Iväg till Felicia


Över ett år gammal bild, men ah (;

Någon jag vill byta liv med för en dag, och varför?

Min pappa.
Av en enda anledning, för att se hur han tänker.


En att-göra-lista innan jag dör

Kommer säkert glömma något menmen :)

  • Ta studenten
  • Ha ett stooort party när jag blir 18
  • Flytta hemifrån
  • Gifta mig
  • Åka till nya zeeland och usa
  • Gå på en premiärbio i london
  • Hålla kontakten med alla mina närmaste
  • Förlåta någon jag verkligen hatar
  • Få ett bra jobb
  • Skaffa barn

Där tog min fantasi slut. Har inte tänkt så mycket på sånt, tar dagen som den kommer (;


Lördagkväll

Jag tog inte kort i massor, men bjuder på dom få jag fick! Men kul hade jag, även om jag var tvungen och dra för min buss åkte så tidigt :(






Det sjukaste jag gjort

Den enda som kommer fatta är Ehmma. För tänker inte gå in på närmare detaljer.
Men drevit och planerat att ligga på rävåskillen och smyga! HAHA!
"Så du menar att killar har nagellack..?"
Mer än så säger jag inte, och om det är det sjukaste jag gjort vet jag inte. Men sjukt, det äre!

En "passande bild" blir det då inte. Så får bli en på mig o Ehmma ist (;


Brudarna ikväll

Hockey igår.
Ikväll blir det brudarna, tror kameran följer med.
Nu ska jag och Fredrik kolla på "Som man bäddar".

Ny tröja


Mitt favoritminne

Jag kommer inte på något riktigt "favoritminne". Så skriver två stycken minnen jag kommer leva länge på.

Sommarlovet 2008.
Jag var nere i Skåne där min kusin Tove bor. Och när vi ses gör vi knäppa saker, och jag hade det helt sjukt bra där nere. Har alltid kul när jag är med henne. Och när jag var där, så är det ändå vi gör är o skrattar. Men vi va i Danmark, tror det var 2008? Och det kommer jag aldrig glömma. Alla våra rundor in till stan och sånt. Och våra volleybollymatcher med några grabbar där nere. Och det va ju faktiskt då jag fick min första riktiga kyss.
Och den enda som kommer fatta nu är Tove själv. Men kan säga som så Lisa? Hahaha!!! En sommar jag aldrig glömmer. <3

PIP 2010.
Förra sommarn var jag för det mestadels med min bästa vän Yasmine. Vi hade det bäst. Och vi gick ju såklart på PIP och vi rocka som aldrig förr. Och jag har nog fan aldrig haft så roligt!! Så PIP 2011 blir med denna stjärna igen. Men när vi gjorde våra hemligheter på rävåsskolan, chilla i skogen så mycket att vi missa Melissa Horn, jag förlåter dig aldrig för det gullet (; Och allt detandra! NeverForget<3



Duschdags

Varit och dansat hela kvällen, det var faktiskt vääääldigt roligt! Så det fortsätter jag med, dock ligger jag ganska långt efter på raggan.. Kändes lite jobbigt sådära. Får väll försöka öva! (; Så nu har jag käkat och kollat lite på facebook, så nu äre dags att duscha! Sen blir det en mysig gammal barnfilm. Tänkte bara påpeka att jag har ångest över min mobil..  HÄRRÅ


Dags att åka hemmåt

Nu är Fredriks håltimma snart slut så jag ska strax ta bussen hem. Och undrar hur jag ska klara av färden hem.. Min iphone är sönder, mitt headset är sönder så det blir ingen musik heller. Tiden kommer gå så jäkla sakta. Och min gamla mobil.. Glömde laddarn hemma så kan inte ringa någon filur för då dör batteriet. Inte kul för fem öre. Får stirra ut genom fönstret och hoppas att tiden går fortare.. Ska som sagt dansa när jag kommer hem. All lycka åt mig! Kommer gå åt skogen..

