New in


Tror dock jag ska byta linnet till grönt imorgon.
Har dessutom inhandlat en byxdress (?) till skolavslutningen nästa vecka.

Tre fina minnen från 2011


PutteIParken 2011.
Putte i parken i sig, hade otroligt roligt. Och den största delen med hela festivalen för min del detta år. Fick kontakt igen med min föredetta och nuvarande bästavän. Love you.

Blev kär i världens finaste pojke.

Två flugor i en smäll.
Bilden är från min tid i Skåne över sommaren hos världens bästa kusin. Som jag älskar bajsmycket! Så bilden får representera det och att jag fann min stora kärlek till pannkakor med nutella. Tror iaf det var i början av 2011? Struntsamma.

Seg torsdag

Veckan har sprungit förbi och jag vet inte ens vad jag gjort (?) Tränat, pluggat, lunchat med Emina, jobbat och hängt med Adam? Bloggen har kommit i andra hand, med tanke på att de är så fint väder och haft endel i skolan. Som alltid innan loven. Känner även att jag inte har något att uppdatera om!
MEN, ska försöka bli bättre. Idag har jag sovit ut, kollat OC, hängt lite med modern min, tagit mig en springtur och försökt göra klart det sista innan sommarlovet. Har säkerligen suttit 5timmar med en bild i PS och är långt ifrån nöjd. Får väll be om hjälp imorgon då den och allt annat ska va inlämnat. Goodluck. Senare blir det övningskörning med min kära fader. Det blir fint det.




Det här får mig att gråta

Förr var jag rätt hård, grät rätt sällan. Eller ja, väldigt. Men nu har jag blevit rätt blödig, så gråter för det mesta. När jag får riktigt ont, när jag blir besviken, till filmer, när jag är arg, när jag bråkar med någon. Kan även börja gråta av att tänka på saker. Haha.. Jag har blevit sån mes. Så ska försöka rycka upp mig, trots att det är väldigt skönt att gråta.

Solbränd

Hade en fin lördag. Gick på stan, åt grillat, packade och avslutade kvällen hos Pernilla med två berusade töser. Vaknade idag upp med Ehmma, kollade lite friidrott på systramin. Fick brons. Stolt storasyster. Fick även ett fint avslut med min fina vän, som drar till AiyaNapa inatt!
Skulle egentligen hängt med Emina nu ikväll. Men hon jobbar över lite (Sug). Så ska hitta på något med Adam strax. Fint det. För övrigt är jag solbränd över hela kroppen och har fulaste shortsstrecken.



Vi är twins

Fina lördag

Har en sjukt fin dag framför mig. Ehmma! Solning, promenad, packning, grillning, shopping, girltalk och allmänt mys! Så nu ska jag hoppa in i duscha så jag kommer iväg till den fina tösen någon gång. Bjuder på bilder från min vecka i solen.






Mitt favoritminne

Kroatien 2009.
Resa med bästa vän, tre veckor. Luffning. Fick se många fina platser, och hade så sjukligt roligt! Det är nog mitt favorit minne.


Sen måste jag säga, sommarlovet 2008. Sommaren i Helsingborg aka Rydebäck. Knäppaste och roligaste sommarlovet någonsin. Får hoppas mitt kommande sommarlov blir lika härligt, för det där toppar alla. SAKNAR DIG TOVE.

Sool

Har umgåtts med Rebecca nu två dagar i rad. Idag blev det tidigt. Trots fredag. Mår inte helt ok. Antar de är den förbaskade värmen. För börjar må bättre nu när det börjar svalna. OK intressant.
Nu ska jag städa min lägenhet (om jag orkar) Behövs!!! Största svinstian. Sen kanske en promenad med musik i öronen. Need to think.

Det här är jag beroende utav

Kärlek.
Från min familj, från mina vänner, från min pojkvän.
Jag behöver kärleken, och deras närvaro. Det gör mig glad. Mycket.

