micke! Var alltför längesen! Stannar bara där två nätter dock, men ska ju med dom till stugan över påsk! Mysigt värre!
Har inget speciellt planerat att göra idag, hoppas den inte blir för tråkig bara. Någon fin överraskning hoppas jag på! Är dock alldes för sugen på att shoppa, men de har vi inte råd med..


Ute på landet

Idag har jag varit utanför Linde och varit med Fredriks släktingar och så. Årets första grillning och fantastiskt väder! Awesome! Nu väntar jag på att BB ska börja! Kolla nyss på scooby-doo, grym film! Inte mycket och säga. Men kan tilllägga att imorgon blire ingen skola för de är looov.
Jay Smith – Wherever You Will Go

Promenick jajjamen

Tivoli igår med bästavän, hennes pöjk och även min. Blev bjuden av denna pingla. Men kände ingen glädje. Var fortfarande för sjuk.. Idag har vi gjort allt möjligt, blandannat en promenick till stan där Freddes cykel va snodd.. Sur som han var gick vi t donkan o jag köpte mcflurry. Ikväll väntar chips och dipp som älskling bjöd på! JATACK

Big love


Jag vet inte om ni tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra


Love is a key to open the door to happiness


Meangirls

Sitter och tittar på MeanGirls (igen). Såg den igår med Fredrik! Och plattar håret! Har äntligen börjat vänja mig vid längden.. Men saknar fortfarande långt! Spara spara spara!!!!
Ikväll blir det tivoli med Yasmine, känner mig lite bättre! :) Och efter det drar jag ner till Örebro till älsklingen min och sover där (a). Ska försöka träna imorgon om jag orkar. Inte av slöheten utan av att jag varit sjuk! För nu måste jag verkligen träna, inte gjort det på två veckor tror jag :o

Saknar tiderna <3










Har så sjukt mycket mer, och jag saknar er alla <3

Har även hunnit bli blond


Praktikvecka

Har inte haft internet så har inte kunnat blogga, men igår fick vi det ÄNTLIGEN!!! Under veckan som varit har jag haft praktik på hårstudion. Men nu dom sista dagarna blev det inget för mig, har gått och blevit sjuk. Typiskt.. Hade tänkt och träna idag med Fia men avstår nog då jag blir orolig för att få tillbaka det jag hade igår.. Detljer vill ni inte höra, tro mig!
Yasmine undra även om jag ville med på tivolit ikväll, svaret blir nog dock nej med tanke på att jag är sjuk.. Sötnosen tänkte bjuda mig och allt. Men känner mig inte helt kry, typiskt..
Under veckan har jag hunnit träffa Emina och Felicia. ALLTID lika trevligt :D Har även sett årets första humla!!! INTRESSANT AH

Bland de värsta jag vet..

..är när folk tjatar eller är tröga.
Jag orkar bokstavligt inte med sånna människor. Dom ger mig huvudvärk! Jag får sån ilska inuti mig när någon inte förstår fast jag förklarat att jag inte ens kan beskriva den med ord. Sameshit om man tjatar. Jag klarar inte av det. Det finns vissa som tjatar hål i huvudet på mig, om och om igen och med SVIN ONÖDIG information. OCH BRYR JAG MIG.?

Musiktips...

.. från Louise Jensen. HAHA. Tror inte så många har min smak... Men ni kan ju alltid kolla efter!

30 SECONDS TO MARS

EMAROSA

NEVER SHOUT NEVER

och självklart HÅKAN HELLSTRÖM

Bjuder även på min spellista, med lite av de jag lyssnar på just precis nu.
VÅRRRR

Helg helg <3

Min kära vän Yasmine sov som sagt över inatt, vi hade det jätte mysigt! Tog oss en promenix till stranden i det fina vädret och tog lite bilder. Hade en svinskön dag med min bästavän som jag saknat lite för mycket... Känslan av att sommaren är påväg är underbar. Vår vår vår ♥
Nu sitter jag och bara tar det lugnt och kollar film, spelar rollercoaster (haha). Och ska nog snart måla naglarna vilket jag för det mesta helst slipper.
Kvällen ska förmodligen spenderas med min vän Felicia! :) Om hon hinner, hoppas! <3
Bjuder på lite bilder (;










