Helg är allt jag behöver

Nu är det äntligen fredag och jag njuter varje sekund. Ska sova i helgen, mycket! Men först ska jag umgås med Ehmma all night long. Sjukt taggad! Men för övrigt är min helg rätt oplanerad, så ska sova ikapp. För har haft skitsvårt och sova denna vecka..! :( Men nu kom Ehmma, så nu kan jag inte skriva mer. Fett osocialt.


Skolan idag, ville bara säga att ni är underbara. Allihoppa<3

Yesterday


Time for school

Trött som ett as. Måste lära mig och lägga mig i tid. Känner mig riktigt grym att jag åker till skolan med tanke på hur trött jag är, plus att jag är förskyld. Skulle helst vilja ligga kvar i sängen ett tag till. Men icke.

Jorden är knäpp, den behöver doktor!

Allt man trodde man visste, var en lögn. Man kan aldrig veta vart man har någon annan, man känner aldrig någon tillräckligt. För snart blir man överraskad. Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm

Sova tidigt

Precis hemkommen! Ska krypa ner och käka risifrutti och yogurth till lite AndraAvenyn och spela lite wordfeud. Ska inte ens logga in på facebook, för då vet jag att jag fastnar där. Har inte somnat före två en enda dag ännu denna vecka. Så känner att det är dags nu, gonatt!

Ändrande planer

Inget Andreas. Men sticker ut nu endå. Är så glad att jag bara skuttar fram


On my way to schhoool! Somna sent igår som...

img_2578 (MMS)

On my way to schhoool! Somna sent igår som vanligt nu för tiden, så är rätt trött..! Idag efter skolan blir det att träffa andreas en stund!


Ny frippa

Blev ingen bio idag, åkte istället hem till Marcus och åt och drack oboy och bara tog det lugnt. Efter det tog jag en lång promenad med Adam och har precis kommit hem :) Är även brunhårig nu också, men bild kommer så småningom. Inte tagit någon ännu bara.

Dedär stärkte självförtroendet lite med. Han gillade min nya hårfärg!

Sista dag som blondin

Nu ska jag sticka ner till Bergslag och lämna in böckerna, och väntar sedan på Ehmma för hon ska göra mig sällskap till doktorn :). Efter det åker jag och färgar mitt hår brunt. Känns bra. Jag hoppas det blir bra. Så min sista dag som blondin nudå. Ikväll blir det bio med Marcus.

Regnjävel

Blev en fika med Emma& Natti och bara en massa girltalk, härligt värre! När jag väl kom hem tog jag en promenad med Adam i detta dåliga väder, men det var trevligt endå. Så det gjorde inte så mycket. Imorgon ska jag till Bergslag och lämna mina böcker. Byter tillbaka. Jag är alldeles för rolig alltså..!

Sitter på bussen in mot Örebro för andra g...

img_7488 (MMS)

Sitter på bussen in mot Örebro för andra gången idag. Bestämde mig när jag vakna att byta tillbaka, måste verkligen lära mig och handskas med mina impulser. Skolkort idag, blankfaktor 100!  Har även käkat lite med ehmma och chillat, fram tills nu. Ska ju fika lite och så med några fina brudar! Ikväll ska jag försöka hinna träffa marcus en stund, för han är "hemma" från Göteborg!:)


Jag visste det..

Klarade inte att ha tråkigt. Så nu sticker jag till Mahad och käkar pizza, tjuuus!

Don't go

Nu har Andreas stuckit, och här sitter jag och äter choklad. Idag tänker jag inte göra ett piss. Vill bara ligga och ta det lugnt, och titta på TV. Vara själv. Men känner jag mig själv rätt kommer jag snart ringa någon o fråga om den vill ses, så jag slipper känna mig ensam. Haha (a).


We all have our horrors and our demons to fight.
But how can I win, when I'm paralyzed?
They crawl up on my bed, wrap their fingers round my throat.
Is this what I get for the choices that I made?
God forgive me, for all my sins. God forgive me, for everything.

Sticker ut

och träffar Ehmma en stund, puss!

MYCKET gammal bild

Take back every word I've said, ever said to you

Lördag. Helg. Sova. Frihet. Ska göra mig lite iordning nu och äta pannkakor. I eftermiddag tror jag att jag får besök. Hihi.

Välkommen helg

Sov hos Ehmma, vi hade det super mysigt hela dagen. Med kalla pannkakor! Skoldag 1 idag på ny linje. No comments. Åkte hem till Pyykkö där vi bara snacka o jag klådde han i wordfeud. Nu ska jag ut och möta Andreas. Tjuuuus


Och nej, jag tror inte jag är så fet att skjortan spricker. Den blev konstig när ja tog på mig jackan!