Fina vän


Soool

Har haft en fantastisk dag ute i solen med min bästavän. Fixade lite till mina fotouppgifter i skolan, med avslut hemma hos henne. Fin dag. .

Inte sådär fantastisk fin bild. Osminkad och så. Men. Jag älskar dig tjejen.

Det här har jag i min väska

Plockade ut alldeles nyss, brukar variera lite.

Blääädag

Då var långhelgen slut. Stånk och pust. Igår umgicks jag med en fin vän. Emina. Vi köpte en klotgrill och massa korv. Klotgrillen var sönder och jag blev arg. Så det fick bli en liten dubbeldejt. Vi spelade kubb och kollade film. Blev inte som tänkt, my bad.
Idag har jag övningskört. Och pluggat. Ska plugga mer snart. Tråkigt som fan. Orkar inteeee. Och eftersom det är så förbannat mycket, så orkar jag inte ta tag i det och börja.


Tidig kväll

En heldag i Askersund. Hälsa på famor och kusin. Trevligt. Åkte hem till Karlskoga och grilla med Adam och hans kompiar. Åkte hem tidigt. Före 11. Hehe. Nu ska jag vara ledsen i min ensamhet och försöka plugga. En fredag kväll. Men vet att jag nicht kommer lyckas. Men tanken tillfredsställer mig.

Askersund

Igår blev en fin dag. Umgicks med Ehmma. Åt onyttigt och snacka hela kvällen tills det övergick till natt. Fint det.
Nu ska jag strax cykla till bussen och möta upp Adam. För lite besök i Askersund. Ska träffa farmor och Kaj. Längesen så det kommer bli trevligt.

Det här hade jag på mig idag


HELG

Veckan har bara sprungit förbi. Och nu är det redan helg (långhelg). Behövligt behövligt. Har under veckan tränat, varit hos farbror doktor, storstädat hela lägenheten och sånt. Tråkig vecka alltså. Men med sånt som är viktigt. Nu ska jag och Adam strax till mamma och äta våfflor. Med morfar förhoppningsvis.
Senare idag ska jag umgås med min kära vän Ehmma. Som jag saknat henne. Behövligt! Att träffa henne alltså ;) fnissfniss. Måste även tilllägga, gått ner några kilogram nu, hoho va glad jag blev imorse när jag ställde mig på vågen. Tummeupp! Om jag, världens lataste kan lyckas. Kan alla. KÄMPA


Söndagsduktig

Oj vad glad man blev.


Nu är jag hemma en stund, ska iväg och springa en runda tänkte jag. Senare jobba några timmar till. Senare ikväll om det inte blir försent ska man träffad en saknad vän, Joakim. Finemang!

Det här ångrar jag

Finns så sjukt mycket man ångrar. Men det borde man låta bli med, ta dagen som den kommer och glömma allt gamalt. Och se alla nya möjligheter. Men det är inte min starka sida, istället går jag och grämer mig. Nåväl.

Jag ångrar mitt gymnasieval. Jag hade velat gå något med inredning. Går nu Stylist i Örebro. Vilket inte verkar bli någon inredning, som dom lovat. Det stör mig. Hade velat gå kvar i Karlstad. Och om inte, någon normal jävla linje där jag kan bli något. Nu läser jag något som intresesrar mig 0%. Ångrar att jag inte började om i ettan nu i höstas och valde omvårdnad eller sam eller något. Men nu är det för sent. För tänker då inte hoppa av när jag bara har ett år kvar. Även om det lockar. Men nej, vill ta studenten! Och ju mer jag tänker på det, ju argare blir jag på mig själv. Så försöker att låta bli.

Och självklart ångrar jag hur jag behandlat mitt hår. Blekningar, plattångar, inget värmeskydd osv. Ett tips. TA HAND OM DET! Om ni inte vill se ut som mig (;

Trött!

