No internet

Har fortfarande inget internet så det blir ett litet inlägg från skolan. Hoppas jag får det till veckan. Fixade hemma lite igår, hemma i mitt rum. Men tröttnade ganska fort.
Håkan va ju i lördagskväll. Det va så jääävla nice. GALET! Ska ju på han i sommar på pip igen, så jädrans lycklig! Det blir utvsamtal efterskolan, vid fyra och efter de till min efterlängtade Emina. Men innan det en sväng på stan med Lina. :)
NOTHING TO SAY...

Ilkska ilska ilska

Jag är så himla galet pisstoFFFFF nu så de är svårt o beskriva med ord. Ni som känner mig vet ju även att när ja är upprörd eller något blir jag röd. Och nu har det gått upp på halsen!!!
Men särbehandling, fyfan.. Tänker inte gå in på detaljer, men förstår inte. Lite tårar och ALLT är löst. Jävla småungar. Seriöst VÄXUPPPPPPPPPPP! Snälla! Förstår inte hur vissa beter sig. Jag vill inte se mer av era fasoner. Snart kommer jag visa det också, tror inte de blir lika kul.. Håller tillbaka min ilska just nu. Vill inte ha bråk, men snart är de enda lösningen.
Något som stör mig är även att hela tiden behöva uppmärksamhet. Inte springer runt skriker och så. Det jag menar är ljuger om något sjukt allvarligt och får folk och tro på det bara för uppmärksamhet. Förstår mig inte på 2011.... Cp år. Alla är så jävla omogna.
Och något mer som stör mig, en liten fjortis jag bråkat med i vintras, efter nyår typ januari. Typ kollar upp mig på datorn men blockar mig precis överallt och tittar på skorna i skolan. Snälla bruden. Antingen tar du kontakt med mig och vi löser detta eller så kommer ja snart inte palla me dig mer... Inte sett något nu på ett tag men nu börjar du snoka igen. Snälla, du gör mig så jädrans galet arg! Varit så sugen på o ta ett snack me dig så du vet inte. Men låtit bli för att slippa bråk, för ja ser hur jävla rädd du är när du möter mig. Ner på fötterna med blicken. Förstår även att du läser detta.. Så antinge ger du dig eller så har du gett dig in i leken. Och då ska du leken tåla. Låt mig va, och jag låter dig va.
Längsta texten ahvisst, men ingen behöver läsa för det. Va tvungen o skriva av mig, annars kan ja inte njuta ikväll me håkanischhh <3

Håkan ikväll!!!

Har inget internet hemma just nu så uppdateringen är nog gles för tillfället.. Men flyttade igår, jippiiiii. Så imon ska jag fixa mitt rum och så. Så galet roligt! Och idag har jag istället väärldens träningsverk.
Stylisttävling idag, vann inte, men fortfarande nöjd över min o mallans insats! Sitter nu och väntar på att klockan ska gå så de blir kväll kväll kväll och mina brudar och håkan! SÅ TAGGAD! Ska bli så jädrans skoj.
Bilder och så kommer när vi fått internet hemma! :)

Data...

Inte varit på humör de senaste dagarna så uppdateringen fick vänta... Jag har inte gjort så mycket.. Har tränat och så med Fia! Bilder på det kommer ikväll. Har nada och skriva, men kan säga att våren är här. Wiii
Bilder sen i tisdags, snodda av fisen!

Från depp till pepp

Chilla med mina brudar idag på balkongen. Åt kladdkaka, jag tog smeten! OFC! De va chill. Ner på stan o möta Fredrik. HITTA NADA! För övrigt sög min dag snabel! USCHPÅDEN! Riktig deppigchey. Men sen fick jag ett sims spel av Fredrik som muntra upp mig endel, o att somna bredvid honom som vanligt inatt (a) Vilket jag inte räknat med!
Mina håkanprylar kom även idag :D




Trött som en apa

Köpte en tröja igår, med mallan. De va mys, sen blev de träna. Kan kalla de GALET JOBBIGT. Drog till Karlskoga och mamsen hämta mig och jag fick nyckeln till nya lägenheten. HÄPPY FACKING FEJS!
Idag blir det hem till fisen efter skolan med brudarna. Och efter det flyttar vi :DD::D:D:D:D Om pappa har tid!! Wiiiiiii

Nicky åkte ut!

