MysFredag

Efter en tripp i staden med endast en tunnel med hem är jag nöjd. Att jag inte köpte något mer. Duktig flicka. Pengarna spar vi till Ullared nästa vecka! Efter shopping med problem åkte vi hem till mig jag och Emina och efter kanske en timme kom Pyykkö förbi med lite winerbröd. Nu är jag lonleygirl. Men snart kommer mamma och syster förbi. Nej jag kan inte vara själv!!! Senare ikväll kommer Adam och sover här. Har blivit lovad massage med olja.

Blev blond igen såhär till nyår. Det tyckte jag var en bra ide

In mot Örebro

Nu ska jag traska iväg till bussen för en dag i Örebrostad med min fina vän.

Viktigt att det är färdigstekt


Från jacka till väst


Softich kväll

Sitter hemma själv. Första kvällen jag faktiskt är själv relativit tidigt tror jag. Men det ska väll gå det med. Har umgåtts hela dagen med Rebecca. Blev en sväng förbi stan, men inget följde med hem. Mer än mat. Behövligt.


Shopping!

Tredje dagen i rad blev det shopping i öret, idag med min bästa vän igen. Hoppas verkligen inte jag ska dit imorgon med Rebecca. För ska dit på fredag. Min pluska pallar inte med shopping varje dag.
Sitter just nu och chillar, ska snart städa och sen lägga mig och kolla lite film tror jag innan Adam kommer och sover över. Skulle egentligen bli en mysdag med Emina, men icke. Det flytta vi fram till fredag.

Maraton!

Ikväll blir det "kniven i hjärtat" maraton. Har ätit och nu ska vi värma choklad och färga mitt hår samtidigt. Myser och fnittrar ihjäl oss här på spelis. Nöjd med livet det är jag också....


... fast ibland brister det när Ehmma inte är hungrig och jag vill ha mat. Ser även ut som jag gått upp 9kg på bilden(vilket jag har...)

Min min min!


Tycker så galet mycket om dig.

Inväntar mys med bästavän

Efter en heldag idag igen i Örebro med shopping så sitter jag nu i myskläder och väntar på Ehmma. Vi ska äta friterade kycklingungar och jag svälter snart ihjäl. Sen ska vi underhålla oss hela natten eftersom hon sover över!


Smält choklad och hårfärgning står först på listan efter käket!

Mellandagsrea

Igår åkte jag in till Marieberg med Adam och c.o för lite mellandags rea. Hitta lite smått o gått! :D Efter det blev det Katrinedalskrogen för mat. Och jag var tystast i hela europa utan att överdriva. Sen sov han hos mig, supermys!

På julbesök i Askersund

Dagen efter jul åkte jag och pappa till farmor i Askersund för lite julmat. Det var mysigt. Med tanke på hur sällan vi ses.

Myser med Agnes, ofixad! Söt som socker.

Tack och bock

Hade en fin jul. Börja som sagt hos pappa med julfrulle, vidare till mormor och morfar. Sen iväg för att tända ett ljus på kyrkogården för Pelle. Efter det hem och öppna julklappar dit även Gunilla och Marcus kom. Avslutade hemma hos Adam. Mys.





På ett ungefär vad jag fick. Fick även kastruller, handdukar, påslakan, fönsterlampor, onepiece och mer! Och pengarna är från min spargris. Så nu har jag råd med liiite mellandagsrea i veckan och en sista minuten. Kittlar gött av tanken.

Iväg och vidare

Nu sticker jag för att fira lite jul.

God Jul

Sitter och studsar lite på datastolen med hög volym, efter en julfrukost med pappa. Ska städa nu, inte ens det känns jobbigt. Eftersom jag aldrig orka igår. Sen bär det av till mormor och morfar! Gladare än någonsin. Bästa julen!! Bjuder på lite 2010.



Händelserik torsdag

Idag såhär dagen före julafton är jag obeskrivligt trött. Blev rätt sent igår. Så när jag städat klart, ska jag lägga mig och kolla barnfilm tills jag slocknar. Kameran gömdes i troslådan.


Jullov!

Åkte in till Örebro med Ehmma för att kolla på Adams julavslutning, när jag sket i min egna. Busigflicka.. Efter det blev det en sväng på stan och vidare till kebabhaket. När jag knappt kommit innanför mina dörrar ringer Rebecca och det var bara att bege sig mot stan för lite fönstershopping för min del. Nu ska jag städa och fixa mig lite för sen kommer det hit lite människor för julchill. Ska försöka skynda lite så jag hinner se ett avsnitt av solsidan o sova lite.. Men de tror jag knappast för det börjar stappla in folk om lite över en timme. JALLA.

Bedtime

Hade fint sällskap av min vän. Prata om allt. Skönt! Kärlek till bruttan. Nu ska jag försöka släppa datorn för att diska lite och sen hoppa i säng. Imorgon väntar en rolig dag.