Gammal bild! Bloooond

Det här är jag beroende utav

  • FACEBOOK
  • CHIPS
  • NÄRHET
  • MOBIL
Facebook, vem är inte beroende utav det? Tillochmed min mamma är ju det som är 45+ ;)
Chips, jag måste äta det då och då. Och när jag öppnat påsen kan jag inte sluta. Det är så himla galet gott, men ska försöka sluta.. Vet att jag inte kommer klara det, men i vilket fall dra ner på det.
Närhet, jag tycker om att vara själv. Typ någon dag sådär ibland och typ kolla film själv och bara ha det gött. Tycker om att åka buss ibland för då får man va själv o typ va ifred. Men att va helt ensam i mer än två dagar. Det klarar jag inte. Klättrar nästan på väggarna! Är en ensamvarg, samtidigt inte..?
Mobil, måste ha min mobil med mig vart jag än är. Annars känner jag mig naken. Har den hellst i handen..

Bajs

Min nya iphone är redan sönder, vilket suger.. Detaljer går vi inte in på. Menmen... Stanna hemma från skolan idag och igår, känner att jag inte riktigt orkar.. Men ska försöka pallra mig dit imorgon. Nu ska jag nog äta chips och dip, eftersom jag somna igår tidigt så jag hann aldrig äta dom. Känner att jag behöver lite godsaker nu alltså.
Idag ska jag dessutom börja i dans, får hoppas det går bra! :) Ragga och Salsa blir det för min del. Så lycka till till mig.

Saknar den redan!!

Mina drömmar

Jag drömmer om mycket. Det ända jag gör om dagarna är och tänker. Faktiskt! Inte många som tror det om mig, i vilket inte fall i början. Men dom som känner mig in i djupet vet det. Jag tänker på sånt jag inte vill, sånt som sårar mig. Men även saker jag drömmer om. Och även sjukt mycket annat, jag tror jag är rätt smart. När jag vill.

Men nu slut om det. Jag vet inte vad jag drömmer om riktigt. Jag vill så mycket, samtidigt som jag vet att det är omöjligt. Men det jag vill allra mest, är att vara lycklig. Problemfritt liv. Men det vet jag att det inte går. Verkar nog för det mesta väldigt glad, men alla har vi våra brister. Sen vill jag bli inredare. Och det jobbar jag hårt på. Behöver inte bli världens kändaste, eller så. Men att få jobba med inredning, det räcker. Ha ett jobb jag tycker om. Så IKEA räcker. Jag drömmer även om att få barn. När jag fått jobb och så, men vill ha barn tidigt. Jag vill bo utanför Göteborg i en villa med min man, mina barn, ha en okej inkomst, och jobba med något inom inredning. Och såklart resa mycket!
Det tror jag att jag kan nå, om jag vill. Jag jobbar på det, så det är väll mina drömmar som jag vet kan bli sanna!

Det här ångrar jag

Det finns galet mycket jag ångrar, en av dom sakerna är att jag blev überblond. Hade faktiskt helt okej långt hår fram tills då. Följ mitt råd, gör aldrig det!

FÖRE, den här bilden kan fan va från 2008!! :o Eller inte, noll koll. Men gammal det är den iaf:D

När jag blev blond, 2009

Nyligen! Kan ju inte påstå att det blevit längre iaf. Fast jag sparat. Eller om det är blonderingen som gjorde det så. Det vet jag inte, men känns skönt o ha något o skylla på (;

-

Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit


jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig behöva ljuga igen
och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen

så många broar jag bränt
ingen tog mig riktigt över nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

så många vänner jag kännt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig.

Snabbt inlägg

Idag är det ett halvår med min älskade Fredrik! Och då fick jag detta übergulliga, ja jag blev superglad! Slänger även in en bild på mig right noow!

