Att vara stark är inte att aldrig falla

Nästan inga känner mig, på riktigt. Vet vem jag är. Ja jag är Louise. Mer då? Har hört så jävla mycket skitsnack och börjar bli trött på det. Den som inte känner mig, döm mig inte? För alla får en viss uppfattning av mig. Men den ändras totalt när man lär känna mig. Jag säger inte att jag är älskad bara för man lär känna mig, men ge mig en chans innan.
Om ni bara visste all skit. Skulle ni alla se mig med andra ögon.
Och en sak till. Snälla sluta förfölj mig, du har gjort ditt i mitt liv och jag skulle aldrig ta dig tillbaka in i mitt liv. Att jag skulle sakna dig? In your dreams. Släpp mig.



Har helt enkelt inte tid

Dehär med bloggning kommer verkligen i andra hand nu. Men under veckan har det förmodligen hänt en hel del. Men jag minns liksom inte. Har de helt okej bra iallfall med tanke på att de är sommarlov om mindre än två veckor. Hur känns det? BRA. Och hur känns det att vi är lediga imorgon? BÄTTRE.
Men i fredags var planerna hem till Malin asp. Men så blev det icke. Blev en fika på EH och en trip till marieberg med Fia och Mallan. Efter det hem till Hanna och käka spagetti o köttfärs och där var även Elin. De va mys. För hade massa chips och godis <3
I lördags var planerna yeah-festivalen. Men så blev det icke, hihi! Eller jo. Vi drog dit men missa dom vi ville se i stort sett. Han se en och en halv låt. Så de var jävligt ovärt. Så vi drog till ica och vi köpte chips, dipp o massa godis. Sen bar det av hem till Lina för massa tjejsnack och 14suger.



Några bild moment från min helg <3


Inne på EH

Va på EH någon dag sen, och va inne på FB. Fick mig ett skratt...

Snart fredag!!

Igår var jag på bio, picadilly cirrkus ligger inte i kumla. Endast för min släkting var med. Och även några fler ansikten! Efter det drog jag hem till Freddan och sov. Nu sitter jag i skolan, är lite hungrig på en macka. Men har inga pengar löst.. Efter skolan ska jag hänga med Pyykkö och fixa ett skolarbete! Najsbro! :D
Söt like allways..

Engelskaprov..

.. på ingång. Sen hem och sova! Ska plugga matte sen ikväll med pappa. Och nörda OTH utan Fredrik.. Han får säga vad han vill! Nördar lite på Haleys låt. Tror dom andra börjar tröttna på mig nu..
Blir bara fulare för varje dag som går

Jag orkar inte

Gå bakom mig Gå framför mig Gå vart du vill älskling
Men gå inte ifrån mig

EH

Då sitter jag på bussen hem. Fikade lite på EH med några fina pälor vid namn Sofia, Malin och hanna! Nu ska jag hem och plugga! Det lockar, NOT! engelska och matte står på schemat! Soprovet idag gick helt OK. Ikväll blir det en promenad med grannen, pyykkö! Inte träffats på länge så vi har nog några ord och byta:)

Plugg plugg

Har tydligen prov varenda dag nästa vecka. Bara att börja läsa nudå..
Igår kika jag Elin och Lina på Andreas dansuppvisning. Hon va grym. Men de höll på förjävla länge. Typ 3timmar. Okej kanske överdriver. Fast nä. Nej nu måste jag plugga. Cia0

Trött som ett as

Nu är jag vaken och ska fixa mig för om typ en timme ska jag in till Örebro o kolla dansuppvisning med Lina och Elin! :D Det blir nice! (: Sen ska jag väll plugga antar jag eftersom vi har 4prov nästa vecka...
Igår var min mamma jätte snäll o kom med ett halvt kg ostbågar, en chipspåse, piggelin, dricka och godis!! :D

Mockarutor<3

samma gamla visa, men jag vet inte vad det är för låt
BAJSDAGAR.
Igår fika jag med Felicia. Det var mys.
Sen har de varit mindre bra. Skulle på bio, men nej.
Nu äter jag mockarutor. Nu väntar film tror jag? Ah så får
det bli.

Tyckte min ett år gamla bild passa in här. ohyeah

School

Idag väntas nada mer än ett besök hos mormor o morfar. Skulle träffa Nölle idag för första gången på sviinlänge. Men han hade för mycket plugg. Så man får se va dagen har o bjuda på!
Har inget o säga. Så bajbaj

Nails


Fixa naglarna

Sitter här och är död. Orka inte skolan imorse men pallra mig iväg ändå. Pluspoäng på mig där. Nu ska jag spela lite sims så jag håller mig vaken för om två timmar ska jag fixa naglarna. Och går jag och lägger mig som jag önskar så kommer jag nog inte upp igen. Inte värt att riskera!
Bild kommer så fort jag hinner och orkar! PÅSS

Blir en fin reprisbild på mig och älskling som kommer ikväll o sover med mig, myyysigt

Kyrkan tonight

Jävligt chill i skolan, hela förmiddagen gick åt till "a walk to remember". En av mina favoritfilmer, och såklart satt jag och böla.. Mest av alla! Tönt jag är. Men efter skolan blev det lite fika på expressohouse med mina homies! Mallan, Elin, Hanna, Fia och Andrea.
Men nu sitter jag här. Ska lira lite sims för att inte somna. Galet trött. För ikväll blir det kyrkan med Yasmine! Sen sova på dirren när jag kommer hem.

