New in


Grym Fredag

Efter stan med Ehmma drog jag i stort sett direkt till Emina där det blev grillkväll. Men grillkäket hoppade jag. Istället blev det till att förtära lite alkohol då Emina bjöd hela sällskapet. Generösa jävel. Trevligt var det. Nu ska jag bara fixa lite här hemma sen iväg till en fin tjej för att fixa sig sen är vi påt igen.





Kul fotolektion


Fredag!

Sitter i skolan. Trött som en tok. Hade en dålig kväll igår och somnade sent. Idag efter skolan ska jag ta en tripp på stan, försöka få med mig ett linne eller två jag tittat på och ta en lunch med Ehmma på stan. Love u girl.
Ikväll vankas trevligheter. Kommer bli en bra helg.

Sliter hårt med badmintonen


??

Förvirrad tjej. Men det gör inget. Har redan det bästa.

Röra på fläsket

Efter en 7km lång promenad har jag skavsår och undrar hur jag ska klara badmintonen. Becci plockar upp mig om fyra minuter. Så jaa.. Just nu sitter jag och spelar in mig själv när jag sjunger, ingen bra ide.

Jag tycker röd är en fin färg

Smörgåstårta

Nu ska jag ta en traskilutt till Bråten för att käka lite smörgåstårta och se mamma öppna lite paket.

Ingen skola

Ingen skola idag, nu ska jag göra mig iordning lite, äta frukost och så. Sen om jag hinner ta en långpromenad. I eftermiddag blir det lite 50års firande för mamma. Följt av lite badminton träning ikväll. Hurtig Louise.


Hemkommen

Umgåtts med min kära vän idag. Oj vad trevligt jag haft. Sjukt bra dag. Tagit en lång promenad och snackat en massa skit. Love u girl.


New in


+ paket till mammi.

-


Världens bästa

Mitt sista sommarlov ska jag göra till det bästa. Och det börjar närma sig. Fick ett samtal nyss, som gjorde mig glad. Rebeccas Spanienresa blir inställd. Vilket svin jag är. Men det innebär: PEACE AND LOVE FÖR MIG. Blir även en utomelandsresa för mig. Sista minuten. Jag hoppar på stolen av glädje. Nu är det dags för mig att spara lite pengar. För rik är jag nicht. Ska leva på nudlar.

Tisdag

Kort skoldag. Följt av ett besök på friskis. Nu är jag hemma, och ska duscha och fixa lite och invänta en saknad vän. Joakim. Trevligtevligt. Har endel att ta igen skulle jag tro.


Powerwalk!

Lång och trött skoldag. Nicka till på psykologin idag. Inte kul, inte kul. Efter skolan tänkte jag ta en tripp till friskis men inte. Det är alltid så mycket folk så jag tog bussen till min fina vän Becci istället och tog en mils lång promenad. För duktiga. Imorgon slutar jag tidigt och då blir det ett spinningpass. Nu ska jag duscha och möta upp bästa killen

Redo för skolavslutningspartaj 2011.

Vackra väder

Blev lite mys framför TVn endast med becci igår. Mös järnet. Färgade även mitt hår med lite rött, som blev brunt. Happyface. Nu har Plu dragit, och jag ska städa. Kul. Efter det lite övningskörning. Kul det också. Nat. Sen blir det en promenad i det fina vädret med min kära.
Viktigt viktigt. Årets första grillning blev av igår!!!

Saknade tjejer

Min fredag bestod av tjejmys och blodig kyckling. Nu är jag trött och själv. Sova tidigt idag, jeppjepp. Måste även tilllägga, grattis bästa Felicia till körkortet.

Tjejmys

Tränade lite på friskis idag efter skolan. SÅ otaggat. Solen lös som aldrig förr och alla satt och sola. Men jag är så sjukt duktig. Och jag verkar ha gjort framsteg, så jag är nöjd!!!
Nu inväntar jag några fina brudar vid namn Emina, Rebecca och Felicia, tjejmys. Nu ska jag diska och steka pannakakor i min stress.

Min braiga trosdag




Skönheten och odjuret

Såg en riktigt bra musikal må jag säga idag med klassen som vi jobbat endel med. Sjukt vad duktiga. Gåshud.

