Saknade becci

Igår tog jag en springtur med Adamski i skogen. Jag andades som jag hade is i lungorna, no joke på det. Långt sprang vi.. Eller..
Idag har jag varit i skolan, och en snabb sväng på stan eftersom jag missa bussen.. Med fina classmates.
Just nu är jag ganska nyhemkommen från Becci som jag inte träffat på förlänge må jag säga. Behöver dig lilltösa.  Imorgon ska jag till farbror doktor och röntgas osv. Läskigt. And after that, bowling och mat med klassen. Mys? Ja. Nej. Kanske.
Jag har inga bilder då min mobil är pajj. Så jag får bjussa på en gamla då det är för tråkigt utan.

Jag 17kg lättare. Jag ljuger inte................................................(men önskar)

Allt som jag faller

Och dom vill åt mig så, jag bär på korset genom stan
Dom stelnar mig med blickar, som jag inte låtsas veta av
Och ni kan spika upp mig, spika upp mig här och nu
Har aldrig mått så bra som när, ni kallat mig så jävla sjuk

Bästa du

Igår umgicks jag hela dagen med en för bra Ehmma. Sjukt skönt att umgås med dig tjejen. Var på stan i Örebro hela dagen, med mig hem fick jag endast en deo eftersom jag var så snurrig. Tog även en sväng förbi gymmet. Vi gjorde också lite våfflor. Mys.

Reprisbild på två MYCKET bra människor.

Vår

Nu ska jag plocka undan vinterjackan för den här säsongen och jag hoppas jag verkligen inte behöver plocka fram den igen. För nu ska jag ta fram skinjackan och conversen, det betyder vår för Louise.


Vårkänslor i Rydebäck, 2010. Sakna.

Lugn söndag

Idag ska jag bara ta det lugnt, själv. Det var ett tag sen. Ska se ikapp alla Bigbrtoher avsnitt under veckan, eftersom jag missat alla.. Börja plugga psykologi eftersom jag ska vara klar imorgon (ett måste), och även spela lite Sims. Har jag tid över blir det ett gäng OC avsnitt också. Ska ligga med glasögon och mjukisbyxor och mitt äckliga munsår hela dagen. Och tycka lite synd om mig själv. Utan användbar axel och mobil.

Färgade håret för ett tag sen. Rött. Nå, jag bjuder på en bild. Fast så rött är det nicht. Öka kontrasten.

Lång Lördag

Steg upp 7 såhär en lördagmorgon. Har sovit mycket på lovet!!
Sen åkte jag till Tranås för att besöka farfar. Vilket var ett bra tag sen nu. Skönt att se att han lever.
Nu ska jag packa upp, och invänta Adam för lite mys ikväll.

Drygt 3år gammal bild sådär. Åh sötisar.

Hemma från Sälen

Efter några dagar i sälen måste jag säga att jag haft en mycket fin resa, trotts allt. Jag kommer hem utan mobil, spricka i axeln och munsår på det. På så vis var den inte lyckad alls.. Men så jävla kär som jag är, så känns det som inget kan få mig på riktigt dåligt humör. En timmes gråtande bara när jag föll i backen, sen var de över. Mobilen ska skickas in nästa vecka, i hopp om att dom ger mig en ny. Jag väntar!

Eftersom min mobil är sönder, så har jag inga bilder kvar.. Förrutom en som hamnade på facebook. Så den får väll färdigställa min resa..

En blomma i afrikas öken

Ett måste. Sjukt gripande film som dessutom är en sann historia!! Och hon är ju dessutom bara för snygg!!

Bigbrother premiär

Bakade 5satser chokladbollar. Blev galet mycket. Ehmma och jag tänkte vi skulle äta det till birgbrother premiären. Men icke. Det blev vår frukost. Och sen har jag en del till fjällen kvar må jag säga. Som Adamski får äta upp. Hade ett fint dygn med min bästavän. Saknat henne en gnutta för mycket!! Nu ska jag packa och fixa för om några timmar drar vi.