Ligger i sängen och bloggar från min iPhone! Kul. Idag skulle jag leka med becci. Icke. Istället träffade jag emina. Vi åkte runt med min man som fått körkort idag!!! Och med hans homies. Nu låter det som vi åkte runt i stan med nervevade rutor med hög musik. Hoho.. Nej, vi åkte till en fotbollsplan, åt max, fick gratis kaffe och avslutade kvällen hos wille. Nu ska jag lägga mig och försöka sova, ska nämligen jobba imorgon bitti med dan. Min pappa.


Det här saknar jag

Jag saknar mycket. Men får korta ner det till 4. Hehe.

Sommar, värme, sommarlov, resa.
Men det är väll vad varenda människa saknar nästan. Den här resan var fin. Med min familj. Ska i vilket fall åka på en resa i sommar med fina människor, om vi alla får råd. Sparasparaspara!


Spendera tid med klasskamrater. Inget är som förr, kommer heller aldrig bli. Så det är inget som kommer ske igen, och det tynger mig inte direkt. Men det vi hade då, det var fint. Hade kul. Då. Med er.


Långt hår, smal kropp.
Ohja, jag saknar det. Vägde över 10kg mindre än idag. Och långt fint hår hade jag. Nu når det inte ens axlarna. Suck och stånk. Trodde man blev finare med åren, men för mig går det utför!


Mitt gamla rum.
Inte bästa bilderna, inte finaste rummet. Men saknar att bo med min fader. Jag hade egen toalett, jag hade egen ingång, jag hade eget rum. Saknar det som satan, att bo med han. Att kunna gå till vardagsrummet och säga "hej pappa" och bara prata när man kände sig ensam. För nu känner jag mig väldigt ensam ibland. Och att inte tänka "nej detdär kan du inte köpa, för då har du inga pengar kvar". Köpte jag upp alla mina pengar förr, fick jag skylla mig själv om jag inte hade råd att göra det dom andra planera att hitta på på helgerna. Men nu måste jag tänka på mat. Och varje dag veta "hopp, nu ska du ställa dig och diska när du kommer hem". Det här ligger etta på min saknad lista.

Fina vänner

Umgicks med min fina vän igår. Blev på mycket bättre humör. 1000 tummar upp för det. Nu har Adam precis dragit, som sov här inatt. Ska rensa lite garderober och så, när jag orkar.. Idag ska jag umgås med Becciii. Får se vad dagen har att erbjuda. Tänkte fiska, men ser inte så ljust ut.

Vi gjorde en mycket god sallad!

Hemska fredag

Världens säsmta fredag. Började med doktorbesök.
Nu ska jag om jag har orken, städa och plugga. Tror inte det. Vädret verkar iallfall tillåta mig att krypa ner och göra ingenting istället. I vilket fall kommer Emina i eftermiddag för lite kycklingsallad, vitlöksbröd och barnfilmstittande.

10 saker jag gillar


  • Ärlighet
  • Chips och chokladbollar
  • Min familj
  • Carlings
  • Sommar och sol
  • Kärlek och människor i min närhet
  • Skratta
  • Vara barnslig
  • Min iPhone samt iPod
  • Kolla på film jag redan sett innan

One tree hill

Sitter och kolla youtube klipp, åh vad jag längtar tills jag ska börja glo detta. Måste bara se klart OC som inte direkt är så pjåkigt det heller.

Fem personer som betyder mycket för mig

Åh vad svårt. Finns så många, som betyder. Nåväl. Ordningen har inget med rankning att göra. Eftersom ni alla betyder lika mycket.

Ehmma. Jag gillar bilden. För här insåg jag verkligen vad du betyder för mig. Du ställde upp för mig, när jag behövde dig som mest. När jag bara vill krypa ner under täcket, aldrig visa mig igen. Finns du där, och gör mig glad. Du förstår mig som ingen annan. Du gör mig hel vännen. Love.


Emina. Äldsta vännen. Närmaste vännen. Har alltid kul med dig, oavsett humör innan. Känns så jävla härligt att ha dig i mitt liv. Skulle inte klara av en dag utan att veta att jag har dig vid min sida. Inget kan ersätta dig.

