Bäst på Ekonomi

Blev en lång pratstund med Emina på donkan innan jag begav mig hemmåt för plugg. Även med mig hem fick jag en ny sportbh. Äntligen. Nu kan jag även det mesta inom ekonomi. Tillräckligt i vilket fall hoppas jag. Här hemma har jag tatt hand om tvätten och pillat med mina ramar såhär två månader senare!

En lektion kvar

Somna tidigt som satan igår. Nu sitter jag på svenskan och har träningsverk samtidigt som jag snorar ner böckerna! I eftermiddag ska jag träffa Emina! Behövs! Efter det: PLUGG.


Vårkänsla

Med -10 grader ute tar jag lite converse premiär i hopp om vår! Men det verka inte funka!! Efter skolan blir det att bränna fläsk på friskis med lina, behövligt med alla ostbågar jag åt i helgen!


Pluuuuugg

Planen vart ändrad, vi skulle dansa vilt, galet och crazy hela natten. Men jag banga. Fjantlouise... Nu har mamma hjäplt mig och städa, har gjort rent ALLT. Man kan tillochmed slicka på toasitsen. Inte för det lockar, men ja! Tvättstugan har jag även besökt. Och min mysfilt ligger i maskinen. Det var dags nu hehe... Nu ska jag köra igång och plugga med Adam när han kommer, och varm oboy.

Fin lördag

Humor står högst upp idag. Skrattar så jag viker mig. Bara för jag har en sån fin vän som får mitt humör på topp! Vi har ätit taco också, för gott. Nu ska vi snart försöka lugna ner oss lite och kolla lite film och mysa galet innan vi kryper ner och pratar hela natten tills vi somnar!

Bästa vän på ingång

Kom ganska nyss hem, då jag har storshoppat med mamma på hygienartiklar. Dyrt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sådära. Innan Ehmma kommer, som sover över med mig. Ska bli mys att tillbringa en hel lördag med henne. Vilket var ett tag sen nu... Vad vi hittar på, det vet jag dessvärre inte!

Ni två gör min vardag sååå mycket bättre!

Lugn fredag

Efter skolan blev det lite marknad med Adam, då min första pizza på ett halvår trycktes och lite godis kom med hem till Rebecca. Där jag tillbringa min fredag kväll. Innan jag tillslut slockna framför TVn. Idag har denna underbara tös klippt mig! Glad att jag har dig i mitt liv

Morgooontlööött becci


Avancerad bildlektion


Fredag - Helg

Fredag och jag ser fram emot en mycket lugn helg. Chillagalet och ta det riktigt lugnt och försöka bli frisk!

Dagens planer


Promenad

Orkade inte plugga, så istället tar jag mig ut på en promenad med musik i öronen och rensar tankarna lite!

New in


Just chilling

Igår var inte min dag. Jag sura, träna, träffa adam och åt vindruvor!
Idag däremot drog jag med mig Emma till marieberg och fick med mig lite gött. Fixa även praktikplats på carlings!
Nu sitter jag hos rebecca och väntar på käk! Ikväll blir det pluuuuuuuugg!


Soffhäng

Chillar galet. Tog en promenad med Ehmma förut, sjukt skönt! Sen har vi bara tagit det lugnt och tagit igen det vi missat! Nu tror jag vi snart ska sova! Jag är i vilket fall trööötter! Fniss. Jag undrar om jag får med Ehmma upp imorgon trotts hennes sovmorgon!


En bra tisdag

Nu sitter jag och har precis ätit och diskat. Duktig jag lyckas vara. För nu ska jag traska iväg till Ehmma där jag stannar och sover över. Det var ju ett bra tag sen nu, så det ska bli extra skoj! Mysfaktorn kommer vara hög och jag är på super humör eftersom jag äntligen ska få träffa henne!!

Sommar sol och en härlig putte 2011!

Inte min dag

Hemma från skolan. Tänkte dra till gymmet. Och så tänkte ungefär hela Örebro också. Så jag tog mig hemmåt och ska nu sätta igång med städningen som aldrig blev av igår. Och försöka hinna bli klar i tid så jag kan åka till Adam och sova över innan det blir försent. Så det är bara och sätta igång. Medans jag fixar hem lite musik till min iPod från spellistan chilla galet.

Härliga helg

Bakis som få. Har haft en bra helg. Var på 75års kalas igår, och åt lite på Gastro med släkten. Och sen vidare för att göra lördagssysslor. Men nu får det vara bra!!! Bjuder på några bilder som får representera helgen. Nu ska jag städa.





Monopol fredag

Monopol med goa och glada. Jag kom sist.. Dom andra spelar, och här ligger jag som en nolla. Jaja. Livet går vidare!