Mys med bästa vän

Kvalitetstid med Ehmma hela dagen igår. Tog kort och så, som vi sagt. Pratade och åt mat. Standard.

Saknadtös time

Åkte in till skolan för att göra två prov. Det gick finemang. Tror jag. Efter det blev det en sväng förbi mormor och morfar, som jag inte hunnit träffa på för länge nu! Trevligt. Nu ska jag invänta att Ehmma slutar, så ska jag trampa mig upp till henne i det fina vädret. Vi ska ta kort. Tror jag? Vilket som, det blir trevligt.

Pluggade rekordlänge igår.

Sista dagen

Imorgon väntar dom två sista proven. Hur skönt som helst! Känns som mina senaste två veckor bara bestått av plugg. Så idag är sista dagen, pappa kommer om en timme! Så vi ska köra igång, och hinner vi blir det lite övningskörning.
Idag var en kort skoldag, slutade strax före 11 då jag tog mig till Friskis för att röra på mig. Nu ska jag duscha och steka pannkakor. (HUR LÄNGE SEN VAR INTE DET?) Ni som känner mig, vet att jag älskar det. Så det ska jag unna mig med. Bobs sylt och skumgrädde. Har saknat det. Mycket.

Plugg

Mitt liv består för tillfället av att plugga. Men nu är det bara två prov kvar. Tack för det!! Hade redovisning idag. Efter skolan blev det en snabb sväng på friskis. Nu ska jag duscha och så, sen drar jag till Adam för att.. Pugga.
Valde att vara nyttig på Amadeus med Becci. Min bakis försvann.

Klassfest

Gårdagen började med ett träningspass med Lina. Sedan blev det fix och kinamat. Innan vi drog till Eve för lite klassfest. Förvånandsvärt trevligt hade jag, dock började folk dra sig lite väl tidigt enligt min åsikt. Synd.
Fick iallfall sällskap med mig hem. Adam bredvid mig, Oscar på soffan.
Nu inväntar jag DjRebban som ska hit. Ikväll blir det plugg. D-ö-d-a mig.

Nytt i garedroben


Chill fredag

Sitter och kollar bigbrother live, och gamalt avsnitt jag missat. På två olika datorer. Det här är kul. Skönt att man är klar med alla fotouppgifter så man ta det lite lugnt.

Mitt senaste dygn



Mör i kroppen

Idag blev jag sminkad i skolan, till lumiere. Sen blev det upp på stan med Lina, fick med mig ett par jeans. Som var trasiga.. Blir att gå upp på stan imorgon igen och byta dom. Och även köpa med ett par till och en skjorta tror jag. Vi får se. Efter det blev det ett hårt kort träningspass.
Nu är jag precis hemkommen från ett badminton pass med Rebecca. Så jag är rätt trött i kroppen ska jag säga. Vi mös också endel hos henne tog en promenad och fota och så. Så nu ska jag fixa bilderna.



Känslan när man tappar yogurthen..

<3


Dåliga onsdag

Min kamera dog. Jaha. Så blir ut ikväll igen och ta lite kort i det mörka..

Skola skola skola

Nu ska jag strax sätta mig på cykeln för att gå ut och ta några kort. För lite fotouppgifter som ska vara inlämnade på Fredag. Stressad.

Bästavän.

Fullspäckad dag

Idag står bara tråkigheter på schemat i stort sett. Dagen börjar med prov, träna med Lina (okej det ska bli kul), övningsköra och plugga. Sånnadär måsten  som man helst vill slippa. Och för att göra min dag lite dåligare verkar min iPod leva och göra som den vill...
Nåja, ikväll blir det iaf Tacos hos Adam. Något att se fram emot.

It never ends

Ive said it once. Ive said it twice.
Ive said it a thousand fucking times.
That im ok, that im fine. That its all just in my mind.



Sjuka väder

Förmiddagen toppen, eftermiddagen botten.
Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret och försöka bli lite munter.

Söndagshurtig

Vaknade upp tidigt och drog mig mot Stråhallen där det blev lite badminton med Adam, Emina och William. Jag kom sist. För jag är så duktig på allt som har med sport att göra..