Nu sticker jag

Drar osminkad med blött hår och otroligt söt till Ehmma för att spendera kvällen/natten med henne. Jag hoppas hon släpper in mig, så söt som jag är!


Are you frightened, 'cause I'm frightened too
But I'm ready to turn the tide


Musiken från 'Jag saknar dig'

Jag saknar dig

Umgick med Emina igår. Kolla film, pratade och åt oss tjocka. Love u girl. Tycker filmen är värd och se, trots kassa skådisar!


Blandade känslor

Jag är nu inskriven på omvårdnad. Jag kommer bli utbildad till underskötersta istället för stylist. Jag har gått i skolan ett helt år i onödan. Jag kommer få lämna massa fina vänner jag kommer sakna! Det känns sjukt. Trodde aldrig jag skulle byta faktiskt. Men, jag har inte blivit utskriven än från min gamla klass. Så det finns en liten chans att jag går stylist i slutändan ändå. Ska gå imorgon och nästa vecka och känna efter. Vad jag vill. Blev lite tårar och så i skolan.Nu ska jag ta hand om min tvätt, duscha och sen åka till Ehmma där jag sover. För att ta sällskap till skolan! Haha!






Gymnasieval??

Sitter i min ensamhet och tänker på livet ungefär. Har bestämt mig för att imorgon ska jag kolla upp om det finns möjlighet och byta linje. Nervöst. Har tänkt länge att jag vill byta, men har inte blivit av pågrund av att jag inte orkar gå om. Så har inte tagit mina funderingar på större allvar fram tills idag. Insåg att gå om ett år och bli något vettigt är kanske mer värt en börja om från början sen efter mina tre år. Så ska kolla upp det som sagt. Känns ju lite surt och börja om. Men stylist, nej det är inte min grej. Ska kolla upp omvårdnad, handel och sam beteende tror jag.

Skit tisdag

Min tisdag har sögit. Allmänt jobbig dag känner jag, och är på så fruktansvärt dålig humör. Så nu kan allt bara bli bättre, eller? Nej just det för jag ska ju städa och plugga. Idag ska jag faktiskt det, no joke. För övrigt var jag hos doktorn idag kan man väll säga, och sen besökte jag mormor och morfar (a). Nej nu ska jag dra upp volymen slänga på mig myskläder och köra igång.


Gårdagens Amerikanska pannkakor<3


Ready for school

Är omänskligt trött. Men jag kom upp. Och att jag fortfarande inte lärt mig hur lång tid jag tar på mig på morgonarna är sjukt. Med tanke på att jag inte plattar håret eller så, så tar det en kvart. Och jag går upp över en timme innan bussen går. Så nu väntar sängen för mig en stund till, hihi! Kör på naturligt krull idag också..

Drar ut


Naturligt krull.....

Morgonplugg

Börjar halv tre idag, och jag är så tölig att jag går upp 8.. Ska nämnligen in till Örebro och ta en fika och plugga med Malin. Känner mig verkligen superduktig! När vi känner att vi är färdiga ska vi åka till Fisen och baka Amerikanska Pannkakor. Och min enda lektion idag är massage. Åh. Jag hoppas min dag blir så bra som den låter. Fortsättningen alltså. Nej nu ska jag gå och sova en stund eftersom bussen går om en evighet typ.

Kladdkakebak och årets första solning på Fias balle!

Göteborg?

Funderar på att åka till Göteborg imorgon. Men vet inte riktigt. Det blir som det blir. Nu ska jag ta ett ryck med hög musik o städa! Haha. Det är tanken.

Inne på bion tidigare idag.

Lägenhets titt

Ska åka ner med pappa o kolla på lägenheten som snart är min. Lyckligtjej

Bio

Precis hemkommen, varit på bio med lillasyster. Hon bestämde och det blev smurfarna. Idag blir det att försöka städa och plugga. En helt vanlig söndag alltså. Jag fattar ingenting..

Kompis, jag mår bra nu

Hemmakväll fick det bli idag. Efter en hård fredag. Idag var jag i Kristinehamn, åt på lite resturang. Åkte hem tidigt. Nu ska jag lägga mig med myskläder och kolla på AndraAvenyn tror jag. Tills jag somnar.

Jag känner mig kluven. Men en sak är säker. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner. Och ni är guld värda.

Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Fredag i bilder






Mysfredag

En eftermiddag med Emina idag, härligt värre! Nu sitter jag och inväntar en kväll med massa massa mys med Ehmma. Film och massa snack! Tyvärr har väll affärena stängt nu så blir utan godis! Om vi inte tar en promenad till OK.


