Ändrade planer

Idag skulle jag lekt med Ehmma. Men icke. Istället umgicks jag med min kära. Ikväll kommer Emina hit, ska försöka städa innan dess... Hon sover över! Imorgon blir det in till Örebro, och kvällen? Ja det vet jag inte riktigt..



Skin skin som den sol du är

Sen sist, även fast det va i stort sett igår. Har hänt endel. Bokat tatueringstid, umgåtts med fina tjejer, tränat, chillat på rockgymnasiet, ätit på donkan, tonat håret, solat och blevit snurrig i skallen m.m.. Bjuder på några bilder som får säga sitt.










Tattoooooo

Igår chilla jag me min kompis DJ. Och idag tränade jag. Sjukt intressant. Imorgon ska jag iväg till Linde för att kolla vad min tatuering jag vill ha ska gå på, och om plånboken tillåter ska jag även boka tid!!!!!! Och avslut hemma hos mamma för att färga min utväxt.
Köpte även en topp i fredags som bilden nedan visar.Den tyckte jag va fiiin.
Så jävla bra. Inget kan någonsin ersätta dig.

Ramlar gatan fram

Var hos Adam och firade att han fyllt 18. Bilderna får tala för sig. Kameran var inte framme särskilt men något blev det iaf!






Kyss mig

Hade en fin kväll med fina tjejer igår. Taco, godis och jordgubbsmys till American Pie. Somna gott med fina brudar gjorde jag också. Nu ska jag städa och fixa för ikväll!

söt flicka



från din kompis rebecca! pussssss

Inväntar goda brudar

Relativt nyhemkommen. Disken väntar och jag ska strax köra igång. Böt tema från Twillight till American Pie. Eftersom min ovetande vän som går natur inte sett dom... Hon har även inte sett någon disneyfilm, Harry Potter och jag tvingade på henne Twillight i höstast... Jaja, vi får väll lära henne.

Hej google.

Twillight maraton

In school. Tränade med DJ igår. Missade bussen, fniss fniss. Till bildlektionen ska jag köpa chokladbollar och äta. Efter jag slutat kommer DJ hem till mig, jag ska då städa. Och 6 a clock ska vi möta upp två andra brudar för Twillightmaraton och god mat och chips.

Sköna torsdag

Är ledig idag. Underbart! Nu ska jag strax kanske övningsköra. Och efter det blir det iväg och göra lite privatasaker! I eftermiddag drar jag med DJ till gymmet. Vi satsar på beach 2012! Hoppas på sällskap av denna tös fler gånger.

Ätit dessa godsaker tre dagar i rad, så nu måste jag verkligen träna hårt..

New in


Trööööött

Ligger i sängen efter en dag med farmor, träningsverk har jag också efter gårdagen! Suck och stånk! Nu ska jag ta en efterlängtad tupplur och sedan köra igång och städa! Förstår inte hur det kan bli stökigt direkt.


Grattis på 18års dagen, världens bästa


New in


Kalas

Inte många timmars sömn inatt, men endå tog vi oss en springtur i spåret. Direkt efter det åkte jag till mammi och åt grillat. Hade lite kalas för mamma, Adam och Helen. Tre flugor i en smäll. Nu är jag ensam så satan och kollar TV. Jag är kär.

<3


Fin lördag

Haft en bra dag med banan och choklad, privat frisörsalong och en jävla massa tjejsnack! Nu som avslut blev det en sminksalong hemma hos mig. Tösera sover hos mig så det blir mys som satan! Imorgon blir det upp tidigt för en springtur i spåret för oss tre!


Jag är kort hårig


Solen skiner..

.. och jag är på bra humör. Igår var ingen bra dag. Åkte till Marieberg för lite hårprodukter som inte fanns. Ledsen Louise åkte hem. Men som avslut på fredagen så kom emina och William hem till mig, då det blev filmmys med kebabrulle. Somnade innan dom drog, kände att jag var bra sällskap! ;)
Idag vakna jag upp med min kära bredvid mig och nu är jag påväg i denna sol till fint sällskap. Rebecca och emina! Hoppas på en fin lördag!


Direkt från sängen

Hade kort och skön skoldag. Blev lite ansiktsbehandling med bästa Emma! Direkt efter skolan blev det ett träningspass på lite över två timmar. Död tjej. Idag har jag umgåtts med DJ rebban och städat ur min garderob, gillar dig Lill-tösa. Nu är jag hos Adam och ska sova här, mysmys! :$


Hos mamma

Sitter hos mamma nu, ska sova här inatt. Efter skolan blev det en tripp med min fina till expresso house. Hoppade träningen, ångrade mig. Så nu ska jag strax ut och springa med emina!:)


Världens sämsta tisdag

Nu ska jag äta pannkakor och kolla OC tills det blir kväll. Inte min dag inte.

Mums

Nu ska jag äta kvällsmat och kolla lite OC och invänta bästa pojkvännen.

Klippt mig


Träffa en fin vän, becci

Nu ska jag ta på mig skorna och ta en lång promenad i regenet. Närmare bestämt hem till Becci. Ska bli skönt att ta en promenad för mig själv med musik i öronen. Lite ensamtid.

Släktkalas

Vaknade med min fina väns rumpa i mitt ansikte igår. Det va en härlig syn. Efter att ha fixat mig och städat lite åkte jag hem till mamma för att invänta den skånska släkten för att fira att min mamma blevit 50. Mycket mat och jag blev mätt. Härligt att träffa alla igen.

Glad påsk

Vaknade tidigt av en uppspelt Rebecca i telefon. Jaha, tack för den becci. Så jag gick upp och köpte choklad till Adam. Nu ska jag snart dra iväg och käka påskbord med Adam och hans familj. Senare ikväll kommer min fina vän, och sover över. Ska bli sjukt mysigt!! Need that girl.

Aldrig någonsin utan.


Nattbesök

Igår efter att ha gymmat med Lina så kom Rebecca till mig, där vi bara snackade och hade allmänt mys. Och hon gjorde bränd mat åt mig. Dessutom fick hon även äran att sova på min plats inatt. Första gången tösa sover i min säng. Nu har hon dragit och jag ska övningsköra lite i snön med pappa. Ikväll kommer Adam. Gud vad jag saknar han.


Lilla lillasyster

Hade somsagt min syster här på besök. Det var mysigt. Nu har hon gått sin väg. För jag ska till Örebrostad och ta ett spinningpass med Lina. Ikväll blir det att umgås med bästa Becci, får se vad som hittas på.

Jag har världens finaste pojkvän.

Nu ska jag dra ut

Nu ska jag ta cykeln till Adam och spendera några timmar följt av övningskörning med pappa. Ikväll väntas pizza med min lillasyster som sover över för lite mys. Kvalitetstid.

New in



Får tacka mamma och Micke för det översta.

Fin dag

Hade en bra dag igår. Var på marieberg med världens finaste Emina. Och efter det tog vi oss till William och jag kollade lite födelsedags present till Adam. Går inge bra för mig inte.

Träna flitigt

Igår blev det att ta det lugnt med min kära, tog oss en promenad till mammi. Sen mös vi bara järnet. Nu är jag påväg in till Örebro för att träna lite, sen kommer emina och då ska vi gå på stan lite och kolla. Iallafall jag! Måste hålla i pengarna. Ska bara försöka få med en 18års present till Adam.


Slappardag

Idag ska jag inte göra ett piss. Kanske städa om jag får någon ork. Gårdagen var väldigt bra. Men spårade ur. Nu ska jag invänta mammi som verkar ge mig lite Donkan. Gottgott. Min fina kaloriräknare kan ta sig!



RSS 2.0