Öland


Home sweet home

Hemma efter en mycket fin vecka i Öland med Adam och hans familj. Bilder i nästa inlägg får säga sitt därifrån. Jag är dock ingen expert på att ta med kameran vart jag än går, men det får duga. Idag har jag även hämtat ut mitt pass till Turkiet, 9 dagar kvar. SJUKT!! Ska om ett tag cykla ner till stan och ta en fika med fina Emina! Och i eftermiddag ska jag träffa en sjukt saknad Tove, blir en tripp till Lunedet och tacomys. Drar med mig världens finaste pojkvän också! Har även fått hem en massa töjningar och några navelpiercingar som har gjort mig glad!

Jobb jobb jobb

Min vecka har bestått av jobb. Så har inte haft något att uppdatera om. Men lätt värt det, när man har tjänat en del pengar som ska med till Turkiet i augusti! Kan knappt bärga mig.
Nu försöker jag packa, ska till Öland imorgon med Adam och hans familj. Men vad i helvete ska man ha med sig?! Har Emma på facebook som tappert försöker hjälpa mig. Så det blir nog ingen uppdatering nu på en vecka om inte min app på mobilen börjar fungera.

Kort jobbdag

Va en riktigt kort jobbdag idag. Sugit. Behöver pengarna.. Jäkla regn! Får väll jobba desto längre imorgon då. Nu är jag astrött. Så ska sova ganska snart tror jag. Ska bara invänta bästa vännen som ska sova här inatt!

Wooork

Fredagen bestod av lite 18års firande för Danne. Trevligt. Och igår blev det båt och ring, och vattenskidor för den som kan. (JAG HAR KUNNAT) Men nicht längre, var ju trots allt 5 år sen. Grillade även lite korv i Dannes stuga. Nu har jag jobbat lite såhär på förmiddagen. Ska jobba mer om några min. Fuckiiiit.

Igår färgade jag håret


Hemkommen från Örebro

Idag har jag fixat pass. Längtar som bara den till augusti!!!! Och nu har jag precis kommit hem från Örebrostad där jag träffade saknade töser. Nathalie och Emma. Som jag inte träffat sen skolavslutningen! Oj vad tiden går. Nu ska jag spela lite sims, och vänta att klockan ska gå så jag kan göra mig iordning för ikväll. Då kommer Emina, och vi ska vidare för lite 18års firande.

Strax lunedet

Nu inväntar jag mammi för att åka till lunedet. Blir i stort sett enda chansen att träffa mormor och morfar tror jag, då jag har fullt upp..! :( Efter det åker jag hem till Rebecca som färgar mitt hår. Skulle egentligen sovit över, men kom på att jag ska ta passfoto imorgon.. Suck.

New in

Inköpt i Örebro med Ehmma. Det vita linnet är från mamma igår. Så är båda vita :P

Strax: stan

Haft det bra. Delade just på en pizza med älskling, och igår käka jag en sallad med mammi. Trevligt. Träffade även Emina igår, vilket jag ska göra idag också. Ska strax in till stan med tösen. Och i eftermiddag blir det lunedet med mamma, mormor och morfar. Kommer vi hem relativt tidigt därifrån ska jag försöka tvinga med Adam till marieberg ikväll!

Pannkaksmys i tisdags med DJ
Onsdagsfika med Emina. (Hennes skål, jag hatar chokladpudding)

Huvudvärk

Igår jobbade jag och slet. Och tog mig sen till Ehmma, och hon beställde en resa till Spanien. När jag skulle hem öste regnet ner och jag blev jätte blöt. Så jag tände lite ljus och min pojkvän kom. Mysigt!
Idag har jag jobbar några få timmar, men har för ont i huvudet för att fortsätta. Gör resten imorgon! Lite senare ska jag hem till Rebecca.

Sjuuuk

Det var dåligt väder i stugan, så det blev innesittande med Tv, grillat och min familj.
Igår var jag på kalas för att Andreas ha fyllt 10år. Åren går fort! Sjukt. Efter det kom Ehmma förbi en snabbis för popcorn och filmen "kyss mig".
Nu är jag sjuk. Hade tänkt att cykla förbi mormor och morfar, men får bli innesittande. Ska försöka städa lite. Senare ikväll hoppas jag min pojkvän kommer hit.
I sommarstugan.

Sommarstugan

Om cirkus två timmar åker jag upp med familjen och drar med mig pojkvännen till sommarstugan i Gullspång. Det var lovat fint väder men det ser mörkt ut.. Jaja, det blir nog mysigt. Stannar bara en natt. För imorgon ska kusinen firas för att ha fyllt år.

Utomelands

Har nu beställt en resa till Turkiet i augusti med finaste Emina. Kommer bli så jäkla skoj. Är redan jätte uppspelt!

Vackra sol

Sammanfattning.
Tisdag, långdag i Örebro med bästa vän. Tandställning i September. Sibylla. Shopping för mig, fick med mig en hel del faktiskt.
Onsdag, ta hand om min sjuka pojkvän och titta på teater på kvällen med Marcus.
Idag, sova ut. Träffa Ehmma. Drog till näset och solade lite. Efter det hem till mig och äta mat, kolla svensk film och prata i massor.
 

18års fest

Lite bilder från i måndags hemma hos Emina.

Love


Tandläkartid

Hade en bra dag, då min fina vän fyllde 18 igår. Bilder och sånt kommer senare. För nu ska jag till tandläkaren alldeles strax, i Örebro. För lite tandställningstittar och sånt. Läskigt. Efter det blir det en shoppingtur i Örebro med Ehmma. Har saknat henne så det blir toppen. Kanske inte lika bra för min plånbok menmen! :)

Hemma från Peace and Love

Nu är jag hemma efter en vecka i Borlänge. Haft en sjukt bra vecka trots vissa omständigheter. Kameran var inte framme så mycket, men bilderna får tala för min vecka. Klicka för större.
NU: ska jag endast ta det lugnt och inte röra ett finger. Kanske beställa online pizza? Borde inte, då jag ätit skräpmat enbart nu. Men är för lat. Ikväll kommer min pojke och sover här. Ska bli riktigt mysigt, fast vi delat tält i en vecka. Men då har vi legat ihoprullade i varsin sovsäck och fått ont i våra ryggar. Och det är inte lika mysigt.

RSS 2.0