Äntligen fredag

Skulle pluggat matte, men hade glömt allt i skolan. Så istället bjöd jag över Adam för lite mys. Nu har jag foto, och vi ska snart få börja fota i studio. Kuuuul!!! Efter det: matte all day long. Efter skolan väntar en bra dag. I hope!

Lonley girl

Skön musik en skön torsdagskväll. Rebecca har just dragit och jag äter choklad. Ska snart börja plugga lite matte och sen ta mig till Maxi för att handla till imorgon. Mitt liv är fantastiskt bra, trotts allt... Jag har varit konstant glad de senaste månaderna och känslan är underbar.

Skön torsdag

Skola idag, en lektion så slutade innan lunch. Drog då och tränade lite, känner mig galet duktig! Och nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen. För sen kommer Rebecca förbi! Ska nog bara chilla galet, och baka chokladbollar! Ska även försöka hinna med att plugga lite matte för nationella imorgon. Men tror jag klarar mig bra endå. Får se om tiden räcker till. Fick även ett efterlängtat samtal idag av pappa! <3

En svettig Louise

Upp och ner

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar
Idag har min dag varit upp och ner. Kan inte riktigt bestämma mig om det är en bra eller dålig. Har iallfall upptäckt att jag lever i en jävla djurpark. Nu står iaf Adam och lagar mat åt mig, jag tror nog jag ska lugna ner mig snart när jag fått i mig lite mat. För just nu kokar jag. Idag har jag iallfall handlat lite mat, fixat syntest till övningskörningen och gått en snabb vända på stan med fina vänner. Även ett stort grattis till Andrea som blev 19 år idag. <3

Tvätttisdag

Idag var en kort tisdag vilket var skönt. Direkt efter skolan drog jag och Lina till gymmet och bränt lite fläsk! Nu har jag precis kommit hem och väntar att klockan ska bli fem så jag kan köra igång och tvätta! Helt galet vad mycket tvätt jag har! Ikväll kommer Adam och myser med mig, längtar!

Liten bit hur bakom stängda dörrar som jag läser på svenskan, sjuk bok!

-



Powerwalk

Efter skolan tog jag mig en lång powerwalk med min bästa vän. Har precis kommit hem och ska nu köra igång och skriva en svenska uppsats.

Kalas

Idag firades min lillasyster som fyllt 11 för drygt en vecka sen. Efter det blev det att ta sig till Emina, för en mysig söndag med mycket snack. Trivs så bra med dig vännen!


Städdax

Nu har jag kommit till söndagens höjdpunkt. Städning. Fattar inte hur det kan ha blevit så stökigt när vi va så lite folk? Nåja, bara att sätta på sig mjukiskläder och köra igång!

Just nu..

.. sitter jag med något ihopblandat Johan försöker lura i mig. Har sovit länge idag. Otroligt skönt. Sen har jag ätit fläskfile och spelat sanning och konsekvens med några få, men fina människor! :) Vet inte vad kvällen har kvar att erbjuda.
"Jag har inget emot justin bieber, han verkar snäll. Det har jag läst på fragbite. Bara för han har mesig röst behöver han inte sjunka i folks ögon"


Min fredag

Efter skolan gick jag på stan. Fick kramp i bröstet igen. Blev bättre så jag åkte till Rebecca där Cata var och åt chips och mat och diskutera livet. Sen åkte jag hem, fick nattsällskap av min fina. Vi somna på direkten!

Kärlek


En bästa vän är någon som älskar dig lika mycket som du älskar den!

Jag har aldrig mått bättre

Jag har världens bästa vänner, och dom betyder så sjukt mycket. Har äntligen, lärt mig vilka som är äkta. Jag har en underbar familj och egen lägenhet. Jag har världens bästa pojkvän som gör mig glader. Jag sköter skolan. Jag har massa pengar som ska till sommarens planer. Ja, vad kan gå fel? Inget. Jag mår så otroligt bra. Och att det finns så sjukt falska människor i min närhet som jag bara vill kräkas på, dom är så obetydelsefulla så dom kan inte förstöra för mig nu. Inte ens värt att orka bry sig. Ni som förlorar på det i längden :*

Hög mysfaktor

Nu har mamma städat klart och städat bort julen åt mig. Så nu ska jag dricka te och nöta lite Skins, Futurama eller GossipGirl. Beslutsångest.




FML

Igår blev det bowling med Adam, Emina och William. Jag kom inte sist! Och mina svarta dr denim jeans är sönder. Det var tungt för mitt hjärta. Blev även en promenad med Lina i Örebrostad istället för gymmet också.
Idag gick jag upp, åkte till skolan, åkte hem. Har ont i bröstet, fick kramper i hjärtat imorse. Så kände att det var bäst så. Nu är mamsen här och städar min lägenhet. Tack!