Rebecca. En stark favorit på högstadiet. Nu senste tiden har vi hittat kontakten igen. Ordentligt. Melike. Du får mig glad, får mig att tänka på annat. Får mig att känna mig bra. Mycket fin tjej är du. Har skoj med dig. Min tös.
Adam. Min pojke. Dig är jag kär i, på riktigt. Du får mig glad. Du kan säga ett enstaka ord eller två som får mig att le hela dagen. Med dig är jag trygg. Du är den bästaste pojken jag mött, det kan jag garantera.

Min familj. Och kusin. Jag vet jag vet, det är fyra personer. Men blod är oftast tjockare än vatten. Så kände att det skulle bli lite tråkigt. Så det fick bli såhär. Min familj är underbar, och jag älskar er alla. Tror inte jag behöver tillägga något mer.

Virginskas modevisning

Fullspäckad schema igår. Modevisning. Alla var superduktiga.
Idag åkte jag till skolan, slutade 20minuter senare. Skönt, men endå inte. Då hade jag lika gärna kunnat stanna hemma. Fick bli en tripp i staden med Lina. Och sen ett pass på Friskis. Har även fått med mig en epilator hem. Dags att göra sig sommar fräsch.


Min pojke vet hur man gör mig glad :$


Mina drömmar

Hm drömmar. Så långt har jag inte kommit i livet. Inga jag verkligen hållit fast vid. Så, jag antar jag är en rätt osäker person. Vad det gäller min framtid.
Men jag har pratat med min vän, Ehmma. Och när man fått råd, efter studenten att flytta till LA. Ett år. Skulle va så jäkla grymt. Och roligt. Göra något innan man riktigt börjar ta tag i livet på riktigt. Och självklart vill jag resa mycket, med mina vänner. Gärna flera månader och bara dra från land till land. Och en hel del charter resor också, självklart.
Så småningom vill jag nog bygga upp mitt liv, här i Sverige. En liten håla utanför Göteborg kanske? Hm ja, det låter bra. Och här ett litet plus, en drömkropp. Åtminstonde nu som ung. Jag jobbar på det, men då får jag ju också sluta äta så förbannat onyttigt.

Plugg tisdag

Skola idag. Efter det tandläkaren. Sen tänkte jag plugga i solen, men sidorna bländade. Stackars mig. Nu har min vän DJ just dragit. Vi pratade och drack te. Nu ska jag börja plugga igen, har endel att göra. Suck och stånk.

En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig


  • Jag är impulsiv, vilket oftast leder till något negativt
  • Jag bryr mig om mina närmaste som fan och det är prioritering 1
  • Jag är dålig på att trösta, för vet oftast inte vad jag ska säga. Vilket leder till en lång kram eller ett dåligt skämt...
  • Jag hatar min kropp, mitt hår, hela mitt utseende. Har på senare dagar verkligen mått dåligt över det
  • Jag tappar alltid bort mina nycklar, fast jag alltid lägger dom på samma ställe
  • Jag lever för chips, eller kanske levde
  • Jag är kär för en gångs skull på riktigt, i världens finaste
  • Min favoritmat är pannkakor
  • Jag älskar att bada i pooler, badhus osv. Hatar sjöar och hav
  • Jag sket i vad alla andra tyckte och allt sånt fram till åttan. Gick runt i baggy jeans, flätor och no makeup. Nästan bättre så slipper man bry sig.

Skolavslutning

Började leta lite skolavslutningskläder. Täntke bara ta shorts och linne, som kommer till användning en annan dag. Men icke. Är det skolavslutning är det. Så tar något billigt och enkelt. Funderar lite.


Ny vecka

Stört irriterande skoldag. Efter det tänkte jag dra med min karl till slottet och äta lite glass i solen, men det blev moln. Istället lämna jag tillbaka en topp jag köpte förra veckan och drog med mig en bikini istället. Den vita i tidigare inlägg. Jag plocka en varsin blomma till mig och Adam förut, iih vad du är bra grabben.
Nu har jag precis pluggat med pappa, eller blev inte så mycket plugg.. Får bli på bussen imorgon istället!