Chazze the day long

Käkat pannkakor med nutella, nu blir de snart utåt! Härligt! Bilder kommer nog så småningom!
PUSSAR FRÅN YASMINE OCH LOUISE

En hund som mig

Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den.
Jag sätter knivar i fotografin.
Jag går på samma gator tills de vänder.
Den här stunden e i resten av mitt liv.
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.
Håkan Hellström – Här Kommer Lyckan För Hundar Som Oss


Fredagsmys

Praktikplats båda veckorna, check

Våren är påväg och det är ju gryyymt! Har inte haft allt för mycket för mig sen sist, men har äntligen träffat pyykkö vilket behövdes. En finfin promenick bjöds det på och maaassa massa snack! Har nada och skriva så bjuder på lite bilder istället! (;




big big biiiiig love <3

Praktik?!?!

Ligger hemma hos Fredrik och är sjuk. Så fort han kommer hem igen från skolan måååste jag ut och leta praktikplats. Hittar verkligen inte någon.. Sen måste jag försöka pallra mig iväg till skolan imorgon..
Har kollat på "i rymden finns inga känslor". Och nu har jag nada att göra. Skriver lite med puttefnask på msn, vilket känns som typ 2009? Hahah :D

Stillar deppandet med chips

Har ju haft världens sämsta veckor, och än mindre världens sämsta dag! Så min älskling tog skateboarden och åkte iväg för o köpa halstabletter, chips och dipp. Jag vet att jag ska sluta, men nu måste jag få äta mig glad. Så hoppas min pöjk kommer snart så jag kan dra på american pie och få äta. Fia, idag är ett undantag, förlåt mig?
Har badat också och haft hårinpackning, duktigt! Tror dock de inte blir någon skola imorgon, får ont bara jag andas :(!
Kvällens planer, halstabletter, kramar, chips, film, te och bigbrother!

Blir bara värre


Men får försöka muntra upp mig med min favoritlåt när jag var liten
Cornelis Vreeswijk – Turistens klagan

Kavalkaden

För er som vill se en av danserna på kavalkaden klicka här klicka här
Jag och mallan för en lång tid tillbaka..

Vill bara hem och ta en kopp te

Har så bajs ont i halsen att jag inte finner ord. Är det värre imorgon blir det ingen skola imorgon heller.. Men idag är jag ju här, och tack gode gud slutar jag ju tio i elva! Bara en lektion kvar efter denna. Då ska jag hem till Fredrik ta ett bad och dricka massa te. Eftersom han slutar bajssent. Skulle egentligen tränat och så, men min hals är inte med mig. Har ju inte gymmat nu på väldigt länge. Men de får väll bli så fort jag blir frisk!
Måste bara tilllägga, SKÖNT ATT VANESSA ÅTE UR  B I G  B R O T H E R !
Så jävla arg o irriterad blev jag henne av gårdagens avsnitt.
Jag right now, ska nog platta håret imon om jag drar till skolan. HOHO. Längtar fan.

Kavalkaden i lördags








Nytt rum <3




Smink i skolan





Håkan Live

Var på håkan för ett tag sen, de var grymt! Längtar redan tills de är dags för han igen. Och det är ju under PIP. Då även massa andra grymma kommer som paramore, daniel adamsray, ke$a, deadbyapril o massa andra grymma! Asså ingen anar hur taggat jag är!!! Kommer bli sommarens bästa dagar, känner de på mig redan nu! :)







Bilderna sen stylisttävlingen!












Nej nu ska jag nog gå ner och göra kladdkakesmet, jag borde låta bli. Men kan inte. ÄR SÅ SUGEN

Trådlöst skitinternet

Sitter här hemma och är sjuk. Vilket suger! Så tråkigt så jag finner inga ord, men ska försöka ta mig till skolan imorgon om jag får sova ordentligt och min hals är någorlunda kry.
Kommer nog fortfarande vara lite off från bloggandet, har bara ett skit mobiltbredband som är jätte segt, men vi får vårat internet den 11april :). Blir nog en hel del uppdateringar nu eftersom jag missat en hel del! ;)

Jag innan Håkan!

RSS 2.0