Hockeeeey


Jag och Emina på hockeyn. Osminkad & oplattat hår. Jag hoppas ni inte spyr. Love u girl, du får mig glad.

Sista minuten

Vill dra någonstans en vecka. Typ imorgon. Och bara sola, bada och ha det jävligt chill. Jag har pengarna, tror jag? Men ingen reskompis. Som vill, får och har råd och åka. Så får väll fortsätta drömma helt enkelt.

Bildbomb





Tack för tiden





Åskjävel

Blev en lunch med Yasmine på SomHemma. Och litelite shopping. Påväg hem kom världens största smäll. Ni som känner mig, vet att jag aldrig är rädd för åskan. Men idag är jag. Fysatan vad jag hoppa till. Nu hade jag tänkt o städa mitt rum lite med högsta volym. Och lägga in lite bilder jag missat. Ikväll blir det hockey med Emina.

Jag kan, bara jag bestämt mig



Mysfika

Efter en heldag här hemma så ska jag göra mig lite iordning för och gå till stan och ta en fika. Med en mycket saknad Yasmine. Kände att det var lika bra och stanna hemma idag från skolan.
Varför skulle jag vilja vara din vän efter alla gånger du sårat mig?

Alldeles för länge sen.

Black and white


Grattis världens bästa vän


Orkar inte

Dehär med blogga ger mig en klump i magen.
Jag har endel jag missat, massa med bilder. Men dom får vänta. För just nu är allt väldigt jobbigt. Förlorat en människa som har riktigt stor betydelse för mig, och olika människor som kontaktar mig som jag bara vill trycka upp en kniv i rumpan på. Många konstiga tankar snurrar i mitt huvud. Jag flyttar hemifrån i november. Eget. Ska städa, laga mat, handla mat, ta hand om min egna ekonomi. Och framförallt vara själv. Sova själv. Just nu kan jag inte sova alls. Vaken flera timmar innan jag kan slappna av, har tända lampor för mörkret skrämmer mig och vaknar för tidigt. Får ingen sömn alls och är alldels yr när jag vaknar och ser suddigt.
Vill bara glömma dig, dig och dig.
Blev lite känslomässigt. Men nu kanske ni kan förstå. Jag kommer komma tillbaka, när jag fått ordning på mitt liv.

Typisk söndag

Ligger i myskläder med min syster i sackokudden o kollar barnfilm!! Tänker göra de hela dagen också! Imorgon blir det bio, "en dag i solen" som min farbror gjort. Redan sett den för ett år sen på premiärern i göteborg. Men ska bli superkul!

Nora marken

Sitter i bilen i Nora och väntar på resten! Idag ska jag bara ta det lugnt, och umgås med min lillasyster. Om inget annat lockar iväg mig. Har inte haft någon större ork att blogga, eller lust kanske jag ska kalla det. Har träffat endel kompisar i veckan och det har varit skönt! Träffat simon för första gången på superlänge, myst med ehmma och promenerat med emina och drog sen till Philip o låna massgestolen o kolla fångarna på fortet! Haha...! Har även suttit vid vattnet FYRA timmar i streck o bara tagit det lungt. Även varit på strandcafet som jag senast var med fredrik och åt mat. Men nu var det med min älskade pappa. Vi satt och prata om allt! Skönt! Flyttar även hemifrån i november:). Min vecka ganska kortfattat. Känner att dehär inlägget var super intresant NOT. Massa bilder blir det en annan dag.

Dont be so weak

Så förbannat jävla svag.

Nu drar jag..

.. till mamma! Och stannar där, hur länge vet jag icke. Men veckan ut iaf! :) Och där har jag ingen dator, så blir kanske något inlägg här o var. Men inga löften! Tjüüs

Sista sommarlovsdagen

Har inte riktigt fått ordning på allt och så. Men idag åker jag till mamma iaf, och spenderar veckan där. Ska bli mysigt. Så ska dra igång och packa och så nu, samtidigt som jag kollar lite på saltön. Haha, rätt skönt och ta det lugnt. Vakna halv sju imorse och har varit vaken sen dess. Fattar inte hur jag orkar.

Resultat

Lite ljusare, lite kortare

Lagomt snygg sådär.. hahaha

Nu - frisörn

Är inte på humör alls för dehär med och blogga, men kommer igen när jag fått ordning på lite tankar och saker. Lär inte dröja allt för länge. Hoppas jag. Igår träffa jag Nölle en stund, kolla lite på film och sådära. Men sen somna han så jag åkte hem. Haha. Och nu ska jag fixa till mitt hår, så det hoppas jag att jag blir nöjd med iaf, så man får va lite glad iaf.
Dagens planer är med andra ord, frisörn - vulkanmarknaden med Simon - Träffa Joakim en snabbis. Ikväll åker jag nog in till Örebro.

Önskar allt var som vanligt.

