Med hög volym..

.. ligger jag nu i sängen! Nu har jag konstaterat, jag är sjuk! Kramper i magen och sura uppstötningar fick mig att inse. Så jag ska försöka sova snart, så jag orkar min morgon dag då jag ska träffa en sakna rebecca!!
Jag hoppas även min drömfångare från en fin pojke funkar, eftersom jag alltid drömmer mardrömmar när jag är ledsen eller sjuk. UPP TILL BEVIS.


Sjuk?

Efter en sjukt lång dag ligger jag äntligen i sängen. Har redan hunnit somna en gång, tror jag är sjuker!! Har hunnit med en tripp på stan med mamma och hängt med en saknad simon. Jag ska snart göra mig iordning för natten och lyssna på pepptalk! Jag är bra, jag är stark!!!


Gjorde min morgon


17!!!!

Girltalk hela morgonen och nu är kg strax i skolan, trots förskyldningen! Efter skolan träffar jag pappa för att fira mig lite.


Sista dagen som 16åring

Ligger i sängen och chillar galet. Har ingen dator. Idag efter skolan umgicks jag med min pappa dan. Skolan va helt OK, fick helkroppsmassage eftersom det är måndag och det bjöds på popcorn. Och så kan det gå om man bjuder mig. Jag äter upp det:):):)
Jag är sugen på marabou. Kanske går och köper det i min ensamhet på Coop nära.


I will be strong

Kolla på the strangers igår och åt negerbollar som adamski fixade. Jag va rädd! Vakna idag med finaste och nu är jag i skolan. Slutar så sent som fem, inte så tagg.


Dåliga söndag

Inte min dag. Flyttstädning stod på schemat. Men icke. Är inte så glad idag. Så därför spenderar jag min dag med Adam så jag blir lite glad. Sover här inatt, mys!

Födelsedags kalas

Haft kalas idag! Tårta och kakor åts! Adam kom även på lite taco och träffa mamma och Co för första gången!


Redo för kalas


Ja må ho leva

Vaknar med sång medans familjen karlsson tågade in i mitt rum. Fick mycket paket, och jag är nöjd. Det känns som jag fyllde 10 om jag tänker på antalet paket, haha!
Senare i eftermiddag kommer släkt och då bjuds det på tårta!


Mys med familjen karlsson

Inget blir någonsin som man räknar.
Breaking dawn, asbra!!!! Vill bara se den igen känner jag. Åt inte ens upp mina popcorn till hälften. VAD HAR HÄNT? jo filmen va bra, eller så har jag slagit i huvudet.
Nu är jag hemma hos mamma, för att få frukost på sängen imorgon när min födelsedags ska firas! Börja med systermys, med följd av familjemys!


Mys Fredag

Känns som en riktigt bra fredag idag.  Vakna hos min bästa vän Ehmma idag. Mysmorgon! Ännu mer mys blev det när jag tog samma buss som min kära till skolan (a)
Efter skolan ska jag umgås med Emina, och avslutar kvällen med bio. Breaking dawn. Min lägenhet blir klar idag också!! Så hoppas på att flytta in sängen redan ikväll!!! :D PusshejTrevligHelg

Torsdagsmys

Sitter och väntar på att få lite friterade kycklingungar som ehmma fixar åt oss. Vi kör på lite torsdagsmys, som vi rätt ofta gör nu för tiden :) Sover över här inatt.
Fick mina födelsedagspresenter idag också, toppen!


Ehmma at ma place

Nu är Ehmma hos mig, och vi ska ut mot staden. Sover över hos denna fjant så det blir mys.

Första bilden på mig och Ehmma. Så den är ju ny osv

Äntligen är gardinjävlarna uppe så jag får...

img_6302 (MMS)

Äntligen är gardinjävlarna uppe så jag får tyst på mamma. Lite julstuk på det hela också!


Kaoz


Dålig start på dagen

Går upp åtta för att åka in till skolan för endast en lektion! När jag väl kommer fram så har jag inte det för resterande klass har nationella. Jodå, jag är sur!! Så nu sitter jag och väntar på bussen hem igen.. Med 20dagisbarn. Ska dom med samma buss rycker jag av håret en efter en på dom!&
När jag kommer till Karlskoga igen ska jag fixa i lägenheten och hoppas det blir klart eftersom jag har hela förmiddagen på mig! Mamma kommer och hjälper till också!