Nu går min buss om exakt nio minuter, så ciaaaao

Det här saknar jag

Tiderna med Emina. Det var du och jag igenom allt, ingen kunde stoppa oss! Vi var som gjorda för varann, och vi höll ihop mot ALLT! Inget tvek där inte, men i åttan gled vi isär som FÄNNNN! Men nångång började vi umgås då och då. En bra början. Men jag vet inte, vi ses aldrig känns det som. I vilket fall för sällan! Behöver en vän som du! Men när vi väl ses är allt som förr! Och det älskar jag med dig tjejen! Men nu har vi fått tillbaka en del av det vi hade, och jag gillart skarpt! :D Hoppas på förr det gör jag, för du är grym! Och bara så du vet, släpper dig aldrig!

Skulle jag ladda upp alla bilder från minnen vi har, ah. Då har jag något att göra inatt. Men jag behöver dig, och när jag sitter här o kollar på alla bilder blir jag faktiskt lite ledsen :( Saknar dig!
Klicka på bilderna för att dom ska bli större


Superliten och supersne


Ska köpa en större. Då kommer den nog inte bli lika sne. Eftersom denna är helt förstörd! Plus att jag hoppas det ser bättre ut då :D

I min väska


Jag är inte dendär bruden som har handväska precis.. Har det mesta i min jacka. Och om inte i väskan jag har om jag ska ha med något. Men vänder jag uppochner på den väskan plus jackan är det dehär som kommer ut.
Busstidstabell, om man vill veta tiderna istället för att precis ha missat bussen. Jag är såå smart, som alla andra..
Medecin, min mammas förtjänst. Jag kan ju faktiskt få magsårbesvär, migrän, mensverk, och gud vet vad. Men det är bra att ha!
Tuggumi, gooott!
Headsetsploppar, om dom trillar av när man har dom någonstans och inte kan lyssna för plopparna åkt av. Då går faktiskt hela världen under..
Tamponger i massor, fyllt på lagret nu bara för att när jag väl behöver dom finns dom aldrig där.
Pennor, jag går i skolan hallå?
Småmynt, vet inte varför..
Busskort, bankomatkort, nycklar, ipod och mobil, självklarheeeeet

Någon som precis skaffat msn.......



Städtime!

Nu sitter jag och väntar på att min älskliiing kommer, jag ska städa och så. För nu ser det förjävligt ut. Och ingen är välkommen in till mitt lilla space i det här skicket!



Ser värre ut irl, tro mig!
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version
Får städningen liite roligare!

Ett pinsamt minne

Hmm, jag har nog gjort 27328758236569pinsamma saker. Men jag skämms inte särskilt ofta, eller klart jag gör. Men går inte och tänker på det precis. Gjort är gjort! Och om man visar att man tycker det är pinsamt, blir det ju bara ännu värre. Så jag skrattar hellre bort det!
Men en pinsam sak jag verkligen skämms för är när jag var på cup i Torsby. Var väll när jag gick i sjuan, åttan! Jag vet inte varför, men tror de andra i laget peppade mig till det. Men sista lunchen på cupen så ställde jag mig upp och klinga i glaset inför ALLA. Och det var ett par stycken.. Iaf, jag ställde mig upp och ville tacka alla som varit med och hjälpt till så denna fantastiska cup kunde fungera, och för den goda maten och rummen vi fick sova i. Jag och mitt lag var oerhört tacksamma.
Okej, det var kul. Men något jag aldrig gör om igen, det lovar jag!

Skyller på blogg.se

Kom inte in på bloggen igår. Men tror ingen gråter för det, men iaf. Var på bio igår med Fredrik. Love and other drugs. Helt okej film faktiskt! Blev lite rörd osv! Haha! Så den tycker jag ni ska se, men det va ingen tiopoängare, men helt klart sevärd!
Idag blir det pluuuugga, och det är inte kul. Men solsidan, det är kul

Done!


Inte jag på bilden, men sådär blev det iaf ;)

Min bästa vän

Yasmine Forsebrink, ma bäst fränd! Kan dela allt med denna brutta, och vi har sjydundrans roligt ihop. Skratten tar aldrig slut. Samtidigt som hon kan torka mina tårar. Hon finns där 24/7, det vet jag! Kvittar på hur länge vi inte träffats så vet jag att hon ställer upp! Utan tvekan. Galet många minnen som jag defenetivt aldrig glömmer. Alla skulle behöva en vän som henne! Svår att finna ;) Men ännu svårare o släppa. För dig släpper jag aldrig tjejen! Du och jag i alla väder o kläder, love u!