Galen lördag

Startade med lite övningskörning med pappi. Och sen runt halv fyra kom Emina, vi traska iväg för att se på lite hockey. Gratis är alltid kul.. Sen tog vi oss hit till mig och busa till det ordentligt. En kväll jag aldrig kommer glömma. Adam och William kom även och gav oss ett varsitt myssälskap under natten.
Nu är förhoppningsvis Ehmma snart påväg hit, då vi ska umgås galet. Saknat tösa. Sen taggar vi för bigbrother premiären. Och äter lite onyttigt. Imorgon bär det av norrut med min kära.



IKEA

Drog med mig Adam till Ikea igår, fick med mig en fula lampa. Hade ingen deg och den var billig.. Några lådor, ljus osv. Standard saker liksom som behövdes. Och en bajspall. Åt även årets första glass, för sådär 5kr.


Shopping by myself

Shoppade lite för mig själv. Fick med mig en väska och BH hem. Orkar inte dra fram kameran, så får tacka google för bilden.

Hurtiga duktiga jag. Tog skinjackan i hopp...

img_9857 (MMS)

Hurtiga duktiga jag. Tog skinjackan i hopp om vår, icke! Det börja snöa. Ändå känner jag luckorusseeeet, aino vet varför! Är även galet nyttig, äter vindruvor istället för choklad som jag egentligen vill ha! Nu ska jag upp på stan en snabbis innan jag ska svettas för att sedan leka med Plu. Men allt dehär vet ni ju redan :D:D:D inget liv


Nytt och nödvändigt

Lite nyinköpt. Nu ska jag städa, för idag ska Rebecca hit lite senare och då kan det faktiskt inte se ut såhär. Sen ska jag försöka hinna med att går förbi stan för att köpa en ny väska. Behövs. Innan jag ska träna. Måste hinna med mycket, så de är bara att köra igång.


Rödhårig

Fick hjälp av min fina vän Becci, som färgade mitt hår rött. Nöjdtjej.

Fina du

Spenderade alla <3dag med min fina såklart. Det var en bra dag. Blev bjuden på lite mat.

"Nej jag tänker inte betala"

Inte blev jag bortglömd inte

Ett paket låg i brevlådan när jag kom hem, för alla <3dag. Tack mammi och co.


Dålig dag

Psykologiprovet kunde inte gått värre. Har aldrig lämnat in något liknande. Nåväl. Bara att göra om. Efter skolan följde jag med fröken Lundewall som fixade smiley. Även jag skulle piercas, men icke. Dom sa att det skulle stötas ut om en månad, så jag hoppa det. Mamma blev nöjd. Efter det blev det en sväng på friskis. Trött som ett svin.

Härliga söndag

Har övningskört lite med papsen samt pluggat lite psykologi. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite OC i väntan på Adamski. Vi ska äta fläskflie. Han lagar, jag diskar. Lättast så. Har även höjt mysfaktorn lite. Tända ljus, myskläder och en skön filt. Min söndag är helt ok.

Wiggle wiggle

Haft en sjukt bra vecka på Carlings. Igår hamna jag hos Rebecca för lite TVmys. Och en hel del deeptalk och skratt. Fin tjej dedär. Kan prata med dig.
Idag har jag övningskört för första gången i mitt liv. Ska ut igen imorgon. Hade handsvett hela tiden och mushjärta. Sen bjöd jag över mamma och co för lite kaffe och chokladmuffins. Nu ska jag strax traska iväg till Adam där jag sleeparover...

Fick med mig lite innan jag stack i fredags. Nöjdtjej.

Livet


Tröööött

Lång dag på praktiken, drog och tränade. Skulle sova hos Rebecca, men är fööör trött för det... Alltså umgås innan! Så vi ska mysa imorgon istället så jag får vila idag, tjejmys! Förhoppningsvis hänkar Emina:D
Nu sitter jag på bussen hem, kärlek på det på kvällen!! Bästa jag vet! Sen ska jag steka maxhamburgare, längtar som en tok!