ÄNTLIGEN! Hatar honom. Men kommer bli lite tråkigt, för han är så störig och alla hatar han.. ;) Sen tänkte ja meddela, nyckeln får vi tydligen imorgon. Så då ska jag dit och kika lite, såå roligt! Ni anar inte hur sugen jag är på o byta till ett stort luftigt rum med balkong mot mitt lilla! Om jag nu väljer det! :) Verkar som jag ska få en soffa till mitt nya rum, om allt går enligt planerna. Så glad blir jag! :D
Nej nu ska jag lägga mig! NATTI


Vår och Conversedax!

Nu är det dax och köpa in nya converse! Kan fixa fram alla färger och alla storlekar! För bara 400kronor! Hör av er om ni är intresserade!
Maila: [email protected]

Önskelista


Och en tid hos frisörn för blonda slingor!

Packardag

Igår blev det en sväng iväg till mamma. Där vi kollade på "Flickan". Har redan sett den för ett tag sen, men min lillasyster i stort sett dyrkar den så jag och Fredrik ställde upp och kolla på den vi också. Tycker faktiskt den är bra! Men galet hemsk.. För att se trailern klicka här
Men nu är det en ny dag och jag ska försöka packa. Det är sååå tråkigt! Längtar sönder tills vi flyttar (vilket är snart) Nyckeln är våran imon! :D

Snöoväder

Min pippitröja får vänta, för mycket snö på vägarna tycker mamma. Blir en fika istället :)

Eftersom jag har tråkigt

tänkte jag visa vad jag köpt i början av månaden ;$
Haha. Inte för någon bryr sig. Men har inte mycket bättre för mig..


Och den svarta är i brunt dåva!

Världens sjukaste..

.. men endå lyckligaste!
Inte nog med att jag skaffat mig Håkan tröja och tygpåse! Nu ska det skaffas en pippitröja! SÅ snyggt! Längtat efter en sån i evigheternas evighet! Så nu är du min <3

Tror det blir massa massa barnfilm för mig nu när jag är sjuk ;$

Tack mammi




Nu har mamma beställt dessa läckerbitar.. Lycklig chey!
Mindre lycklig är jag att mamma även sett på lager 157 webbshop converse för 400 och en pippitröja för 250.. Och båda är slut. Glad? Nej.. Men muntras upp av Håkan, tur det!
Får väll köpa de o lägga ner ca.1000kr extra. men de är de väll värt :D

Back in school

Sitter och jobbar med iweb. Men finns inte mycket mer och göra eftersom jag inte har några bilder... Sitter dock o lyssnar på aisha med outlandish. Usel stavning på everything! Menmen, den ääääger. Idag blire dansaaaaa, och sen packa eftersom jag snart flyttar. HIHO
miii rajt naow

Ont i fötterna

Tränat idag med min Fredrik Emil Svensson. Det va roligare än o gå själv. Nu har jag ont i mina fossingar. Käka nyss prickekorv macka with oboy. Ska försöka kolla lite bigbrother sen, eftersom jag somna igår. Upppps, sömntuta!

Tänkte ba tilllägga att de finns vissa pinglor här i världen som fortfarande chockar mig, kan ge er ett tips från coachen: VÄX UPP

Ny musik

Gick upp och fixa mig, och insåg att jag gått upp ALLDELES för tidigt. Så nu har jag fixat lite ny musik till min fina ipod. Härligt. Sånt man vanligtvis inte orkar. Duktig jag känner mig. Och snart ska ja göra något jag heller inte brukar, käka frulle! Mumma! Fredrik ligger fortfarande bakom mig och sussar. Hur ska jag väcka han? Hoppa skrika hälla vatten? Eller ge han en fin puss... Hmm (a)
Loreen – My Heart Is Refusing Me
Så jäääävla bra

Ikeas köttbullar är livet

Skola idag, slutade vid elva. UNDERBART! Drog med mallan till Ikea där vi gjorde lite bus. Köpte ikeas kötbullar som är de godaste som finns för endast 16kr. Så är ni hungriga o ska käka i örebro dra till ikea!! Fan billigare än två cheese o så jävla mycket godare. Nog om det. Åt även årets första mjukglass, mummmmaaah!
Nu har jag hunnit dansa en timme och chillar för tillfället med ingen mindre än Freddan. OVANLIGT !?



Helan och halvan! <3

Packar packar packar

Duktiga jag har äntligen börjat packa. Flyttar ju på söndag eller nästa vecka! :D Men nu orkar jag inte mer, så jag och Fredrik ska nog snart dra oss iväg hem till mamma där vi spenderar natten! Mysigt! Ska dessutom fixa i mitt nya fotoalbum jag köpt, hihihihih!
Har haft lite Astridlindgrens tema i helgen, så glott härliga filmer and thats all. Förrutom en snabb runda på stan och gymmet. Fick dock dra hem utav en jäääääääävla mensverkkkkk höhöhö






Snodda bilder är livet <3

Korthåriga lojsan


Resultat efter att jag klippt mig igår. Lite ovant, och lite kort.. Men jag vänjer mig väll!