Ett drömförhållande

Ett drömförhållande ska vara bra? Haha, nej men det jag tycker är det allra viktigaste är att man tycker om personen och man kan ha kul ihop! Hitta på saker och sånt! Livsviktigt! Annars kan det ju liksom va? Jag känner att jag har iaf ett starkt behov av att kunna lita på personen, man ska kunna dela allt med den, om man nu känner att man vill det. Bråk, hmm. Skulle va ett plus att skippa, men tror faktiskt man ska kunna bråka. Men inte för mycket! Men nått gräl då och då, jag tror det stärker!
Jaa, jag är dålig på sånt här, inget jag riktigt tänker på..
Men, gilla personen, ha kul och kunna lita på varann!!!!

Jag är iaf supernöjd med mitt förhållande!!

Hemkommen

Inget matteprov idag, blir imorron istället! Skulle försöka göra det sista på 10-talet. Hittar inget bra och internet cpar :s! Så ah, får hoppas de inte blir sura på mig nu :(! Åt spenat idag, första gången sen dagis. GÖTT! Men orkar typ inte skriva, kommer lite bilder från dagen ;)



En nytagen bild och 10faktapunkter om mig


Dock oseriösbild, men har inte tagit några sen jag blevit brunett!
Jag för typ en vecka sen (;

  • Jag har världens bästa kompisar, familj och pojkvän
  • Jag är rädd för att bli lämnad kvar ensam
  • Jag var kär i DougiePoynter i Mcfly typ i sjuan, skämmigt!!
  • Mitt lokalsinne suger, hittar inte ens i min egna hemstad ibland..
  • Sova är allt som räknas, typ
  • Jag lever för facebook
  • Fram till åttan brydde jag mig inte för fem öre hur jag såg ut, flätor och osminkad <3
  • Jag vill bli inredare eller polis
  • Jag har försökt lära mig spela gitarr men mitt tålamod höll inte
  • Jag har gått i dykning, haha!

Happyface!

Har gjort klart svenskauppgiften så sitter och väntar på att få sluta, så jag sökte lite! Det står att dom ska öka studiebidraget med 350 nu efter årsskiftet, så då hoppas jag verkligen dom gör det nu nästa vecka när pengarna kommer! Hääärligt! Men jag kommer nog bli jätte besviken för allt är nog endå en myt!
Men något annat som är säkert är att daniel adams-ray och dead by april kommer till pip! Hur satans glad blir man inte då? Så nu äre bestämt, jag ska dit! Får hoppas på några rockdagar med Chazze, och det tror jag det blir om hon inte hittar någon annan lurifax o chilla med, hoppas inteeeeeeeee!
Nu ska jag snarre ha matteprov, lycka till lojsan!!
Efter skolan blire Yasmine, tömmeöpp!

Töligt värre

Jaha, då har jag pluggat mattematik! Känner mig typ bäst?! Fatta dock inte allt men ah! Prov imorgon efter en lektion, känns som det kommer gå bra. Fast nä. Sluta elva idag, älska tisdagar <3 Så jag åkte hem till Freddan och sov! Känns som jag börjar bli sjuk, men nu mot kvällningen äre myycket bättre! Min mage, den är inte skön den inte. För övrigt äre nog sminktajm imorron och ska va med mallan äre sagt. För vi är kinngarnaaaaah! HöjHöj
Nu ska jag pussa lite på Fredrik innan han spelar sönder sina jäkla spel på mobilen, n3333rd!!