Blev just kär, igen



Alla som känt mig ett litet tag, vet att jag var galen i Doguie.  Hade glömt bort det helt, men fick just känna lite nostalgi. Sorry adam, men du blev brädad. Jag ba skkk

Med mig hem fick jag


Nyttig Louise

En sväng på stan efter praktiken med becci. Vi åt lite sallad. Efter det gick jag till Friskis och tränade. Och nu har jag legat i soffan hela kvällen, tills jag bestämde mig för att börja kolla på OC igen. Love på det. Ehmma titta förbi lite snabbt också, värt!


Love life

Mitt liv är förfärligt bra.
Hade en grym dag på praktiken, och nu ska jag möta upp becci för en tripp på stan. Ska försöka hålla i pengarna. Kanske blir en fika, tror hon och jag har endel att prata igenom :3
Efter det en sväng förbi gymmet!!
Måste även tillägga att jag fick träffa min saknade pappa imorse. Känns som världens bästa tisdag!!!


<3


Inväntar Joakim

Slutade förvånandsvärt tidigt idag. Skönt. Sen måste jag påpeka att jag fakitkst har den bästa praktikplatsen. Är nöjd. Nu sitter jag och väntar på Pyykkö som ska komma hit för lite talkinnng ithink. Galet längesen. Så det behövs nu. Har endel att ta igen! :D Efter det ska jag försöka mig på att laga mat. Good luck.

Trött Loojz

Idag börjar min praktik på Carlings ute på marieberg. Så nu ska traska iväg, så jag inte missar bussen.


Kan inte sovaaaa

Dags och komma hit nuva, ensam tjej kan inte sova. Tycker om dig super mycket HIHIHIH


Snart!

Längtar som en tok, jag behöver dig ♥

Jag bantar


Ville ha båda i min vackra utstyrsel. Me like.

Kloka, kloka jag...


What is love?


Inväntar Emina. Vi ska äta chickenbits. Sen drar hon. Jag blir själv. Riktigt jäkla ensam. Jaja. Det ska väll gå.

Ändrade planer?

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.

Sommarens plan var peace&love. Men verkar som jag hamnar på hultsfred trotts allt. Skit samma, de är mitt sista sommarlov och det ska bli grymt.



Typiska borgasläkte


Verkar som hon kände lite medkänsla? Nej, hon var bara väldigt hungrig. Död åt onlinepizza.

Fetto söndag

Mitt starka försök om att inte äta chips sprack när Emina kom förbi. Vi har ätit och snackat en massa skit. Love u girl.

Foto







Sup & svälj, trevlig helg

I skolan bjöd Bodil på fika sista lektionen. Tack och bock.
Sen spenaderades kvällen hemma hos Rebecca med lite folk. Trevligt var det. Men drog tidigt, av lite olika skäl.


Forever alone

Gick upp 8.30 trots min feta sovmorgon till klockan ett. Trots jag knappt kunde öppna ögonen, så åkte jag in till Örebro och träna. Fy satan vad jag kommer ha träningsverk imorgon!! Sen blev det en mycket kort skoldag då vi skulle fixa med lite gamla sportprylar. Efter skolan blev det en vända på stan med fina tjejer. Nu har jag inga planer, så har bett mamma köpa lite gott. Så för att underhålla mig själv ska jag äta chips och dipp. Så går det om jag inte har någonting att hitta på. Och känna mig allmänt ensam.


En bra dag

Igår var en bra dag. Klarade SOprovet galant, tror jag. Fick ett så efterlängtat samtal av min pappa och mös med min fina. Åkte även och dela ut CV för sommarjobb. Får hålla tummarna att någon hör av sig så småningom.. Det suger att jag inte kommer va 18 när sommaren kommer!!! Eftersom jag inte får hålla på med pengahantering.
Kvinnan i huset

RSS 2.0