Grattis världens bästa pappa.

Idag är en såndär dag då jag är på världens bästa humör. En sån dag inget kan få mig arg. En såndär fantastisk onsdag. Jag antar att det är vädret som gör sitt. Vill bara slänga av mig alla kläder och dansa galet (naken) till musik som spelas högt här hemma hos mig idag. Känns otrolig bra med detta humöret, har varit lite halvt depprimerad den senaste tiden. Vilket min kära pojkvän förmodligen har märkt. Vilken räddande ängel jag har.
Har idag träffat kära morföräldrar och pastfarmor. Låter verkligen förfärligt detdär med plast. Vart i allsindar kommer det ifrån? Jisses. Och en saknad Marcus som fick upp mina mungiper.
Nu ska jag bara njuta resten av dagen (låter sjukt fel, MISSFÖRSTÅ INTE) och ikväll bär jag mig hemmåt till Kristoffer. Filmtitt och massa fniss. Minns inte när sist jag träffa han så ska bli kul. För övrigt fyller världens bästa pappsi år idag. Drack te, åt 7sorters kakor och lukta på rökelser igår. Ohja det var mysigt. Saknar dedär stunderna något otroligt. VILL BO MED PAPPA ELLER MAMMA IGEN KÄNNER MIG ENSAM. Men får väll inse att jag är en stor flicka nu. Suck. Så ska väll ta hand om tvätten, disken och damsugningen nu.

Skolstart

Känns som jag har en hel del att ta igen här. Alldeles för mycket för att jag ska orka ta tag i det. Men tror jag ska ta tag i det. Snart. I vilket fall har jag hunnit med en resa till Turkiet, vilket var en fantastisk resa. Blev kanske inte alltför mycket bilder. Och dessa få (bra) har Emina. Annars har jag ett fåtal oseriösa från poolen och några middagsbilder i full action från min iPhone. Under den veckan har jag verkligen vilat upp mig (tror jag) inför ett nytt läsår. Även mitt sista på gymnasiet. Om jag inte får för mig att byta linje igen som jag kan få några ryck med då och då. Men ska försöka behärska mig. Ser otroligt mycket fram emot studenten och slippa detta och faktiskt gå frammåt i livet. Till vuxenlivet. 
För övrigt har jag färgat mitt hår lite rödare och klippt av mig allt igen som jag sparat ut så flitigt. 40minuter framför spegeln gråtandes och nu är ångesten så gott som borta.
Nu ska jag fortsätta med alltdedär tråkiga jag borde få slippa i mina unga 17år. Ska städa hela lägenheten. Seeya.
Jävla låt jag inte kan sluta lyssna på. Kommer spela sönder den innan veckans slut. Lovar.

Idag drar jag till turkiet

Haft det sjukt bra sen sist. Några dagar i Skåne fick det bli med mamma och syster. Hade det verkligen jätte bra och det det var kul! Och självklart jätte mysigt. Jag kom hem i lördags och har inte riktigt haft tid för bloggen. Har varit på marieberg med några herrar samt ikea. Fick med mig lite hem. Och träffat fina vänner. Och idag drar jag till Turkiet med Emina, så blir ingen bloggning nu på ännu en vecka. Måste bara påpeka att jag har haft bästa sommarlovet någonsin!

RSS 2.0