Tack bebbuuu


Fin kväll med finare

Lördagkväll spenderades hemma hos Lina med brudarna!

Besviken

Inget liseberg.
Men är iaf två tröjor rikare och en present till Emina är fixat! :)

Liseberg

Sitter här svin hungrig. Borde gå ner och göra något att äta, och sedan städa mitt rum... KUL! Blir nog att slänga alla kläder i tvätten bara o bre en macka, haha. Smidigast. För sen ska jag spela lite sims, vilket är typ det bästa jag vet..
Senare åker jag in till Örebro för att köpa en försenad födelsedags-present åt Emina. Dålig jag är..
I helgen bär det även förmodligen iväg till Liseberg. Om vi får fint väder. JAG BER TILL HAN DÄR UPPE


Bilder från mina besök de två senaste åren!

Resultat


Står snett på bilden.

Done


Mer mobilbloggning

Ligger i sängen hemma hos mamma, har precis käkat. Ska strax gå mot nölle, men måste ligga här o vila. Blir alldels för framtung annars!! Jag ska stanna här hos mamma tills fredag, så blir bara mobilbloggning för hela slanten. Om jag inte får låna lillasysters dator. Så utan bilder blir det ju tyvärr!! Nej nu ska jag byta om och gå iväg.. Musik i lurarna och shorts i det fina vädret, vägen till han kommer kännas kort!

Mobilblogg!

Just nu sitter jag och väntar på bussen i Örebro. För ska jobba lite! Dagens planer är och träffa Nölle som jag inte träffat sen min födelsedag! Ska bli intressant. Och äta hemma hos mamma, det blir kanon det!:) För övrigt sitter jag och tänker på min tatuering jag ska göra imorgon, lite små nervös är jag kan jag tala om. Men i varje fall, det jag tänkte berätta var att jag tänker byta ut fågeln jag har till en svala, för er som har sett den. Det är dock en gamal sjömansatuering men innebörden tyckte jag passa in i min text, så så får det bli!

Nya byxor

Tackar google för bilden






NU - bad

När vi fiska kom en orm, så vi stack så rädda som vi är jag och Joakim. Så istället blev det hem och käka chips och dipp och glo Emil! Alla tiders.
NU, ska jag gå ut om 5minuter och hoppa på bussen till Örebro för lite bad med Fredrik och hans mamma. Det blir fint. Har ju inte badat något i år. HAHA


Sticker till "grannen"

Dagens erbjudande är en fisketur med Pyykkö, det blir perfekt! Chillmeta och myyycket prat


Tack finaste älskling


Pincettjävel

Har letat efter min pincett i över en timme nu. Bara för Fredrik använt de till sina jäkla tummar.....! Så ska leta vidare. Så fort jag hittat den ska jag börja sminka mig och det, sen drar vi iväg och äter en bit mat. wiii

2011-07-25

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i ett år. Det firas med en bit god mat på resturang!

Hemkommen från stugan

Vi hade fint väder och det blev årets första dopp. Nu blir det filmmys. Och imorgon är det första jobbdagen, SE YA


Stugan!

Sitter och chillar lite, Fredrik kommer om typ 20minuter. Då drar vi direkt till stugan! Fast vädret. Så blir lite mys med familjen! :) Blev en fika dessutom idag med Marcus, satt fint.

Dagens köp...! REA

Du vet vad jag känner, jag vet att du hör

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten, blixtar prickar dig.
Hälsa till satan vi hörs!

In till Örebro..

.. för en bit lunch och snack med några fina tjejer! Kommer bli kanon! Men efter det blir det hem och åka till stugan. Men kommer igen på Söndag om det inte blir något fint mobil-inlägg! Men nu måste jag hitta nått att ha på mig och fixa mig och så. För ska rusa om en halvtimme :o

Dessa sötnosar blir det idag!

Ny header

.. uppdatera om ni inte ser! Resterande kan jag inte ändra. Och orkar inte be någon annan fixa det. För så noga är det inte enligt mig (a)

I bilen till Leksand igår



Försöker..!

Ska börja blogga nu som jag säger titt som tätt, men ska verkligen försöka! Haha! Min resa till Skåne var fin! Men nu är jag hemma igen. Kom hem i söndags. Och har träffat några fina vänner och varit på vattenland i Leksand! Har inte samlat på mig sissodär massor med bilder. Och nu ska jag verkligen börja blogga. Haha! Vet dock inte om jag ska börja om, på en ny! :( De märks!





Ebbas fik

Idag ska vi dra till Ebbas fik, bästa fiket i världen. Men besöker inte Helsingborg utan ett besök där! Så snart åker vi in till stan igen för en fika, och kanske shopping? Nejdå. Ska spara mina pengar..
För övrigt ägde Harry Potter igår! Enligt mig, tror jag det var den bästa!
Vi just nu

Kära Skåne

Nu sitter jag i Toves lägenhet i Malmö och har det super! Som jag längtat efter just dehär! Idag har vi shoppat lite granna! Och imorgon drar vi på Harry Potter, sista! Det blir nice, sen tillbaka till Kära Rydebäck. Bara det att det regnar hela veckan, så vi kan ju inte direkt ligga o steka på stranden.. Men kan säga, har hittat världens bästa låt, som spelas om o om här!
Adele – Someone Like You För er som vill lyssna ;)
Nu ska jag och Tove mysa ännu mer med tända ljus och fin musik! Love it! Massa skitsnack väntar..!
En myyyckeeet gammal bild jag hitta på Toves data!

Nej, nu drar jag

Med mitt svullna finger går jag ner mot bussen ganska snart. Åker in till Örebro och väntar en hel timme.. På nästa buss som tar mig till Göteborg för bussbyte. Sen är jag äntligen i kära Skåne. Där min favorit kommer och möter mig, för nästan en veckas bus! Ser ut att bli dåligt väder idag, skönt!
Igår rulla jag i brännässlor och fika med några fina brudar.

Nu packar jag väskan

för imorgon ska jag till TOVE! Saknat henne? JA.
Senare blire träffa saknade brudar.

PIP 2011

Nails



Övertaggad till PIP

Har inte haft tid för dehär med datorer. Har varit på grönan sen sist och åkt lite kryssning. Bilderna är såklart på mammas kamurra. Så jag beklagar.. Imorgon är det PIP javisst är vi taggade. Allt kirrat o klart. Längtar som satan tills Yasmine kommer hit imorgon! HEUHEU.
Men sen när Fredrik åker imorgon bitti kommer vi inte ses på drygt två veckor. Inte kul.. Fast vi kommer ju ses på Söndag! :D Om mindre än en vecka drar jag till Helsingborg. JAVISST LÄNGTAR JAG. Men nu först putte. En sak i taget. Nu idag vet jag inte vad jag vill hitta på. Solen skiner inte. Tror de blir en tripp till Örebro med min kärlek.





RSS 2.0