Tänk om alla hade någon som dig. Får mig alltid glad. Vad som än hänt.

Lång dag

Klockan är bara fem, ändå känns det som världens längsta dag. Trots att jag försov mig. Efter skolan blev det en tripp på stan med mamma, innan jag åkte hem till Emina en stund. Sen vidare till stan där jag köpte två nya töjningar och träffade Pyykkö en snabbis. Skulle egentligen tagit en fika med Emina, Ellinor och Felicia. Men av personliga skäl fick jag tacka ja av skjutsen hem. Så nu sitter jag hemma. Ska försöka städa lite. För imorgon ska vi fira för lite jullov at ma place.


Slöseri

Har världens sämsta abonnemang. Så jag måste ringa upp mina pengar. Eller ah. Jag får betala det vilket jag gör det eller inte. Så 118-800 får underhålla mig.




Youre amazing just the way you are

Hade en mycket fnissig natt hemma hos Lundewall. Idag efter skolan mötte jag upp Ehmma, och vi tog en fika! För att sen möta upp Ibbe! Sista julklappen är inköpt. Skönt. Nu har jag handlat lite med mamma, och fyllt kylen lite. Behövligt. Nu sitter jag och inväntar Adam. Saknat han. Ja det har jag.


Ren och fräsch

Rakat mig från topp till tå. Skönt. Nu låter det som jag gör det cirkus en gång i månaden. Men icke. Tänkte bara meddela det. HEHE. Ehmma va här förut och vi låg och fnissa i soffan hela kvällen (bortsett från dessa minuter när jag åt popcorn då det var asgarv.) Nu ska jag borsta håret och hoppa i säng! För imorgon väntar en lång skoldag, och sen åker jag till Rebecca och sover! Dessvärre blir väll jag stora skeden....

Nyaste bilden. Tagen idag.

Popcornsätande

Två popcorns påsar. Tolv minuter och 40 sekunder. Jag är oslagbar. Riktig tävling på tisdag väntar. Men då min specialitet. Nämnligen chips. Så nu är det fasta som gäller. TAGGA. Och ja, jag är snygg på söndagar. Som alltid.

New in


Julkäk

Precis hemkommen från julbord med släkten. Skulle göra en inlämningsuppgift tänkte jag. Men icke. Glömt det i skolan, typiskt. Så nu ska jag diska och ta det riktigt lugnt. Antingen mysa med lite ljus och oboy till Solsidan. Eller ta en tupplur innan min bästa vän far hit.



Ligger ompysslad. Det är synd om mig. Fotk...

img_2520 (MMS)

Ligger ompysslad. Det är synd om mig. Fotknölen är nu delad! Den sprack helt enkelt. Alla skratta och jag grät. Nästan. Lägg även märke till muntergökarna i bakgrunden!


Tjejmys!

Blev en myshelg. Igår blev det lite mr.james med adam. Idag har jag köpt julklappar på marieberg med pyykkö. Köper såhär sista helgen innan jul, men vad gör det? Är iaf snart klar, en kvar bara! Nu är jag hos Sofia för lite sleepover partey med brudsen.


Två söta puttar <3

Vet att jag inte är kung på dehär. Men de är första gången jag gör det.

Härliga fredag

Har foto nu, och det är riktigt chill. Matteprov väntar i eftermiddag. Slutar väll cirkus halv 4. Förstår inte hur det kan va lagligt på en fredag.
Man ser rakt igenom er.

I must before i die


Pankrutt

Mysdag i skolan med en hel del bakat och jag fick mig en ansiktsbehandling! Efter skolan mötte jag upp Rebecca och vi tog en lunch på La baguette och jag köpt en julklapp. Dyrare än förväntat. Cirka det dubbla. Så nu får jag leva på mammas matlådor som jag äter just nu faktiskt. Skämtåtsido. Efter Öret hängde Rebecca med mig en stund hem, känns sjukt bra och hittat kontakten igen. Ska även testa ricinoljan nu alla tjatar om.

Say you'll never leave me cause i need you so much!

We all have our horrors and demons to fight. But how can i win, when im paralyzed? They crawl up on my bed, wrap their fingers round my throat. Is this what i get for the choices that i made?

Direkt från eminas villa

Har hängt i KGAcity och ätit hamburgare hos emina! Hon ska snart till hockey och jag vidare hemmåt för att försöka fullfölja min fotouppgift. Om min kreativa sida kan visa sig.


Myser på engelskan


Bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon


Tjockis måndag

Linn sov här inatt. Vi skulle va vakna hela natten, men somna vid ett till White Chicks. Vi åt massa onyttigt. Åtminstonde jag. Brukar vara så. Nu har jag följt henne till bussen, och jag sitter och väntar på att pappa ska komma. Hade tänkt att plugga till SOprovet imorgon. Kommer gå åt helvete. Senare ska jag träffa Adam. Toppen.

