-

 

Tonight's the night

Mitt liv känns knasigt så ikväll tar min underbara lilla tös med sig mig ut. Ska bli så jäkla kul.
Får öron orgasm gång på gång, så om du missat dethära underbara. LYSSNA. Mumford & Sons – Babel

Ingen tid

Som rubriken lyder har jag inte tid för blogg. Jag ligger efter i skolan redan, förstår inte hur. Så ska träffa Malin imorgon efter hon slutat skolan /då jag är ledig varje måndag:D:D:D) och plugga igen en hel del matte. Jag har sjukt mycket att göra ändå är jag med på lektionerna. Förstår inte hur dehära ska gå. Men får väll helt enkelt kämpa.
Nyss har min fina vän Ehmma dragit. Mysigt!! Då jag inte har hunnit umgåtts med henne sen jag minns inte när. Typ innan Turkiet! :O Helt jäkla galet. Igår hade jag lite fest. För 9e. Min gamla klass och några fler. Det var kul och Rebecca och Adam sov kvar. Mysigt och trevligt och DJ hjälpte mig och städa gulleplutt <3. Har inte överfört några bilder till datorn så det får ni klara er utan. Tills vidare hehe :)))
På mitt projektarbete ska jag skriva en bok. Svårt, intressant och kul. Har lyckats göra ett kapitel.
Nu ska jag hoppa in i duschen vilket jag redan borde gjort.. Men skulle såklart sätta på musik och fastna här i några minuter. Nu ska jag duscha och ha hårinpacknign så mitt röda håller sig kvar och så jag kan få långt hår nån jävla gång. FUCK THIS.
VILL BLI BLOND IGEN MEN SKA INTE FÖR DÅ HAR JAG VERKLIGEN INGET HÅR KVAR HATAAAAAAA.

Don't go

 

Turkiet











RSS 2.0