Hår?

Bokat frisör tid. Blir brunhårig om cira 1,5 vecka. Härligt. Men frisyr är en annan fråga. Hur ska jag ha det?


Love


Fredag - Helg

Sitter i skolan och leker lite i photoshop. Har ingen matte idag så slutar vid två :D! Då kommer Emina in till Örebro, och vi ska väll chilla lite på stan. Ikväll blir det att umgås med Ehmma. Hon sleepar över! HADE

Du gör mig glad





Kanske borde låtit bli bilderna på mig..

MysTorsdag


Ehmma är påväg hit, sådär kommer vi se ut när hon åker hem.

Its time to visit Lidl

Skola idag, det var mycket roligt. Fika med farmor på marieberg, det var mycket trevligt. Busstalk med Catalina, det var mycket härligt.
Nu är jag trött som ett as. Ska gå till Lidl köpa chips och dipp och trycka i mig allt själv i min ensamthet och glo lite AndraAvenyn and GossipGirl. Blir en mycket lugn dag. Lite läxläsning står på schemat också.


Andra Avenyn

Var hos tandläkaren idag, snack om tandställning..! Så efter det gick jag upp och åt lite mat hos Gunilla och gick ner på stan och köpte 70års present åt farmor. Som jag ska träffa imorgon! :)
Nu hade jag tänkt att glo lite AndraAvenyn, som jag precis fått hem och plugga lite och städa ur. Rensa.

Insane

Låg och kolla GossipGirl super länge igår kväll, så somna rätt sent. Då undrar jag, vad gör jag vaken nu!? Ska nog försöka sova en stund igen, kan ju inte vara uppe nu när tandläkaren är 11.30! :o

Damp

Sitter med Doris från HittaNemo och har allmänt roligt. Dock lik. Diskuterar allt mellan himmel och jord.


Höstpromenad med lillasyster

Ikea idag. Fick med mig en hel del hem. Åh. Jag blir så glad, så just nu sitter jag o ler lite för mig själv. Efter det blev det att åka hem till mamma och ta en liten skogspromenad med lillasyster.


Just hold me


Comfortable as i am, i need your reassurance

GossipGirl

Efter en timmes snoozande är jag äntligen uppe. Ska duscha och så nu. För att sedan som sagt åka till IKEA. Där jag hoppas det blir kötbullar med lingon.
Har även laddat ner hela säsong 1 av GossipGirl som antagligen kommer nötas så fort jag kommer hem! Fett värt inlägg. ELLER?..

Fredagsbilder






Snodda av Emma

Lagad dator

Sitter här med skön musik och bara njuter. Min dator är lagad. Och har ingen skola förens på torsdag. Imorgon blir det IKEA och sen en tripp till Kristinehamn. Känns som en väldigt bra tisdag. Idag fick jag sällskap av Nölle och vi kolla lite film käka panpizza och ost-popcorn. Och framför allt. Laga datorn.

Min skärm :D tror jag.

Längtar längtar längtar

Jag ska ju som sagt snart flytta hemifrån. Jag har varit lite tvek och så ett tag. Klarar jag det här? Har kommit upp i mitt huvud. Och det vet jag att jag gör. Jag längtar nu. Få lära mig vuxenlivet. Till veckan åker jag och mamma in till IKEA och köper bestick och annat behövligt. Känner att dethär börjar bli på riktigt nu.

Jag i Fredags.

Söndagsmys

Trött som ett jävla as är jag. Borde plugga, men det hinner jag en annan gång. För nu ska jag åka till Nölle för att äta chips och dipp och glo massa film. Det blir skönt.
Helgen var bra, umgåtts med Emina hela tiden och vi har haft det skoj. Hon sov över inatt. Bjuder på lite bilder från  igår.





TV-bloggning?

Min skärm vägrar gå igång. Så sitter nu vid Tvn. Det gör ont i huvudet, för det blir så litet. Bokstäverna och så. Så jag återkommer när jag fått igång den. Ska få lite hjälp på måndag kväll. Hoppas han klarar det åt mig (a). Nu ska jag små städa mitt rum lite och sen ta en powernap för att umgås med Emina hela dagen. Hon sover även över. Jag är glad. Bättre humör kan jag nog inte få. Tror jag.

Tror jag blir brunhårig snart.