Det här stör mig

Det finns mycket som stör mig.
Men kan ju börja med försenade bussar, men vem gör inte det nu när det är vinter?! Det suger, för man fryser ungefär ihjäl och man vill bara hem.
Sen stör jag mig något otroligt på folk som påstås vara sååå kaxiga, men inte säger ett knyst irl. Okej du är cool när du har ungefär 10kompisar bakom dig eller sitter vid datorn. Vafan grown up? Och tomma hot, herrejesus. Vissa människor är verkligen ett bevis på att siffran bara är en ålder. Och nej, jag kommer nog aldrig sluta irritera mig.
Men det här var bara en början på saker som stör mig, kan radda upp miljontals saker. Men det har jag inte tid med nu ;)
Escape The Fate – The Day I Left The Womb
Bjur på en chilllåt i all bitterhet

Tisdag morgon

Var ju somsagt med Pyykkö igår, vi chilla mest som vanligt (eftersom det är det vi är bäst på!) Låg bara och njöd till livet enligt rosa. Sen hjälpte han mig så jag kan tanka musik från spotify, häärligt! När han drog kom älskling, mös mest för sen va det dags och sova! Jag har precis duschat, så nu ska jag fixa mig!

En rolig kväll

Hmm, det här är ju jätte svårt! Men en rolig kväll jag minns väääl, var när jag och Ehmma åkte till Göteborg. För att gå på HåkanHellström på Lisseberg. Jag gick dit för håkans skull, men tror faktiskt hon gick dit för sällskapets och hennes kille som hon hade då skull. Han bodde ju där (; Jag hade det sviiiin kul hela kvällen lång och man blir ju bara SÅ glad av håkanbråkans musik! Sen drog vi ner mot hotellet och bara chilla. Härligt värre mådde jag då! Och som plus på kanten visste man ju att det var Lisseberg heeela dagen lång dagen därpå! (Och för er som inte visste, lisseberg är min favorit plats, hiho)

Pyykkös specialare


(Tjocka modellen)




Kan vara det godaste som finns, nyss tryckt dehär! Och det är Pyykkö som lärt mig, och på tal om det så ska han vara här om 5 minuter (;

Min första kyss

Min första kyss med tunga och grejjer, det var väll när jag gick i fyran kanske (?) Med en klasskamrat till mig och vi ville väll testa på det eller något. Det blev helt misslyckat och vi slutade innan man ens kan säga att vi börjat. Så om man ska säga den "alldra" första kyssen, den va när jag gick i sjuan och jag var väll lite intresserad av en kille i skåne, där min kusin bor. (Var där en hel del på loven förut.) Så vi hade suttit och kollat film ett par stycken och vi satt tätt intill varandra hela tiden. Och när vi skulle gå så blev det en kyss. Haha, pinsamt och vill bara glömma det! Men det var min allra första kyss


Doftljus och kramar

Nu har jag städat och pluggat så jag har mycket gott samvete! Såg nyss änglavakt, helt okej film förutom att texten inte var med när dom snacka Franska!
Nu har jag tänt lite ljus, satt på min "myslista" på spotify. Så nu ska jag krypa ner brevid Fredrik och bara kramas hela kvällen!

Första bilden på mig och Fredrik! :)

Presentera dig själv

Jag heter då Louise, om någon nu har missat det och bor med min pappa i en lägenhet i hålan Karlskoga som ligger ungefär fyra mil utanför Örebro. Jag går stylist i Örebro och har hamnat i världens bästa klass, så på den fronten är jag otroligt nöjd. För övrigt är jag mest med min pojkvän eller mina kompisar. Jag anses nog som en glad och sprallig tjej, med en hel del energi, tror jag? Älskar att få folk att skratta!! :)

(Dock är jag brunhårig för tillfället. Men har inte varit ego något sen dess så det får bli en blondii bild ;)

Lista

Nu har jag gjort en lista som kommer hålla på i en månad.


Plugg på en lördag?

Nu ska jag städa eftersom det inte blev något utav det igår, sen pluuugga! Har galet mycket att göra! Skulle egentligen träffa Yasmine idag! Men det blev inget ): Så det blir en tråklördag jag har framför mig! :o Var nyss på stan i typ en timme, med Fredrik.
Bilder från igår

Det är inte diarre, det är chokladpudding och persikor!! <3



Fredagsmys!