Wille drar en Alebander.

Idag mår jag bra...

.. ELLER


Tackar i vilket fall gud att jag har en sån fin vän. Annars hade jag nog börjat denna hemska dag med att lipa. Jaha, nu ska jag traska iväg till bussen...

Första skoldagen

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för skolan. Har inte sovit alls för många timmar inatt, så hoppas på John Blund besöker mig tidigare ikväll! Hade iallafall nattsällskap som var supermysigt!
Idag funderar jag på att köpa mitt efterlängtade gymkort.
Ansiktet – Äckligt

Räknar ner!!!!1


Grattis Elin

Idag fyller min kära lillasyster 11år. Så dit åker jag ikväll för att ge henne min födelsedagspresent

Måste medge att jag är asläcker..

Sista dagen på lovet

Vaknade strax efter klockan ett. Kommer aldrig somna ikväll! Hade dessutom absolut sjukaste drömmen inatt. Känslan när man vaknar och inser att det inte var verklighet var underbar!
Nu hade jag tänkt att göra mig iordning och ta något att äta, för att sedan börja kolla på Skins. Senare i eftermiddag får jag lite besök av Pyykkö. Blir bara lite chillingtalking.

Bästa du <3

Har även hunnit springa förbi pappa för att säga hejdå. Han åker imorgon, och är borta en månad. Min bästa pappa, kommer sakna dig.

Standard

Bästa vän

Har umgåtts med en alldeles för saknad tös. Blev en promenad och käka lite donken. Sen har det bara varit dans dans dans! Och en hel del nödvändigt prat. Känns underbart att ha dig i mitt liv Ehmma.

Hög glansfaktor på mig där dåva. Men det är lugnt, för jag mådde för bra där med dig.

Besök

Gårdagen blev bra. Idag kom mormor och mamma förbi och jag bjöd på kaffe. Fick upp nya gardiner nu när julen är slut. Sen fick jag en blomma av mormor. Tack Nu inväntar jag ännu mer besök av en saknad Ehmma.


Trött

Kom hem relativt nyss. Blev en lång natt hemma hos Adam med Rebecca, datorer och hans kompisar.
Nu har jag precis duschat och ska städa och fixa mig. För Emina är påväg hit. Vi ska väll endast ta det lugnt. Och ikväll väntar en dubbeldejt!!

Stor kissemiss

KÄR


Boda Borg!

Drog idag på Boda Borg. Skulle tävla mot Adam och hans homies. Men blev istället att vi körde allihopa. Nu hänger jag med Rebecca, som sover över.


Ullareds shopping



Fick med mig detta och lite mer till lägenheten. Och smink och annat behövligt.

Påväg hem från ullared

Med det dubbla i kassarna påväg hem än tänkt är jag paaank! Sitter endå och njuter med fint kvinnosällskap och Håkan i öronen! Har även sjukaste outfiten idag. Men på ullared är det inga regler har jag hört. Har blivit utskrattad för matchningen, men vad gör det? Ikväll blir det mys med Adam!


Följ mig på instagram


@lullanpullan

Futurama-time

Har städat hela lägenheten. Och tänkte krypa ner i soffan till lite futurama med yogurth och honung. För gott! Har även fixat ner en hel del musik för bilresan imorgon till Ullared. Jag är taggad för att fäktas med tanterna där inne imorgon.


2012


Tröööött chey

Är supertrött fast jag sov som till så sent som två idag. Blev en lång kväll med chips och girltalk hemma hos fröken Lundewall. Nu ska jag precis fixa mig för att sen ta en kortis promenad med Adam innan jag går hem igen för att mysa ner mig och kolla TV hela kvällen. För imorgon bitti blir det Ullared!!! Taggat!

Till Rebecca

Drar en mobilnloggning påväg till Rebecca, där jag stannar tills imorgon! Vet inte riktigt vad vi ska göra, tror det står mys på schemat! Har även hunnit med en efterlängtad fika på som hemma med fröken lauri.
Och ett stort grattis till Pelle som skulle fyllt idag <3


Nyårsafton!

Började med lite nyårskäk hos Gunilla med resten av släkten. Och efter det vidare till Rebecca där det var nyårsparteey! Det var en sjukt rolig kväll må jag säga. Dock inte så mycket bilder blev det, då jag för det mesta misslyckades när jag väl försökte. Menmen. Somnade cirkus sju imorse, så jag är lite halvtrött. Har jag precis duschat och ska snart hämta upp Adam för lite mat hos mammi. Efter det blir det soffmode resten av kvällen med myskläder!




Mitt 2011, kortfattat













Finns så mycket mer. Men jag orkar inte mer nu. Haft ett sjukt fint 2011.

RSS 2.0