Packaaaa

Packar. Har inte lagt någonting i väskan. Dehär går bra. Jaja, dags att köra igång.
 
If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute

Arg tjej

Igår åt jag pizza två gånger och en ostbågspåse. Jag som vill bli smal, hehe! För övrigt hade jag och Emina det rätt mys! Idag vakna jag hos bästa pojken, och cykla hem för att tvätta. Och andra dagen irad är maskinerna fulla när jag kommer till min tid. Är så jävla arg. Hur ska jag hinna tvätta allt till peace and love imorgon eftersom den är fullbokad för övrigt idag. Senare idag ska iallfall jag och Adam köpa tält. Ett måste, och packa.. Hjärnan står still på den fronten. Idag är jag arg, på att jag inte hinner tvätta tills imorgon fast jag bokat 10timmar samanlagt och att de finns tröga människor.
Älskar att vakna bredvid dig, min finaste.

Seg så här dagen efter

Blev en sjuk kväll och jag hade roligt. Imorse vakna jag hos Oscar bredvid min kära, så vi dela på en pizza. Nu har jag kollat lite film och käkat ostbågar. Ikväll kommer Emina och vi ska bara ha det allmänt mys antar jag. Ska försöka hinna färga mitt hår. Hoppas på bra reslutat. Och på måndag bär det av till Peace&Love.

Midsommar

Blev en lång dag igår i Örebro. Men det var det värt. Idag har jag jobbat förmiddag. Ikväll blir det fest, 18års fest. Tar med mig en Örebro vän och hoppas på en bra kväll! Funderar på vad jag ska underhålla med mig fram tills kvällen..! Sillen och färska potatisar hoppar jag dock i år.

SommarLouise 2011

Kort jobbdag

Jobbade förmiddag. Skulle egentligen få hit Sofia som skulle komma som marykay konsult. Tyvärr blev det inställt av vissa omständigheter.. Så ska möta upp en fantastisk vän. Idag måste jag bara träffa henne. Du vet att jag älskar dig, och står bakom dig oavsett vad <3.

Solen skiner!!

Igår åkte vi runt i staden igår och letade tält. Fick ej med något. Måste fixas snarast!!! Efter det åkte vi med Emina och William till lunedet för lite minigolf och mjukglass. Jag vann. Viktigt.
Idag har jag jobbat lite, ska snart iväg igen. Sen kommer DJ hit och då ska vi tagga lite peace&love.

Lunchrast

Har jobbat hela förmiddagen och är helt död. Bara några timmar kvar, sen ska jag hem snabbt och möta upp Adam för att köpa det mesta innan peace. Det vill säga tält mm. Efter det ska vi laga mat tillsammans och ha det mysigt!

Vill utomelands NU


Mitt / mina syskon

Jag har endast en lillasyster. Med samma mamma. Som jag tycker om väldigt mycket. Trots vår dåliga kontakt då jag inte bor hemma. Men jag tror (hoppas) den blir bättre. Så småningom när hon blir äldre och vi har mer gemensamt.


Måste säga att vi är väldigt lika, på alla sätt (HOHO). Där var jag smal, brun och hade långt hår (i tofsen)..

Dåliga sommarväder

Har jobbat hela dagen idag. Är död. Så har kollat lite Oc och inväntar nu Joakim som kommer för en liten kvällspromenad. Trevligt. Har även bestämt nu. Efter jag kommit hem från peace&love beställer jag och Emina en resa till utlandet i augusti. Måste även säga att jag är otroligt glad för senaste bandsläppet, mumford and sons.

Min kommande sommar

Sommarlovet har varat i en vecka och jag har redan hunnit med massor känns det som. Tatuerat mig (!!) Jobbat lite och träffat kompisar. Och om en vecka drar jag till Peace and Love som jag hoppas kommer bli grymt. Följt av några veckor sommarjobbning. Och efter det tror jag att jag ska till Öland med Adam och hans familj om jag förstått rätt. Och tre dagar senare åka till kära Skåne med min mamma och hälsa på min kusin. Och då är det redan augusti. Då ska jag fylla i min tatuering på ryggen, och även den nya om det skulle behövas. Har även tänkt trycka in en utomelandsresa i slutet av sommarlovet. Men planerna ändras och vi får se hur det blir. Jag håller tummarna.
Får bli två bilder från de senaste två skolavslutningarna. Samma plats, samma tid. Sista är snodd av Sofia.