Ska sminka mig nu och sen springa ner till bussen och åka till Emina, där det är mysdags! Behövs en dag som denna! Men tills nästa gång jag uppdaterar bjuder jag på en älskvärd låt!
Never Shout Never – Jane Doe

Lite sugen




Lite sugen på allt möjligt, tror dock de inte blir något med någonting.. Men isf bara en sak! H3H3
Låt mig fundera

Tummen upp!

Pappa säger att han inte ökat hastigheten på vårat internet, tog typ en halvtimme förut att tanka en film. Nu går det på mindre än 5minuter! Jag tror pappa ljuger (a) Eller så ville comhem va snälla mot oss (;
Ojj, nu va filmen klar!

Fredag och heeelg

Slutade elva idag, härligt värre såhär på en fredag! Fast dock så har jag ju gjort det nu i en termin, men nästa vecka börjar idrotten på fredags eftermiddagar så får väll försöka att inte vänja mig vid att chilla allt för mycket! :o Sen tog jag bussen hem med Emma& Natti. Härligt med sällskap! ;D
Nu ska jag städa lite och spela lite sims, fick ju ett tillläggspaket för några veckor sen av Fredrik, gulligt värre tycker jag dåva, eftersom han vet att jag älskar sims (; Så ska g33ka det lirre! Senare blire att träffa Emina! Och senare ikväll kanske Fredrik kommer och sover hos mig ;D

Söve

Satt nyss och cama med Freddelutt.

Men jag har blevit så stor under dom senaste veckorna att jag inte fick plats i camrutan, så här kommer en lite nyare egopic. Vad tycks?

LONDON



THIS IS MY LIFE AND I DONT CARE

Jaha, då kanske man ska till London med klassen, om min närvaro håller. Men det tror jag nog! :D Så då blire några dagar i London med världens bästa bråjdar! Tror det kommer bli jäkligt awesooome! Men man får inte hoppas för mycket!

Råjligt

Klagade ju på Comviq för någon vecka sen. Då fick jag detta coola

Chockad vart jag ju, och man kan ju undra hur dom hitta min blogg :D
Menmen, antar väll att de finns ngn som jobbar med sånt.. Haha?

Fia säger att..

Min vän fia säger att man inte är tillsammans förens man vågar bajsa inför sin flickvän/pojkvän. För vågar man inte det så vågar man ju inte vara sig själv och skämms och sådära.. Så ni som inte vågar det, ni har inget förhållande, bra så ni vet!
Men hon själv kanske inte ska säga så mycket...

Ont i maggen

Mår lite sudär just nu kan jag tillägga, fysiskt och psykiskt. Härligt värre, men det blir nog bra snarre! :) Har varit med Pyykkö hela dagen lång och vi har mest chillat. Det va härligt värre! Och vi har kommit fram till att han och jag kommer bo bara någon minut från varandra sen när jag flyttar, fysatan va soft!
Nu ska jag snart duscha och sen lägga mig och lyssna på musik, kanske ringa älsklingen först?
Tänkte lägga ut lite bilder från idag!








Wierd

Konstig weekend vare ja, mycket bråk kan jag tillägga. Inte min vecka med andra ord. Men ni är ju så omogna allihopa. HerreJesus! Dessutom så tycker jag inte om er! NeppSnepp, det gör jag faktiskt inte!
Men ett plus är att jag ska få träffa ma friens Pyykkö idag, saknat pöjken endel. MajLajk! Och imon äre helg, gööööööött. Första veckan avklarad! Men nu ska jag jobba med skiten min lärare ber mig om. Tänkte bara klaga lite först! Eftersom jag faktiskt hatar er.
Sen kanske bästavänYasmine sleepar över inatt, i hope so <3 hihihi pösstja
Jag just nu. Inte så söt. menmenemenmemenemenme

Lira favvospelet


Skola är båring

Ska träffa Emina idag, det är nice.
Nu ska jag jobba om 10-talet och lyssna på
h4rdc0r3

Världens bästa pojkis


Bilder från helgen!