Lite om mig själv

Jaha, presentation av mig själv. Sånt är faktiskt svårt. Jaja.
Jag är en 17årigtjej från hålan karlskoga som går stylistprogrammet i Örebro, vilket betyder pendling. Har en egen liten lägenhet med fader inte långt ifrån.. Var tänkt att han skulle flytta långt åt skogen. Men icke. Skulle dock va mycket skönare med ett litet rum hos min pappa nu när han också stanna här i karlskoga. Slapp jag tänka på mat, städning och pengar. Men ändå rätt skönt med eget, då jag inte är helt själv. Hatar det. Så det brukar för det mesta vara någon här med mig. Rädd för ensamheten. Men det posetiva är ju att jag kan äta och göra precis vad jag vill. Och här kommer en tankeställare: jag åt mer onyttigt med pappa. Nu tänker jag mig för litegrann. Nu börjar jag svullna upp.
Men som sagt, jag gick stylist utan några planer åt det hållet i framtiden. Plugga vidare ska jag, men inga ider till vad. Önskar jag började om som jag tänkte i höstas och valde något vettigt istället.
För övrigt är jag en relativt lagomt glad tjej, som säger ifrån när något är på tok och har världens finaste familj, vänner och pojkvän. Och jag älskar chips.


Mys lördag

Igår gick jag på marknaden som sagt. Och köpte en munk. Sen blev det sibylla med pojken min.
Till kvällen fick jag besök av finaste vännen, vi körde på lite fruit cocktail och mys. Massa prat och film. Jag somande. Sen låg vi och pratade hela morgonen, förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Fniss. Nu har jag varit ute och sprungit en vända och inväntar en fin pojkvän som ska laga lite god mat åt mig och plugga hela kvällen.

Igår på sibylla.

En månad


Bikini ångest


Marknad

Planerna igår blev ändrade. Vi åt grillat och lite chips, det gjorde vi. Men åkte bort till strå för att umgås med några pojkar och tydligen skulle vi bli fulla.  Nu ska jag snart cykla in till stan för att köpa lite marknadsgodis med min fina pojke. Ikväll blir det mys med Ehmma, chips och dipp. Förmodligen en massa prat och en och annan film. Ser jag fram emot. Och till Helen, dina ord värmer <3.





Härliga helg

Har en lugn helg framför mig. Igår umgicks jag med mormor, familj och lite pojkvän. Tog även en springtur och fantiserade mig smal och fiiiiin! Jaja, något mål lär jag väll ha :3
Ikväll ska jag hem till Rebecca och äta chips. Även sova över! Skulle grillat men huvudet dödar den fina måltiden


New in


Den vita toppen är svart. Orka inte leta..

Ett halvår.

Igår hade jag och den finaste pojken ett halvår. Galet kär och killen får mig till den gladaste flickan i hela världen. Du är bäst och tycker om dig enormt.

Våren är här

Nu när våren är här känner jag inte lika stort sug för datorn så den kommer lite i andrahand. Det är ju bara bra, tycker jag. Umgås med fina vänner dagarna i ända och livet flyter på. Är otroligt nöjd med allt just nu, trots dessa motgångar.. Och falska vänner, ja ni finns. Men ni som verkligen är äkta fyller ut dom så jag slipper deppa. Tur det.
Idag har jag suttit hela dagen vid slottet och solat med långärmad och jeans med Rebecca. Lite senare fick vi sällskap. Nu ska jag ut och springa bort glassen innan jag ska ut och gå med en så saknad vän. Ehmma!

Shopping i Örebrostad med min favorit i måndags.

Valborg hos Rebecca.

Solar med käraste. Jag är vit och visar nästan rattarna, men bara nästan.

Solar och äter glass med bra människor. Finaste sällskapet.

RSS 2.0