Min nya tatuering


Dålig uppdatering

Har under veckan jobbat lite. Hängt med fina vänner. Tatuerat mig. Och dragit på mig en rejäl förskyldning. Nu är det Söndag och helgen är slut. Ehmma har just dragit efter en riktigt mysig dag igår och idag. Dessutom har min iPod pajjat, så jag är arg. Så ska väll köpa Spotify premium för första gången.. Tar emot. Får bli några bilder från veckan.







Ledig

Har tagit en långpromenad och övningskört. Skulle egentligen jobbat idag, men det regnade. Istället väntar farbror-häng! Ska ta en snabbdusch och sen möta upp Marcus i staden.

Någon jag ser upp till

Jag har ingen såndär kändis som jag ser upp till och vill vara. För några år sedan såg jag upp till väldigt många, ville vara likadan och göra likadant. Men jag har växt upp, och vill vara den jag är. Självklart ser jag upp till folk, men inte på samma sätt. Jag vill vara en snäll, omtänksam och ärlig person. Vet att jag inte ens är i närheten till mina mål. Men jag ser upp till mina vänner, många utav dom. För dom är så jäkla fina allihopa.

Snygg tjej.

SOMMARLOV

Hade en bra avslutningsdag i fredags. Och kollade på Ehmmas student! Med avslut i Örebro och alkohol.
Igår åkte jag endast bil, fram och tillbaka med min pojke till Sälen. LÅNG DAG.
Idag skulle jag träffat Felicia, men icke! Så nu ska jag hoppa in i duschen för att träffa Ehmma lite senare. Bjuder även på massa bilder nudå.








Imorgon.

Tog en långpromenad igår med Ehmma och slutade hemma hos mamma för grillat! Sen iväg för att köpa en lila brassestol till Peace and Love!!!! Sen till Emina för att testa klänningar. Avslut hos mamma där jag sov över.
Idag blev det upp tidigt för att åka till doktorn i Örebro. Glada besked! Sen lite marieberg med min moder. Har även umgåtts med Rebecca idag hela dagen, färgat håret och övningskört. Fick med mig tillhörande BH och trosa och dessa godingar hem.


-


Kusinkalas

Igår lekte jag med Ehmma. Sov över. Vi kollade på balen (bilder kommer kanske senare). Och åt även lite pizza.
Nu är jag hemma igen, och ska strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning för lite 5års kalas. I eftermiddag blir det att träffa Ehmma igen!! Orkar inte lägga in bilder på datorn så får bjuda på en bild på en fin vän som jag lekte med i Söndags.

Sol, vart är du?

Sista dagen i skolan idag för min del. Så nu är man ledig till på fredag för min del. Och då är det avslutning en timme och sen: sommarlov. Känns sjukt!
Min dag tillbringades med Emina på marieberg. Och efter det en timmes träning, hade ont i magen så kunde inte ge 100%. Nu inväntar jag pojkvännen som sover här inatt, eftersom vi båda är lediga imorgon! Kommer bli mysigt! Hoppas på lite onetreehill tittande.


Det här ser jag fram emot


Studenten. Men det tar jag väll tillbaka när jag är där och vill göra om gymnasiet. Eftersom alla gamlingar påstår att det är den roligaste tiden i livet. Men just nu ser jag fram emot det. Och självklart ser jag fram emot min kommande sommar som jag tror kommer bli grym!

Mys lördag

Igår blev det lite party hemma hos Emina. Ingenting blev som någon förväntat sig, men det blev trevligt endå. Tills jag blev för full, väldigt då också. Då tyckte jag inte det var lika roligt längre. Emina, du är bäst vännen.
Nu har jag precis duschat och sitter och väntar in finaste pojken. Vi ska åka till sommarstugan och hälsa på mamma och familjen lite. Grillat och jordgubbstårta väntar! Ikväll blir det bara mys för min del. Kan behövas.





Trevlig helg!

Slutade 12 idag. Klar med allt i skolan nu innan avslutningen (tror jag?) För skönt! Böt det svarta linnet till grönt och åkte hem. Nu ska jag strax cykla till bussen som tar mig till bästaEmina. Fix för ikväll. Bjuder på en bild från i morse på bussen, jag och min pojke har 7månader. Så det firar jag med fest!! (utan honom): Kommer bli en bra kväll endå!

RSS 2.0