Släkt kalaset dagen innan





På morgonen när hon fyllde


Var väll i stort sett död där
Badhuset







Skolstart

Jaaa, nu är jag tillbaka efter några dagars uppehåll. Jag är i skolan nu, och det rullar på. Har varit hos min mamma, och stannar där några dagar till. ElinPelin fyllde 10barre igår. Så vi drog in till Kristinehamn och badade. Bilder och sånt kommer en annan gång, eftersom jag inte är hemma nu.
Sen på kvällen drog jag och Freddan ut och åkte pulka, satans vad hurtiga vi är. Andra gången faktiskt!
Jag skrev ju att vi ska flytta och så, i lördags titta jag på femman. Niiice, redan valt rum och allt. Gillart skarpt! Galnaste av allt är att detta är en svenska uppgift, så jag får hoppas lärarN^ gillart. Haha! Menmen, man skulle skriva som man gör (; Eller vad säger du Lena?
Cia0belllaaa

Hos mamma!

Har precis ätit taco och nötat massa gamla inspelade filmer, fyfan för hur man såg ut och betedde sig! Hahahaha, inte för man är bättre nu, men iaf! Sen fick jag veta att man ska flytta, pappa skrev på kontraktet idag! En femma i närheten av Skranta! Fiiint! Ska få kolla på den imorgon, och sen blir det kalas! Ska duscha nu med FreddanPeddan! Seeeeeeeeeeeeeeee u later alegator h3h3

Vidare in mot Karlskoga

Nu ska jag och Freddii ta bussen in mot karlskoga, snarre! Ska först till bananen och packa om väskan och sen hem till mamma, mysigt värre! Elin fyller ju 10 på söndag, och det får jag inte missa. Så kalas för henne blir det imon, och på söndag ska jag och min älskling till badhuset förmodligen, i Kristinehamn faktiskt! Hört att det ska vara mysigt. Mamma och dom kanske följer med också, så en härlig familjehelg väntar. Ja, jag gillar det faktiskt, att spendera tid med min familj. Eftersom det inte händer allt för ofta nu för tiden.
Nej nu måste jag rusa

Pippi är ball o stark


Nu håller jag och Freddan på och ladda ner Pippi på rymmen, fyfan va man älskart! Som tur är, är inte prussiluskan med! THANK GOOD, om jag minss rätt. Hon är liiite läskig!
Imon blire grilla korv, gött

Så jävla sevärd



Nu har jag fifflat lite med min nya mobil, snarre duschen!! Kvällen med mina brojdar ägde fett, TASK

Riktigt bra dag!

Nu är jag lite stressad, min iphone4 kom idag! :D Ska åka in till karlskoga från linde nu och där möter bananen upp mig vid bussen så får jag den, sen åker jag in till Örebro igen och möter upp mina brudar! HÄLRIGT!! Känns som min dag idag, hoppas jag! Sen åker man t linde o somnar brevid sin älskling! (;

Comviq i rumpan

Lovade phonennnnnnnnnn inom 6 veckor men nä.
Nu har dom lovat att imon eller tisdag.
Annars jävlar

Sagan om Ringen

Fredrik hade kalas idag, där ser man! Då fick man tårta! Har i stort sett bara ätit idag! Nu blir det sagan om ringen maraton, så länge jag orkar sitta still iaf. Börjar dock redan tröttna!
Imon blir det att träffa brudarna tror jag, härligt värre!

Första dagen på nya året

Nyår spenderades med min älskling! Var bjudna till en liten ferre i Karlberg men var tvugna och dra. Vid tolvslaget chilla vi upp mot stan och träffa alla Karlskogingar, goet det! Senare blev det lite drama. En start på 2011 jag kommer minnas l ä n g e .
Finns vissa underliga människor här i världen alltså. Nu är jag i Lindesberg, har lirat lite Chicago och jag kom sist.. Nu blire SaganOmRingen

GLÖMDE VISST, FÖRSTA MÅLTIDEN 2011 = KEBAB
Ännu bättre, gratis är godast (;
k
GaMmMaLLL bild

RSS 2.0