Skridskoåkning inställt

Skulle haft skridskoåkning i skolan igår. Blev inget, tur är väll det.. SKulle väll dött annars, eller iaf bryta någon kroppsdel. Hitta en toa där iaf, med diare i. JA NI ÄR INTRESSERADE AV SÅNT! Äckligaste nånsiiiiiin. Tänkte ba bjuda på några picSSSS eftersom jag har så jävla tråkigt i väntan på att hockeyn ska ta slut.........




Tjejkväll igår & pojkvänsskväll idag

Rubriken talar ju om hur jävla bra helg jag redan haft och kommer att ha.
Tjejkväll hos Fia igår, och vi hade det för jävla kul. Finns inte mycket att säga mer än att de va awesome och bilderna jag tagit får stå för kvällen. Får sno en och annan bild senare kanske när fler lagt ut (;
Stan idag med min älskling, med mig hem fick jag ett fotoalbum jag ska fixa med snart, hoppas jag! Ikväll är det tacos, melodifestivalen och allmänt mys som står på schemat.


Gruppbild, fulare än fulast...










Nu BB

Ska packa ihop lite stuffs för i helgen! Hmm, hur ska de få plats i min väska? Jag som tänkt o ta med träningskläder och allt.. Men tror min morgondag kommer bli grym! Synd att Lina inte joinar, får bli en annan gång stömpiZz.
Tror uppdateringen imon inte håller! Menmen!
Planer för imon skola-skridskoåkning-klippning-pyykkö-tjejkväll-övernattning-awesome

Du är pinsam, du skämmer ut dig och du skämmer ut mig. Lär dig att bete dig... Orkar inte med dig mer snart...

tonight ive fallen and i cant get up
i need your loving hands to come and pick me up

London!

Skrev nyss under på några papper, så nu får man hålla tummarna på att man kommer iväg! Vill så gärna! Sen håller jag en extra tumme åt emma! DU MÅSTE MED!

Mina foton <3


Mina kort kom på väldigt kort tid som jag beställde i veckan, dom kom redan igår! Blev en hel del kort eftersom jag framkalla från när jag fick min första kamera (; Men till min besvikelse var korten förstora så dom fick inte plats i mitt fotoalbum.. Får köpa ett nytt! Åh lovely!

Yesterday

Efter skolan blev det en sväng på stan med Yasmine och Madde. Fick med mig ett par snygga vårskor, på rean. Loveit! Efter det drog vi hemmåt och Fredrik följde med och jag och han såg Sanctum. Regisören av avatar och titanic! Så jävla bra. Jag svär. Ni måste se den!!! Fast det har jag ju redan sagt!

Mina läckra dojjer <3

På bion




Hem ljuva hem

Precis kommit hem, sitter o gluffsar godis.. Medans pappa gör pannkakor åt mig, hur elak är jag inte då? För en viss scoolmate snacka om pannkakor, och då va jag ju bara TVUNGEN o äta det idag. Funderar på sylt och grädde eller nutella? Svårt val iknooow! Åt på laba förut med några snygga brudar, som det blir lite härligheter med imon.
Nej nu ropar pappa att mina pannkakor är klara. Så nu ska jag äta, uppdaterar SNART IGEN I PROMES


Några fler joina, men fastna inte på fotot. Förrutom Hanna. HEHEHEHEHE. Men känner inte för o va elak idag. eller? Fast nu låter det ju som den blev hemsk, men självklart inte. Hon blev så göllyyy så!

In school

Ingen uppdatering igår inte, jag hann verkligen inte. Men det kommer senare idag, med bilder och allt. Kan säga att jag köpte mig ett par skor osv! (; Idag går vi till halv fyra, fyfan! Och vi har lunch typ halv ett, och jag är redan hungrig.. Inte ätit något idag, och har inga pengar.. Bion igår va ASBRA! Värd o se!!! Så spännande, haha! Tycker iaf jag! Nej nu ska jag jobba lite i iweb. Pusssss
Tänkte ba säga... Duktig jag plattar fortfarande inte håret, och imon ska de bort. Fyyyyy. Ångest

Popcorn och bigbrother

Gick och skulle poppa popcorn, men vände. Tänkte på min vän Fia. Hon skulle inte vilja veta några sånna fasoner. Men sen kommer Mallan o säger att de är nyttigt! SÅ fort som fan springer jag o poppar mina poopcorn. Testade o krydda med aromat. (Stavning?) Det blev helt okej!