Dagens outfit

Bara för jag har sån jävla tid över... Haha! Nej nu ska jag ner o käka frulle för första gången på lääänge! Om jag hittar något gott. Sen tar jag mina röda dojjer o drar!

Morgonpiggisch

Vakna för en halvtimme sen och är i stort sett klar? Har även hunnit snoka lite på facebook. Varför går de inte alltid såhärfort på morgona? De enda som är kvar är sminka sig, o hur fort går inte det liksom..?
Skola idag, mindre lockande. Men tanken på att de snart är sommarlov lockar mig DOCK mer. After school blir det min efterlängtade Yasmine. Planerna var från början Gvik. Men nu vet jag inte vad för bus vi ska hitta på!
Men nog om det, nu ska ja pinka!

Litte mer bilder












GRYMMA DAGAR

Hem ljuva hem

Nu är jag äntligen hemma! Kom ju till Sverige Fredag natt men sov ju hos Fredrik tills idag. Ska senare till mamma och grilla. Ikväll vankas hockeyvm.
Igår stack jag och Fredrik ner till stan och jag skaffade mig min skolavslutningsklänning som jag tidigare la ut. Sen mys framför tvn med Eurovision, chips och pizza.
Nu ska jag fräscha upp mig och packa upp!


Igår på bussen!

Skolavslutningsklänning!



My stuffs!






WE WERE IN LONDON BITCH









BASTU!!

På bussen nu. Är så jävla lök! Galet!!! Igår var man hos mormor och morfar, mys! Fick en fin penning också. Tack o bock! Blev grill hos mamma också som avslutning på helgen. Nu ska jag bara hem o hämta väska o sen tillbaka till Örebro för drar ju till London imorgon. Packat o klart! Känns så jävla värt att åka fram o tillbaka i den här jävla varma bussen... Typiskt!

Schoooool




Veckans skämt


Mallans mobil klarar facebook????????

Gårdagen rockade

Firade Lina igår som blev 18år och vi åt gott, drack fint och bara levde livet! Jag hade skit kul!! Hade dock ingen kamera med mig och så, men det hade andra. Så bättre bilder med bättre kvalité kommer. Men nu bjuder jag på några pjåkiga mobilbilder ;)








LINA 18!!!

Idag blir världens bästa och snyggaste tjej 18 år. Love u girl

Fotograf Dan Lindberg
http://www.danlindberg.nu/


Mobilblogg från fisens place

img_1890 (MMS)

Right now är man hos fisen! Det är ganska chill för vi förbereder för ikväll. För imorgon fyller bästa lina 18 barre! Igår var jag på Saigon med mallan, emma o Fia. Jag och Fia åt myycket. En portion extra alltså var! Som ni ser på bilden. Jag åt dock mest!!!!!!!! Efter de föräldrarmöte inför London. En skoldag kvar!  Har ätit ute dock varje dag nu och ska äta ute idag igen. Blir tjockare och fattigare! Ändring blire!! Men nu orkar jag inte skriva någon mer onödig info. Så CIAO


Shopping med Emina

Idag kom Emina in till Örebro och vi handlade lite smått o gått! Med mig hem fick jag dessa läckerbitar.


Dock är inte jackan lika blå som på bilden men ah (;

Fettolojz

Varit på expressohouse med fina flickor två gånger denna vecka och ätit massa onyttigheter<3. Doktorn igår gick brao. Idag i skolan gick vi igenom för London. GE MIG TISDAG?



tre vackra bilder på vackra brudar i skolan




Expressohouse. Jävel va muntra dom är i slutet vavava

Hurtig Louise?

Första skoldagen igår, gick helt OK. Efter skolan blev det fika med några fina brudar. Bilder kommer ikväääll.
Idag ska jag till doktorn och så idag igen.. Och innan det ska jag försöka hinna träna eftersom vi slutar så tidigt! Var ju ett tag sen nu. Men nu BEACH 2011!!!Eller ne. Vet ju redan nu att de är försent.. HIHO

Mina!


Eftersom de är samma färg på skorna som en annan gång tog jag gamla bilder ;) Haha. Frågan är hur jag orka lägga ner sån energi på o ta kort på dojjerna..

Inget internet..

Kunde tyvärr inte blogga igår kväll, för hade inget internet. Men dansuppvisningen gick väll.. Men usch. Känner mig verkligen kass på o dansa, haha! Men med mig hem fick jag ju en ros och lite godis!
Efter det åkte jag hem till Mattias och Helen på lite 40års firande!
Idag vakna jag innan klockan ens ringde. Bussen går om över en timme. Har nog aldrig haft så här lång tid på mig ;) Men nej, nu har jag laddat på med musik i ipoden så jag klarar bussresan eftersom de va 3veckor sen jag gick i skolan! Tooodels

I väntan på pizzan... HAHA

Dansuppvisning

Inte tränat på flera veckor men endå är de dansuppvisning idag. Önska nästan att de va ett joke me tanke på att de är första maj idag! Får hoppas det går bra endååå!

Min valborg

Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven









RSS 2.0