Lyckligt ledsen

Min dag har varit förjävlig. Hår och privat stuffs. Håret är kirrat på fredag, skönt. Och nu ska jag ta nästa buss in till Örebro, och försöka ta reda på det andra. Från botten till toppen? Jag hoppas det.
Måste bara tillägga att jag har världens bästa föräldrar.<3


Ny frisyr

Klippt mig och färgat håret. Ångest har jag. Så har bokat ny frisörtid redan på Fredag. Ber till gud att detta blir bra.

Someone like you


Bästa vän...

Träffa två gamla otroligt nära vänner idag. Först bara en chillstund hos mig med Echmurr. Och sen åkte jag till Felicia, där det blev snack, mer snack och sen lite mer snack. Även kolla lite fotboll i kylan och sen gick vi hem till henne och tog fotbad och åt muffins. Värd dag.
Imorgon blir det att ta hand om sitt hår, dvs klippa o slinga utväxten. Sen joina Lina när hon tatuerar sig. Det tycker jag låter roligt. Hoppas på en lika värd dag imorgon.

Gooogle bild

You and Me


Saknade vän

Idag ska jag träffa Felicia, det gillas. Ska dit i eftermiddag. Så har all tid i världen o sitta här. Tänkte även bjuda på ett filmtips, Blue Valentine. Enjoy

Kalla mig


Just nu -

- cam med Emma och lite god musik. Just nu lite saknade vänner. Känner mig snygg.


Trevliga måndag

Shopping med Emina idag. Fick med mig endel gott. Tack vare mamsen. Satte in lite pengar. Var ju typ pank?! Sen hem äta chips o popcorn o kolla hiphiphora.






Sista är en suprise till min härliga vän Joakim som snart fyller!

Släktträff

I lördags var jag på släktträff. Alltså inte på min släkts. Utan Fredriks.


Festligheter

Bildbomb från torsdags. Hade det trevligt värre. Såhär roar vi oss på landet.








Verkar som att jag fastna bäst på kameran. Linnslus. Alltså Linns lus

Nu drar jag


Nu drar jag till landet, men först en tripp till Örebro o möta Lina. Min nya jacka. Tack mamma <3

Taggad på imorgon

Imorgon är planerna att träffa några brudar ute på landet. Jag tror det blir roligt. Jag hoppas det.

Bild från förra helgen.

Nya pjux

Köpte skor igår. Köpte skor idag.


Mitt i veckan

Idag har jag jobbat och träffat Ehmma en liten stund. Nu kommer Fredrik snart. Mys.

Lagomt gamal bild.

Nystädat rum





Gårdagen

Jag hade det bra igår. En fin tripp till Marieberg, Ikea, Chilli osv. Härlig tjej till sällskap! Bjuder på bild från grymmaste Lina och sin "lilla" bil.

Drar till Örebro..

.. för att träffa Lina. En tripp till Marieberg idag igen. Och eftersom hon fick körkort igår, tar vi bilen!!! :D
Börjar faktiskt äntligen vänja mig vid att inte platta håret & att det är så kort. Men det är väll kanske bara just nu..

Tack Lena


Härliga Göteborg

Liseberg i helgen, det satt fint. Kalas för Fredriks kusin igår, satt fint det också. Och idag fick jag en dag med min älskade Emina, även det satt fint. Love u girl.

Påväg till Göteborg

Vandrarhem!

Nu drar vi


Paackar

Ska precis försöka packa för Göteborg idag. Vet inte vad jag ska ha med, ska de va sol eller regn?? Hmm får klura lite till! Uppdaterar när jag kommer hem. tjuuuus


HELG

Mina gratis sms är slut och har ringt upp över spärren.. Fin start på dagen. Nu ska jag strax cykla ner och göra min sista dag på jobbet för denhär veckan! Skönt med helg. Idag är det även bestämt, jag åker till Göteborg i eftermiddag. Liseberg imorgon, om jag är taggad :D

Jatack



Tråkigt tråkigt tråkigt

Hälsat på m&m & jobbat. Mer har jag inte gjort. Vad som ska hittas på vet jag inte heller.

Härliga dag

På något sätt är jag så glad, vet inte varför. Har jobbat idag  och efter det cykla jag till Pyykkö, vi kolla lite Emil och åt lite onyttigt. Satt fint!!! Efter det cykla jag ner till Gunilla och Marcus och hälsa på. Där även Helen, Mattias och Elias var.
Nu sitter jag och väntar på Fredrik! <3

Idag på jobbet, kan inte klaga!!

Förra veckans shopping



CV-skit

Tänkte söka jobb idag. Och så. Men mitt CV gick inte att öppna.. Typiskt. Får vänta tills skolan börjar så får jag väll fråga om hjälp och öppna det.
Så istället ska jag åka in och bada med Fredrik och hans mamma. Det blir perfekt i det fina vädret!! :) För tillfället älskar jag svensk sommar.

Fin dag med fint sällskap

Solade i det fina vädret med Emina, och chilla lite i staden. Efter det upp till Gunilla och Marcus. Nu mys i tvsoffan med älskling.

Riktigt såhär bra hade vi det inte, men vi planerade på att ha det nästa sommar tillsammans. Dax att börja spara??

RSS 2.0