övar,övar övaaar

nervösa

gruppen

Slemmig torsk <3

KSMB – En slemmig torsk
Jag stoppar upp fingret bakom en tapet
Vad är det jag känner
Jo en klibbig smet


BÅRING

Ska se "Sanctum" imorgon med 3D och allt.

För bäst är du!

Fm Static – Tonight
grym

Borde egentligen plugga

Sitter och äter en kyckling&curry baugett. Känner mig så jävla awesome som är så nyttig. Fast det lockade att gå till donkan! Jag åt ju där igår, hehe. Men de va Emina som ville dit!!!!! (a) Dansuppvisning idag, jag sög. Men de va inte så chockerande! Fick iaf ett presentkort på sagabion. Så dit ska jag imorgon! Härligt! Och eftersom jag ska gå i Karlskoga lär jag och min pojkis bli själva i biosalongen ;)

Jag innan, ser inte så farligt ut på bilden, men irl. HERREGUD

Dansuppvisning

Här sitter jag kry och allert och trodde jag skulle få en släng av diareanfall (magsjuka). Ska platta håret nu för första gången på typ två veckor, hejja mig! Vid tre drar jag till Judit och fixar mig, min första sista och enda dansuppvisning idag. Och måste bara påpeka, bigbrother börjar suga. Alla ba draaaaaar.
Ne nu ska jag fixa mig och spela sims med Fredrik (y)
HADÄNAJS


Solsidan ikväll

Duktig jag är, två inlägg på en dag. Kanske ska skärpa mig? Och jag som tänkte ta bort bloggen imorse. Fast dock gick de inte o göra på mobilen. Haha! Blev ingen träning, tog en finfin promenad med Lina ist. Snacka lite skit i det fina vädret. Nu har jag badat och haft hårinpackning och ska nog se OTH med min käraste Freddan! I väntan på BB och Solsidan! Veckans höjdpunkt, solsidan alltså (;

Iväg för och träna

Känner mig allt dåligare på att uppdatera.. Men kände, nu är det dags! Har shoppat i veckan, fick endel med mig hem. Bland annat min första "handväska". Duktiga jag. Och ska berätta att jag blevit ännu duktigare. Inte ätit chips på en vecka, och ska träna idag! Väntar på bussen, den går om en halvtimme! :) I fredags gick jag och Fia till friskis och bada bastu, hahah! Med ansiktsmask o grejjer. Blev en aning fräschare! Men mina hål är kvar, måste få bort dom. Och vi avsluta med ett kibox pass, orka inte i slutet. VA DÖD.
Inte mycket mer o säga, och inga nya bilder. Så hajrå

Nicke Borg – Leaving Home
SÅ jävla bra! den ska vinna!

Hårångest

Ska börja med inpackning, sluta använda plattång i två månader (HJÄLP MIG)
Den biten vet jag inte hur jag ska överleva. Gått två dagar och saknar ihjäl mig efter den..
Sen ska jag boka klipptid när jag får tid, det är inte så grymt kul de heller..
Så bjuder på en gammal bild med mitt platta tjocka blonda LÅNGA hår och en bild från nu på mitt krulliga äckelbruna tunna KORTA hår
Fia fick va med också för hon är så GÖLLIG

Dags igen kanske

Jaha, då kanske det var dags o blogga. Var ju ett litet tag sen... Men känner ingen lust eller något. Men iaf. Har haft ett underbart lov. Varit och åkt årets första skidor i storstenshöjden med Fredrik. Då vi hade sju månader, så de va härligt! Ramla bara två gånger, inga vrölvurpor kanske. Menmen. Det va ju svin intressant fast.. Sen har jag varit i badhuset med familjen och Fredrik. Och när vi kom dit så var mina lossas kusiner där. Så det var kul.
Var och hälsade på farfar också, ser han inte allt för ofta. Men det var mysigt, bara att den jävla bilresan är så otroligt överdrivet lång!! Middag hos mormor och morfar hann jag med också! Lika trevligt det. Och idag ska jag hälsa på farmor i Askersund! Hälsar på alla sånna nu känns de som. Vilken jävla text de blir, men har inget bättre för mig eftersom jag är klar på datan (;
Har träänat och så också, FAN VA JA ÄR DUKTIG. Nej nu orkar jag inte mer!

RSS 2.0