Bara min pojkvän som fattas. Men han är ju...

img_2570 (MMS)

Bara min pojkvän som fattas. Men han är ju påväg!


Bra söndag väntar

Hade planerat en sovmorgon, men icke. Har inga rullgardiner. Måste införskaffas. Har pluggat lite med pappi, och ska nu kolla om det finns någon tvätttid idag. Ikväll kommer Adam hit, och det ska bli mysigt.

Tar tag i det!

Nu ska jag med hög musik äntligen börja städa. Har tagit det värsta, men är ju endel kvar. Ostbågsätande har jag också som micropauser inplanerat!!


Bildbomb

Med mindre än tre timmars sömn inatt så är jag rätt sleten idag. Så ikväll blir det lugnt med Ehmma, med ostbågar! Och kanske chips om vi orkar röra oss till maxi. Har endel bilder som får tala för min fredag. Finns dock redan på facebook.








In school

Hade världens bästa torsdagskväll. Försov mig imorse. Sitter nu i skolan. Idag blir det kul. Och jag är taggad. Fast just nu är jag allvarligt talat mest hungrig. Matvrak. Men, äta bör man. Annars dör man.
Kärlek från loss.

Myser ner mig under en filt med mjukisdres...

img_3374 (MMS)

Myser ner mig under en filt med mjukisdressen på till karlsson på taket och lite mandariner i väntan på min fina adam som kommer och sover här inatt!


Be yourself


Waka Waka


Jag i vitt i mitten!!!

Now shake, shake, shake that bottle then make it

Känns som en bra helg väntar på mig. Bra fredag. Bra lördag. Yesyes!

Kommer va ungefär såhär fräsch söndag morgon!!!

Fin onsdag med fina människor

Igår sov Adamski här, och det var supermys. Kunde inte vaknat på bättre sett (a). Slutade skolan vid två, då jag tog en eftersaknad lunch med Cata på stan och det blev julklappsjakt. Med noll funna. TYPISKT. En snabbis förbi Adam fick det bli för att få pussas lite och sen lika snabbt hem igen. Försöker plugga, men Ehmma kom och störde mig lite. Men det gjorde nada. För det var trevlans!!!! Glad gör denna brutta mig. Nu försöker jag ännu en gång plugga, men Adam distraherar mig. För han är så söt.

Taggade idrottsbrudar

Julmys

Med julmusik, lussekatter och pepparkakor myser jag med min BFF!!! Sitter perfekt en måndag som denna nu när snön faller!!


Älskar videon


Den sved

Nu när jag är stor tjej köper jag min egna mat. 1700kr bara sådär som jag sparat så flitigt. Det tog hårt.

Ni ska bli mina


Lycklig som ett svin

Sitter i min ensamhet. Lämnad av familjen. I min lägenhet. Fattar inte själv riktigt. Nu är det tänkt att jag ska klara mig själv. Iiih! Som mamma sa, jag behöver inga droger!! Nu ska jag hoppa in i duschen och verkligen ta hand om mig själv. Sen på med mina mjuka tofflor och dricka varm choklad o dansa till hög musik. Är lycklig.  Ehmma kommer sen, och sover över. Behöver ju sällskap. Jag ska mysa och skratta och bli frisk. För imorgon ska jag till skolan!!



Värd att se


Trött som ett svin

Skulle göra ordning allt i lägenheten idag. Eftersom jag flyttar in imorgon, men icke! Är så utmattad så jag ligger bara i sängen och orkar verkligen inte. Längtar bara tills ikväll då jag ska äta kebab!! Funderar starkt på att stanna hemma från skolan imorgon, men de kanske bara är som jag känner nu.. För det blev lite mycket igår, eller kanske för jag är sjuk. Jag vet inte.


On her way

Sitter i min lägenhet, väntades på en saknad Ehmma. Vi ska mysa gärnet skulle jag tro. Fram till nio. Efter det drar jag med några saknade brudar till Adam. Tror det blir en bra lördag. På måndag flyttar jag in, på riktigt.

Tycker om dig massor. Söta morgonfrillor båda två osv.

Födelsedagsfirande

Sitter i bilen, väntar på pappa! Har ätit lite på som hemma idag igen. Blev även lite firad sådär några dagar senare. Nu ska jag snart till adam, vi ska på stan o kolla skoor! :D Sover där inatt, han ska laga mat osv! Mööööjsigt!


Jag visste väll de


Som hemma mys

Efter praktiken tog jag mig en lunch med rebecca på som hemma. Satt bara o snacka massa skit! Känns bra o få tillbaka kontakten!!
Har även kommit fram till nu varför vågen ökar fast jag slutat äta chips (nästan). Har ju fikat 5 gånger denna vecka.... Så därför tog jag en sallad. Kände att de va en bra ide!


RSS 2.0