Duktig chey

Idag har jag ätit pannkakor, med sylt för omväxlingens skull. Och ligger redan i sängen o ska sova! Omagaaahd!! Inte igår! Aptrött! Imorgon bjuds det på sovmorgon bara för de andra har nationella o inte jag :DD


In school

Sitter och lyssnar på någon som pratar om hårförlängning! Om fästen och så! Förstår inte varför jag är här, eftersom jag hoppat över skönhetsbiten.
Skulle köpa lmfao biljetter idag! Så vi gick iväg, och vi fick dom sista 10biljetterna och vi blev gladaaa! Men tydligen va de 18års gräns som vi missat, jaha..
Efter skolan ska ja träffa adamski, blir nog till att dra till lägenheten till kvällen :D


Dagens ögongodis


Försenade bilder

Hitta bilder på Emmas blogg, från lördags.





Äter lite nyttigt och gott med ehmma-my

img_9883 (MMS)

Äter lite nyttigt och gott med ehmma-my


Nu är klockan kvarty över 3, och jag har f...

Nu är klockan kvarty över 3, och jag har fortfarande inte somnat.. Legat här i flera timmar, det går bara inte! Kände att det var värt att berätta, eller det får åtminstonde tiden att gå!


Min lägenhet

Flytta somsagt alla mina saker. Så sjukt lycklig. Men toan är inte klar än, så flyttar in till veckan!!! Sjukt bra dag. Vakna med Adamski, flytta alla saker, och avsluta dagen med min bästa och saknade Ehmma!! Nu har jag precis ätit plankstek och ska precis duscha!!

Hanna 18år

Firade somsagt Hanna igår, som fyllde 18. Jag drog dessvärre hem rätt tidigt, för bussarna går rätt glest. Med tanke på att jag flytta idag!! :D Efter Örebro åkte jag hem till Adam och sov. Mys!






In till Örebro

Ska nu sticka in till Björkhaga för att fira bästa Hanna som nu är 18, grattis och återigen grattis!!! Hoppas på en grym kväll med grymma brudar!

Like a princess

Blev peppakaks mys med min allt för goa vän!! Väl påväg hem stöter jag på min mamma i regnet som kommer med en lussebulle! Förvånad! När jag sen kommer hem har hon gjort klart allt för sängen, känner mig som en prinsessa! Men lite lyx såhär i slutet på veckan klagar jag inte på! Nu har jag krypit ner med mysbelysning o fin musik i örona!


Maraton!

Nu ska jag strax iväg till min för saknade vän Emina för lite twillight nötning, så vi snart kan besöka biografen. Ska bli super mys! Går sen hem till mamma och sover, så vi kommer iväg tidigt för att städa lägenheten imorgon.

Taggad cheey

Låg just i sängen o planera en kommande rolig sak med min kära vän Ehmma. Och jag är så taggad så jag inte riktigt kan sitta still :DD! För övrigt har jag packat sjukt mycket, orkar inte mer. Men måste bli klar idag.

Svenska Hem

Hemkommen för en stund sen från sista dagen på praktiken. Långa men roliga dagar. Fick ett par assköna tofflor också. Nu har jag satt på mig mysbyxor och ska ta ett ryck och packa!

Kompis, det går bra nu

Fan. Klockan är över tolv.
Måste bara säga att jag är så förbaskat glad. Har verkligen dom bästa personerna i min närhet nu. Går bara runt och ler, när jag tänker på hur bra jag har det. Hoppas det varar. Ni förgyllar mitt liv, och ni vet vilka ni är. Skulle inte klara en dag utan er. Byter inte ut någon av er, för allt guld i hela världen.

Already gone

Har umgåtts lite med Adam idag. Kanonkul. Just nu trycker jag chokladflingor som jag just upptäckte var svingott. Vräkt i mig alldeles för mycket tror jag. Men funderar endå starkt på och poppa popcorn. Men det ska jag klura på en kort kort stund. För ska försöka komma i säng före 12 för en gångs skull. Puss och hej, jag ska ha en trevlig helg.