Daim i vårsolen.

Mellomys

Spenderade min lördag hos Becci. Det blev mys framför TVn och god mat. Fin lördag.

Bortglömda bilder från Sälen




Hemma

Hade lite festligheter för mig igår istället för pluggning. Mycket roligare. Det var en rolig kväll med min fina vän, och Lossan, henne känner du allt igen.. ;) Plugget måste jag ta hand om idag. För det är lite brådis. Ska först kolla gårdagens avsnitt av BB sen sätta igång. Min kväll spenderas med bästa becci med lite idolmys. Förmodligen hakar Lisa.


Klackarna i taket, woopwoop


"När jag och Adam blir tillsammans.."

Det kommer bli en lång kväll

Blev en skön dag i skolan. Och nu är det somsagt Fredag. Helg. Tänade idag, fick bli ett spinnigpass. Nu är jag död. Ska strax fortsätta städa, sen duscha. För ikväll kommer Ehmma. Vi ska plugga, mysa och hon sover som sagt över. Tumme upp.

Morgonmys, för ett halvår sen efter en hård kväll. Iallafall för mig...

Its friday

Gårdagen börja med att jag vakna hos Becci, jag gick upp. Hon sov vidare. Tränade och sen skola. Skön dag. En tripp sedan i staden med en saknad Emina. Jag var stark och strunta i BurgerKing. Idag ska jag förmodligen träna trots min galna träningsverk. Sedan en träff med Ehmma. Yeey! Saknat tösa. Tror det blir en fin myskväll. Och jag hoppas vi sover över. HOHO.

Badminton

När jag kom hem låg ett halsband i brevlådan av mammi, bara att tacka och bocka. Har även pluggat lite och övningskört. Sovit hos min älskade. Har även tränat idag. Ska även iväg till strå om ett tag, spela lite badminton. Med Rebecca och resten av de goa i Lundewall familjen. Hurtiga jag. Ska även ta ett morgon pass imorgon innan skolan.


Jag och min flickvän.

Skamfläck

Var och pantade burkar med pappa. Haha. Handla även kyl och frys full. Dyrt det är och handla mat.. Eftersom jag handlade med pappa så stanna vi såklart på bokrean... Och jag fick med mig en hem! Uppföljare till 14 år till Salu. Nu ska jag köra igång och börja städa ordentligt, dvs damma och skura golv, så jag kan börja med min bok!

Välkommen till mig min kära mobil

Idag fick jag äntligen en ny iPhone då jag förstörde min förra. Igen. Nu måste jag verkligen hålla i den.
Stannade hemma från skolan idag, skulle även träffa Ehmma, men icke. Får bli en annan dag. Ska ta det riktigt lugnt och försöka få tillbaka de flesta appar på min kära mobil. Utan Wi-Fi.

Dåliga lördag

Snefylla. Mer behöver jag inte säga.
Några bilder får sammanfatta de övrigas kväll.





HELG

Inväntar bästa becci och hoppas på en bra kväll!

Tidig kväll

Träffade Marcus några timmar. Det var trevligt. Nu är jag trött som ett svin. Ska antingen sova eller spela Sims. Svårt val, svårt val..

Its friday

Kvällens planer är pizza (1000kalorier) och lite nitendo64 lir med Marcus. Vi får se hur det går. Nu simmar jag och åker karusell med Emma.

Bowling och mat

Bjuder på bilder från gårdagen, snodda av Emma

Bättringsvägen

Var och röntgades idag och besökte ortopeden. Jag är på bättringsvägen och det gjorde denna torsdag lite bättre. Nu är det bara mail från comviq som gör mig lite orolig om hur det ska gå för min älskade telepun. Och mitt munsår som vägrar försvinna då jag testat ter olika munsårssalvor och plåster. STICK!
Nu ska jag in till Örebro strax och bowla och käka med klassen som sagt. Plankstek. Tänkte även påpeka att idag har jag och Adam varit tillsammans i 4månader. Fniss!! :$

Jag med min nya munsårssalva!!!!!!! ;P

RSS 2.0