Trasig dator

Skola nu. Har foto. Det är kul. Igår var en bra dag. En mycket bra. Min dator är sönder. Skärmen funkar inte. Så måste koppla via tvn. Jobbigt. Ska försöka fixa det fortast möjligt.
Idag ska jag träffa Emina. Hon sover över. Peace
Bild från nyss, orkar inte vrida

Spyr på mig själv

Skulle träffat Cata idag, men jag hann inte för jag skulle på ett möte.. Så det blev en tripp till stan med brudarna och tre dvder med Robert Pattinson följde med hem. Inte pågrund av honom just dom följde med faktiskt!! Sitter just nu och tankar "tillbaka till vintergatan" och hoppas jag får hem det, och att de inte slutar ladda på 96% som allt annat man verkligen vill ha gör.
Sitter och blir äcklad av mig själv, äter panpizza. Och den är kall. Men äter endå för orkar inte gå ner igen. Hur äckligt är inte det..

Shopping

"Idag kan ingenting få mig att tappa humöret"
Lite senare "Det enda som kan få mig arg idag är lagsport"
Idag har vi haft en lektion kan man säga. Idrott. Efter skolan tog jag en fik med min kära lilla halva på BaraVara. På vägen ut mötte vi Emma, Natti, Hanna och Andrea så vi stanna en stund till och chilla. Vid halv fyra mötte jag upp Emina och vi tog en tripp till Marieberg. Skämdes som en tok på din sko. Men vem bryr sig? Fick med mig en kofta och ett par skor hem. I affären passa skorna, men inte hemma. Så får försöka ta mig tiden och åka och byta.
Mina inköp (Linnena från förra veckan)



Med ett leende på läpparna..

.. åker jag till skolan!

Morgonpigg b-rud

Varit vaken i en timme. Jag börjar tio.
Har haft det bra. Varit glad. Jag är glad. Vet inte rikitigt vad jag ska skriva. Skola snart. En och en halv lektion. Värt. Vad jag ska göra idag, det vet jag inte. No idea. Slöa hemma med film? Tråkigt. Men kan ju faktiskt vara rätt skönt det också. Har även denna morgon hunnit rensa ur dig ur mitt liv. Nej nu ska jag fixa mig lite för school. Hööj

Super glad

Dansar runt i mitt rum med hög musik. Lycklig. Min dag blev bra. Mycket bra. Som jag hoppats. Nu ska jag hoppa i säng, för en ny skolvecka.

Halvgammal bild. Våren 2010.

Dagens planer

Göteborg i helgen. Kom hem igår kväll typ, och då kom en fin vän. Vi mös hela kvällen. Det var skönt. Fick även förbli mitt nattsällskap. Osbågsätande och kakätande. På morgonkviten blev det en liten rockstund för dans dans dans. Nu ska jag duscha. Sen har jag ingen som helst aning om vad jag ska hitta på.. Hoppas det blir något roligt.



GÖTEBORG!

Har packat och klätt på mig. Känner mig liiite för duktig. Ska ta bussen om lite mer än en halvtimme. Snacka om att jag är dålig på att räkna ut hur lång tid allt tar. Alltid för tidig, eller för sen... Efter skolan blir det att besöka en resebyrå i guess och lägga varenda krona man äger plus lika mycket till på en fin resa. Om vi kommer iväg.
Vid sex tar jag tåget från Kristinehamn till Göteborg för att visitera lite tid med Marcus. Kommer hem redan imorgon kväll. Eftersom jag slutar rätt sent idag, och ska iväg och så så kommer jag inte hinna med något mer inlägg. Och mitt internet på mobilen har jag använt upp.
Nej nu ska jag lägga mig i sängen en stund innan jag måste gå till bussen!

Jag och marcus midsommar 2010

Borde städa


Orkade inte vrida på bilden..
Borde städa, istället packar jag för Göteborg och går ner och duschar av mig all smuts jag tagit emot från dig.

Helg. Göteborg?

Skola idag. Fick lite manikyr osv. Fika med Andrea o Mallan. Missa bussen. Fick stressa in till dansen. Nu ska jag gå till Pyykkö och fira hans födelsedag. Tårta bjuds det på.
I helgen blir de kanske Göteborg. Jag hoppas. Vill bort. Bort, bort, bort!!! Ju fler dagar det går, ju fler överraskningar kommer. Vill bara sudda ut allt.

Skola skola skola

Sitter här och är klar. Jag lär ju vara världens snabbaste på morgonen. Klara detta på mindre än 20minuter. Fast jag varken platta ju eller sminka. Så jag kanske inte är så snabb trots allt. Går rykten om att vi ska lära oss manikyr idag, så det lockar ju faktiskt att åka in idag! :D
Jag blir så trött på dig, jag vill inte höra ifrån dig. När ska du förstå? Låt mig va..

Jag just nu.

Det gäller och hänga med


RSS 2.0