Mörkhårig igen

Fick sluta tidigare från praktiken. Så nu sitter jag här och myser i min ensamhet. Ska börja packa lite med höög musik, med tanke på flytten. Nej nu måste jag köra igång!

Kvalite var det ja..

Fixar i lägenheten så min dag kommer snart...

img_7187 (MMS)

Fixar i lägenheten så min dag kommer snart! Då jag ska flytta in! Mycket jobb kvar. Städjobb! Avbryter med en lunch med min fina mamma. Senare träffar jag adamski<3


My second little half

Efter en lång praktikdag igår då jag slutade sex mötte jag upp Mallan. Vi käka nutella pannkakor och chips med dipp och njöt av livet till Linas Kvällsbok. Samt färga mitt hår. Tappa min iPhone igår. Cykla som en idiot runt och leta efter den och blev skitglad när jag såg den ligga där och vänta på mig längs vägen. Dock börjar den tappa glas. Kanske dags att lämna in den nu..


Mys söndag

Kollar sista avsnittet av Andra Avenyn och packar lite till flytten.
Har tagit en promenad med Adamski och köpt lite hårfärg. För mysig kille. Imorgon kommer min andra lilla halva från landet, dom kallar det Götlunda. Ska bli för mysigt! Längtar efter denna tös enormt.

Just

Dont fail me you’re all i know. Dont leave me desperate and alone.
When all other light is gone. A single spark is all i need




När jag fyller 18


Börjar äntligen ta lite fart

Fick sovmorgon av pappa till två a clock. Börjar bli klara, så jag fick skjuts hem igen. Och nu är klockan endast fem. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom det är en hel dag kvar. Kanske borde börja packa? Hm, ja så får de nog bli om inget annat lockar iväg mig!

FarsDag

Grattis på farsdag pappa, jag älskar dig och du är guld värd!

Härliga helg

Min fredag vart kanon. För jag umgicks ju med min bästavän. Tog bussen hem med Adam. Och runt halv fem kom vi fram till att han kunde sova hos mig också. Så jag fick lite nattsällskap. Mysigt värre.

Tänk på döden

När ingen av oss har någon styrka kvar lovar jag ta mig samman.
Och när det krävs så bär jag dig med mina bara armar.

Jag mår bra nu! Och jag har världens bästa...

img_3950 (MMS)

Jag mår bra nu! Och jag har världens bästa vän:* ingen eller inget kan ersätta dig


11-11-11

Dagen som kommer en gång vart tusende år!
Fick just glada nyheter. Pappa tror vi kan börja flytta in saker nästa helg till min lägenhet. Som jag är taggad. Nu ska jag börja packa lite. För att sen ta bussen in till Örebrooo!

Helg!

Nu är det helg, och det är verkligen superskönt! Min fredag kommer spenderas i Örebro med min favorit! Kommer bli superkul. Lite nyinköpt.


In mot Örebro

Haft en mycket chill dag, har endast käkat samt fikat två gånger. Klagar inte!
Nu ska jag in till Örebro där Adam väntar. Med mig hem ska min skjorta med. Om jag inte hittar något annat, men måste dra nu så jag hinner med bussen.

Praktik

Värmer oss från kylan mer varm choklad!


Finaste.



My life would suck without you


Alla borde ha nån som dig. Habibti!

Remind me who i am

Praktik the hole day. Skulle träffat Ehmma idag, men icke. Har ändå ont i huvudet. Köpte mig en bok idag, utan text i. Men snart, fylld med massa hemlisar. O den kommer va gömd. Så den som hittar den, kommer jag tyvärr få döda. Lunchade även lite med mammi. Kärlek på henne.

I hope your not lonely without me

Sitter och myser med lite varm choklad och lyssnar på musik. Ska snart försöka ta mig till duschen för att sen krypa ner och sova. Behöver det känner jag. Idag har varit en lång, men rolig dag. Efter praktiken myste jag lite med Adam.

Lördagsbildbomb











Sen åkte kameran åt sidan, så blev typ samma folk på korten.. Haha. Thats it.

INTERNET!

Känns som en evighet jag inte haft internet, fast det är lite mer än ett dygn. Snacka om data-beroende... Min dag har varit chill uttahelvete. Praktik. Skönt som satan! Efter det hämta Pyykkö upp mig och vi snacka ikapp oss lite. För länge sen nu. Nu ska jag ta mig ut för en promenad med Adam

Sjukt gamal bild. Högstadiet..!

Internetjävel

Har nicht internet. Vet inte varför.. Så
Får bli mobilbloggning.
Vaknade hos emina inatt och drog sedan vidare till Gunilla för en liten bit mat med kusiner och hela fadderullan. Sedan iväg och måla hall i lägenheten! Avslutade min dag med att träffa ehmma, det blev en sväng förbi kyrkogården också. Bildbomb från igår kommer när jag har internet.. Om jag nu får det. Sugit värre!


Taggad för ikväll

Ser fram emot kvällen, förutom att jag inte lyckats hitta något att klä ut mig till. Lyckas verkligen inte. Haft en tölig morgon dessvärre, stod ute en timme och vänta innan jag insåg att det var "söndag" idag. Härligt. Och det antecknar ni hoppas jag? Nej nu ska jag föna håret och sen åka till Ellinor. Pusssss

Jag vill spotta på dig. Trycka ner dig totalt. Det är du värd. Tur för dig att jag gått vidare, för det är något du aldrig kommer göra. Jag hoppas ditt vin blir till vatten, blixtrar prickar dig. Hälsa till satan, vi hörs.

I väntan på buss

Står och väntar på bussen hem såhär på morgonkvisten. Hade en fin fredag med saknade tjejer och jag åt för hela veckan. Efteråt åkte jag hem till adam och sov.
Nu ska jag till lägenheten och jobba med pappi, så det går lite frammåt!


Har man tråkigt i väntan på bussen så har ...

img_6772 (MMS)

Har man tråkigt i väntan på bussen så har man. Den där timmy va allt en charmknutte, haha!


Idolmys

Ikväll vankas idolmys med flickor jag inte träffar varenda dag. Ska bli kul, högstadietider! Bild från riktigt gamal myskväll.

Stöd familjen Pirgul

Läs mer om det hela och gå även med i facebook-gruppen.
Känner, eller inte känner, gå med endå! För visa ditt stöd.

Tack och bock

Fick en mysig filt till min blivande lägenhet av marie & janne!


Lunch med släkt

Sitter hos mamma och ska äta lite mat med moster och man från Skåne! Länge sen man träffa så ska bli trevligt. Mamma har Kina-tema. Och det bjuds på förrätt, varmrätt och efterrätt. Inte varje dag det sker. Efter det ska jag till adam och mysa!


Chillar järnet

Har Ehmma här kvar, skönt med lite sällskap. Haft en asbra natt. Älskar denna brutta. Nu ska jag plocka iordning lite på mitt välstädade rum och hoppa in i duschen.


Mysonsdag

Blev lite nyttigt käk med Ehmma. Nu ska vi traska till Lidl och köpa choklad och popcorn. Mindre onyttigt. Hon sover över. Tjockt nice.

Sovmorgon

Vakna halv tre. Fattar inte hur! Nu ska jag trampa neråt mot stan för en lunch med Ehmma. Myspys.

Kvalité...

Just the way you are

A friend is someone who understands your past
believes in your future
and accepts you just the way you are

Jag har det bra, mitt liv rullar på


Ny inköpt

Shopping med världens finaste. Åkte in för en skjorta jag så gärna vill ha. Men blev ett par svarta jeans som äntligen kommit in. Lika bra och passa på när dom faktiskt fanns. Skjortan får vänta. Annars skulle jag leva på cirkus 150riksdaler tills 10de november. Och det lockade inte. Blev en mysstund nu på kvällskvisten med Emina och lite kladdkakesmet till HeartBreak Hotel. Hon tog skjuts med min mamma, så nu är hon redan dragit. Så det blir väll att lira lite sims jag inte gjort senaste månaderna!

RSS 2.0